Byg sommerhus i Odsherred eller i Nordsjælland

Sjælland har rigtig meget at byde på. Et af Danmarks største sommerhusområder er Odsherred, hvor der er kilometervis af kyststrækning, unikt istidslandskab, massevis af aktiviteter for børn og ikke mindst et stort udbud af kulturelle tilbud. Et sommerhus i Odsherred er også meget efterspurgt blandt udlejningsbureauerne. Det samme gælder et sommerhus i Nordsjælland. Her ligger skønne bjælkehuse side om side med moderne sommerhuse med skarpe linjer og panoramavinduer, og så er der et helt specielt sommerhusliv med hyggelige markeder og festivaller eksempelvis Musik i Lejet. Planet Huse byder på både indflytningsklare udstillingshuse og mange forskellige sommerhusgrunde. Se udvalget nedenfor.

Sommerhusgrunde

NYHED - PROJEKTSALG Havnsø 20 NYE sommerhuse

20 NYE skønne sommerhuse på Strandsletten ved Havnsø. Sælges som projektsalg efter FØRST-TIL-MØLLE princippet fra d. 30.4 kl. 11.
Sommerhusgrunde

NYHED! Unikt Jeppesen Bjælkehus

NYHED! Vi bygger et smukt Bjælkehus med 4 soveværelser på fantastisk grund i Smidstrup
loungeområde med indbygget bænk i sommerhus
Sommerhusgrunde

NYHED! Super beliggenhed i Smidstrup

Luksussommerhus på super grund i Smidstrup - klart december 2021
Sommerhusgrunde

NYHED! Designklassiker i Hornbæk

NYHED! Vi bygger lækkert Jeppesen Bjælkehus i Hornbæk
Sommerhusgrunde

Højby i Odsherred

Stor sommerhusgrund i skønt område i attraktive Odsherred.

Sommerhusgrund på Sjælland

På Sjælland er sommerhusområderne koncentreret på to steder. Der er flest sommerhuse i Odsherred og så er der også en stor koncentration af sommerhuse i Nordsjælland med Hornbæk og Gilleleje som omdrejningspunkter. Der er masser af muligheder for at bygge et dejligt sommerhus i både Odsherred og Nordsjælland omgivet af skøn natur og med stranden indenfor rækkevidde.

hygge i sommerhuset

Skønne sommerhuse i Nordsjælland

I Nordsjælland afløser det ene sommerhusområde det andet, og der er masser af liv, caféer og aktiviteter specielt i sommerferietiden.  Her er samtidig masser af skønne naturområder med skov og hede, hvor man kan nyde naturens fred og ro.

Hornbæk er indbegrebet af Nordsjælland om sommeren. Her er fine små butikker med kunsthåndværk, lækkert tøj side om side med gode spisesteder og caféer. Der er cool streetfood vogne ved stranden, og der spilles beach volley og bades, så snart solen er fremme. Her er det ikke nemt at finde sommerhusgrunde og slet ikke nogen, som ligger tæt på skov og strand. Vi har været så heldige at finde et fantastisk sted at bygge et superlækkert bjælkehus lidt øst for Hornbæk by på en grund, der grænser til skoven. Så her får I både by, skov og strand i gå og cykleafstand. Stranden ligger lige på den anden side af skovområdet, så det er en kort løbe- eller gåtur, når der skal morgenbades.

HAVNSØ – på grænsen til Odsherred

Noget af det bedste ved sommerhusgrundene ved Havnsø er, at her aldrig føles overfyldt. Sandstranden, der kun ligger 500 meter fra klyngen af sommerhusgrunde, er finkornet og lækker, og der er plads og skøn natur til alle sider. Her er roligt og fredeligt.  Nord for sommerhusområdet ligger Sanddobberne den 2 km lange kyststrækning, som er et fredet naturområde med græssende kvæg. Der er indkøbsmuligheder og flere gode spisesteder i byen Havnsø (knap 4 km), hvor der også er en lystbådehavn samt færgehavn med forbindelse til Sejerø, der bestemt også er et besøg værd. Det er attraktivt at udleje sommerhuset i området, og vi hjælper gerne med et udlejningsbudget.

nyt sommerhus priser
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere