Kvalitetsbevidste tømrermestre søges

til montering af fritidshuse

Vil du slippe for tilbudsgivning, fakturering, markedsføring osv.? Så garanterer vi, at du kan gøre det, du er bedst til, og vi håndterer næsten alt det administrative.

Planet Huse har travlt, så vi søger tømrermestre til montering af sommerhuse primært på Sjælland. Som tømrermester bliver du underentreprenør for Planet Huse A/S, hvor du og dine montørhold bliver ansvarlige for opførelsen af vores fritidshuse. Vi betragter vores underentreprenører som nære samarbejdspartnere, og vi har et godt og tæt forhold, der bygger på Planet Huse-værdierne: tillid, tryghed og troværdighed.

 

Med reference til projektledere og byggeledere bliver du, som tømrermester, en vigtig samarbejdspartner for virksomheden. Vores forventninger er, at du og dine medarbejdere er kvalitetsbevidste og overholder de aftaler, vi indgår, så Planet Huse bibeholder sin gode kvalitet og leveringsevne.

Selve arbejdet:
Husene præfabrikeres på vores fabrik i Ribe, hvorefter montørholdenes arbejde består i montage af husene. Alle materialer er beskrevet og mærket, og der medfølger naturligvis udførlige tegninger. Arbejdet udføres i 2-mands sjak, og vores byggeledere hjælper jer godt i gang. Derudover er der løbende koordinering med vores projektledere og byggeledere.

Danmarks største producent af fritidshuse
Siden 1988, hvor Planet Huse blev etableret, har mange valgt at købe deres fritidshuse hos os. Ret mange endda. Vi har erfaring fra opførelsen af 15.000 fritidshuse i Danmark. Kærligheden til træ er dybt forankret i vores DNA, hvor vi har stor fokus på klimavenligt byggeri. Det træ, vi anvender, er FSC eller PEFC-certificeret og dermed stammer det fra ansvarlig skovdrift. Derudover er et Planet Hus isoleret ca. 30% bedre end minimumskravet til et fritidshus.

Vi tilbyder

En fyldt ordrebog og håndtering af størstedelen af det administrative arbejde, så I slipper for at bruge tid på tidskrævende tilbudsgivning, fakturering og markedsføring.

Lyder det som noget for dig?

Send mail gerne med referenceliste, mærket ”Tømrermester Planet Huse” til Jørn på [email protected]. – snarest muligt, idet vi løbende gennemgår ansøgninger og indkalder til møder.

Har du spørgsmål til arbejdet er du velkommen til at kontakte Tekniskchef Jørn Friis Pedersen på telefon 61 61 08 22.

Forventet samarbejdsopstart: 1. august 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!