Byg et luksus sommerhus

 wellness og meget mere

Når man taler om at bygge luksus sommerhus, tænker vi oftest på store sommerhuse, men et luksus sommerhus kan også være et mindre sommerhus. Det handler nemlig om indretning og udstyr.

Byg jeres eget luksus sommerhus

For nogen er luksus at have udsigt over vandet, for andre handler et luksus sommerhus om at kunne være helt sig selv med langt til naboerne, så derfor har ønsker om beliggenhed også indflydelse på, om man vil betegne det et luksussommerhus.

Så luksus handler rigtig meget om individuelle ønsker, og så er det selvfølgelig klart, at en høj grundpris også indikerer, at her er der tale om en luksus beliggenhed. Under alle omstændigheder står vi klar til at bygge det luksus sommerhus, som I drømmer om. Vi tager os af det hele og overdrager et 100% nøglefærdigt sommerhus til jer.

Udsigt til vand i sommerhus fra Planet Huse, Terrassehygge

Byg med luksus materialer i sommerhuset

Elsker I at udfolde jer med det kulinariske og invitere familie og venner til fantastiske middage, så må der gerne tilføjes luksus elementer til køkkenet fx en lækker indbygget kaffemaskine, en dampovn, en Quooker eller en lækker bordplade i marmor.

Marmor er også et luksus materiale til badeværelset, hvor vi også finder mange muligheder for luksus. Dampbad, sauna og spa er klassiske elementer, som ofte prioriteres, når der skal bygges luksus sommerhus. Og naturligvis gerne med armatur i luksusmaterialer som fx messing.

Hos Planet Huse vælger I blandt en lang række lækre materialer, så I er ikke låst af et sortiment fra en enkelt leverandør, når det gælder eksempelvis gulve, fliser og armaturer.

Luksus i soveværelset

Når man bygger luksus sommerhus så må vi ikke glemme soveværelset. Her handler det om det, sommerhuset gør så godt, nemlig den direkte adgang til naturen. Derfor har luksus soveværelset selvfølgelig egen terrassedør med direkte adgang til terrassen. Derudover er eget badeværelse og walk-in closet selvfølgelig også oplagte muligheder for at tilføre luksus.

Byg luksus på sommerhuset

En udebruser er skøn luksus på en varm sommerdag, når saltvandet fra strandturen skal skylles af – det gælder både for mennesker og hunde. Udebruseren er også skøn, hvis man efter en saunatur har brug for det kolde udendørs gys. Så vi opfordrer til at bygge luksussommerhus med udebruser.

Udebruseren fås i adskillige varianter både som helt enkel opsætning på uden afskærmning og så er der selvfølgelig luksusversioner, hvor der er bygget en hel eller delvis afskærmning, og der er valgt en ekstra lækkert bruser.

Outdoor wellness

Natur og sommerhus hænger sammen, og er der en ting, som bringer naturen tæt på, så er det, når vi sidder på terrassen og nyder solnedgangen med en lækker cocktail. Og vil I tilføre endnu mere luksus her, så er det oplagt at indrette sommerhuset med et udendørs wellness område, der giver endnu flere skønne timer på terrassen. Udover et luksus spabad, en udebruser og måske en læafskærmning er det også en super idé at tænke på direkte adgang til et badeværelse med sauna. Så er der wellness som på et femstjernet hotel, og det bedste er, at når I har bygget et luksus sommerhus, skal I ikke dele med andre.

aftenstemning ved udendørs spa

Luksus sommerhus til salg eller leje

Hvis I ønsker det, vil et luksus sommerhus også være utrolig populært til udlejning og de forskellige luksus elementer såsom udendørs wellness og lækre badeværelser vil kunne øge værdien af udlejningsindtægten betydeligt. Skulle I tilsvarende ønske at sætte jeres luksus sommerhus til salg, vil alle luksus elementerne også være med til at gøre det til et ekstra attraktivt sommerhus at købe.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse