Inspiration til jeres nye sommerhus

Byg et moderne sommerhus

Stilrent med flotte detaljer

Moderne sommerhus i nutidig stil byder på rene, enkle linjer, fokus på lysindfald og nytænkning af uderummet

Panorama & sammenhæng med naturen

De enkle linjer i hustyperne Venus og Venus Arc inviterer naturen indenfor og tilbyder en udsigt der giver frit udsyn til årstidernes skiften. De moderne træhuse med deres monokrome farveholdning falder i med omgivelserne og bliver skønne frirum for hele familien året rundt.

Her må haven godt være vild med vilje og den sædvanlige hæk er udskiftet med træer og buske eller klitter og marehalm, så vi bare skal åbne dørene til terrassen og læne os tilbage.

Sådan ser moderne sommerhuse ud

Et moderne sommerhus har gerne panoramavinduer eller store vinduespartier, der giver masser af lys. De fleste foretrækker sorte vinduer, der matcher husfarven for at holde looket enkelt og stilrent.

De rene, skarpe linjer går igen både ude og inde eksempelvis i vinduerne i gavlen på Venus huset.

Venus

Uderum til mere

Når skydedørene i Venus og Venus Arc husene skydes til side bliver terrassen en integreret del af det moderne sommerhus. Overdækningerne ved hver gavl er skyggefulde på varme sommerdage og læ og ly, når der falder en byge. Det er her morgenkaffen og aftenens gin & tonic nydes.

Inspiration til terrasse

Fællesrum & køkken i front

Venus og Venus Arc er moderne sommerhuse, hvor fællesskabet sættes højt. Det betyder, at køkken, spiseplads og stue hænger sammen og giver plads til, at hele familien kan være samlet, selvom nogle laver mad i køkkenet, og andre spiller kort i sofaen.

Der er tænkt på køkkenet som et smukt møbel, der hænger sammen med resten af huset og indbyder til kulinariske udfoldelser.

Læs mere om Venus sommerhuset

Sådan bygges moderne træhuse

Et moderne sommerhusbyggeri i dag er et modulhusbyggeri ligesom de klassiske sommerhusdesigns. De enkelte elementer bygges færdige i produktionshallerne i Ribe, hvor der er lyst og tørt, og alle de moderne save og hjælpemidler er lige ved hånden. Det er effektivt kvalitetsbyggeri med træ som hovedingrediens.

Læs mere

Det moderne bjælkehus

Kan et bjælkehus betegnes som moderne? Det vil de fleste nok svare nej til. Rent arkitektonisk er det ikke moderne, men kigger vi på indretningen, er der tilført masser af moderne idéer og tanker. Et køkken behøver fx ikke være med fyldningslåger, men kan tilføre kant med et moderne enkelt udtryk.

Det samme gælder badeværelset, og så er ovenlysvinduer også en fantastisk moderne tilføjelse til bjælkehuset.

Læs mere om Jeppesen Bjælkehuse

Byg et funkis sommerhus

Funkis kommer af funktionalismen, som er en type arkitektur, hvor det funktionelle styrer husets udtryk. Der er ikke noget pynt og symmetri på et funkishus og ofte er taget fladt eller med ensidig taghældning.

Læs mere

Byg et luksus sommerhus

Når man taler om at bygge luksus sommerhus, tænker vi oftest på store sommerhuse, men et luksus sommerhus kan også være et mindre sommerhus. Det handler nemlig om indretning og udstyr.

Læs mere

Byg et klassisk sommerhus

Essensen af et klassisk sommerhus er indbegrebet af dansk hygge. Her er overdækning, hems og et opholdsrum, der vender mod haven og udsigten.

Læs mere

Book et møde med os

Kom tættere på din sommerhusdrøm – vi hjælper dig på vej.

Book et møde
med os

Kom tættere på din sommerhusdrøm
– vi hjælper dig på vej.

Book et møde
med os

Kom tættere på din sommerhusdrøm
– vi hjælper dig på vej.