Inspiration til jeres nye sommerhus

Byg et klassisk sommerhus

præcis som I ønsker jer det

Essensen af et klassisk sommerhus er indbegrebet af dansk hygge. Her er overdækning, hems og et opholdsrum, der vender mod haven og udsigten.

Vi elsker det klassiske sommerhus

Det kan godt være, at helårshuset eller lejligheden er moderne og minimalistisk, men vores sommerhus skal gerne have en aura af gamle dage og hygge, og så skal det dufte af træ.

Vores klassiske sommerhus skal være et pusterum væk fra hverdagen med dens summen af elektronik, biler, busser og støj. Her skal vi kunne indånde den friske luft, følge naturen og årstidernes skiften og kunne sætte tempoet helt ned.

Sådan ser klassiske træhuse ud

De klassiske træhuse er sortmalede og med hvide småsprossede vinduer – og dem finder vi i vores Nova Idyll designlinie. Her vælger I selv vinduernes farve og ikke mindst om det skal have det hyggelige lidt romantiske look med småsprossede vinduer.

Se Nova Idyll

Her er overdækningen standard

De klassiske træhuse kommer i alle størrelser. Et populært klassisk sommerhus er Nova Idyll 102/92 vinkelhuset med 3 soveværelser. Her er pladsen nemlig helt suverænt udnyttet. Overdækningen ud for stuen giver plads til et spise – eller lounge- område og i indhakket ud for køkkenet er der tilsvarende et skønt hjørne med læ og privatliv. Alle varianter af de klassiske Nova træhuse kan tilpasses grunden og jeres ønsker. Det koster ikke ekstra.

Træ på væggene

Byg et klassisk sommerhus der dufter af træ. Væggenes træbeklædning giver den helt rette stemning og hygge. Her kan I vælge om det skal være hvidtonede brædder, så træet giver sig til kende med årer og knaster eller I kan tilvælge at få det hvidmalet. Begge dele er fine løsninger, der giver masser af ægte sommerhusstemning.

Glatte, hvide vægge, hvidtonede eller malede profilbræder eller noget helt tredje – se inspirationsbillederne og vælg selv.

Find inspiration til din vægbeklædning

Den hyggelige hems

En hems er tilbehør, der passer til et klassisk sommerhus, og her er også mange muligheder, alt efter hvor stor en hems I ønsker jer. Hemsen giver ikke bare praktisk ekstra opbevaringsplads, den er også et hit hos alle børn, og så er det også ekstra soveplads til overnattende gæster.

Find inspiration til din indretning
lille bord i træ

Jeppesen Bjælkehus – en 88-årig designklassiker

Jeppesen huset er slet ikke som dengang i 1930’erne, hvor der også var helt små bjælkehytter. I dag er det meget bedre. Det er langtidsholdbart, og det er kvalitet helt ind i kernen af de tunge træbjælker, der er special-skåret og samlet millimeterpræcist. Men det nostalgiske udtryk, der emmer af dansk sommerhusstemning er der stadigvæk, og indbyder, nu som dengang, til hygge og afslapning.

Se mere om Jeppesen Bjælkehuse

Nova Idyll – moderne sommerhusidyl

I vores populære Nova linjen er mulighederne mange, fælles for de klassiske sommerhuse er, at der er højt til loftet og store glaspartier der skaber et smukt lysindfald. Vælg mellem sort- eller hvidrammede enkelfagsvinduer og giv huset forskellige looks – inviter naturligt lys med indenfor til alle familiens hyggestunder.

Sofa i flet
Spisebord i træ
Sengegavl i bambus
entre sommerhus og kurvemøbler
Lysegråt køkken med messinggreb
Badeværelse med badekar
Lænestol i stof og terrassemøbler i flet
Se mere om Nova Idyll

Byg et funkis sommerhus

Funkis kommer af funktionalismen, som er en type arkitektur, hvor det funktionelle styrer husets udtryk. Der er ikke noget pynt og symmetri på et funkishus og ofte er taget fladt eller med ensidig taghældning. 

Læs mere

Byg et luksus sommerhus

Når man taler om at bygge luksus sommerhus, tænker vi oftest på store sommerhuse, men et luksus sommerhus kan også være et mindre sommerhus. Det handler nemlig om indretning og udstyr.

Læs mere

Byg et moderne sommerhus

Moderne sommerhuse byder på rene, enkle linjer, fokus på lysindfald og nytænkning af uderummet

Læs mere

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.

Indretningsrådgivere

Tag os med på råd

Vi elsker at realisere vores kunders unikke drømme, derfor er al rådgivning gratis når vi bygger jeres nye pusterum.

Få indretningsrådgivning til jeres sommerhus