Moderne & klassiske sommerhus typehuse

Vores forskellige designlinjer er baseret på tankegangen omkring typehuse. Et type sommerhus er udtryk for en gennemtestet model, der er optimeret ift ruminddeling, materialer og indretning. Vi har i alt 7 forskellige linjer af sommerhus typehuse, som I kan se nedenfor. Under hvert sommerhus typehus er angivet priser for de forskellige modeller.

Jeppesen klassisk bjælkehus
Jeppesen Bjælkehus

En 85-årig designklassiker

Venus Sommerhuse
Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Populært sommerhus
Nova

Byg efter din personlighed

Sommerhus med ensigdig taghældning
Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Mars sommerhus Tidløs klassiker
Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Neptun sommerhus
Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Udlejnings sommerhus
Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Skræddersyet sommerhus
Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vælg færdigbygget eller byg-selv typehus

Vores sommerhus typehuse findes både som færdigbygget typehus, hvor I får overrakt nøglen til et helt nyt og indflytningsklart typehus af træ. Alternativet er, at I selv tager del i byggeriet af jeres nye typehus. Det koncept kalder vi Super Medbyg. Det er det nemmeste selvbyg koncept på markedet, for alle vægelementer færdiggøres i vores produktion og alle øvrige materialer er indkøbt og klargjort til byggeriet – I skal ikke købe så meget som en skrue selv. Læs om Super MedByg.

I kan som sagt også læne jer tilbage og vælge et færdigbygget type sommerhus – det er det, vi kalder et nøglefærdigt byggeri. Et nøglefærdigt byggeri har også den fordel, at I først skal betale, når I får huset overdraget.

Er I på udkig efter et arkitekttegnet hus?

Hvis I tænker, at vores forskellige varianter af linjer indenfor type sommerhuse ikke præcist matcher jeres ønsker om et nyt pusterum, så kan vi også udvikle og bygge et arkitekttegnet hus til jer. Vi opfordrer dog altid til at tage udgangspunkt i en eksisterende gennemprøvet og testet typehusmodel, som vi så sammen justerer, så det passer med jeres drømme og behov. På den måde får I fordelen af en anerkendt og afprøvet typehus model, men med jeres ønsker og justeringer indarbejdet.

sommerhus aftenbillede med lys i vinduerne
Skal du bygge nyt træhus

Sommerhus typehus priser

Fordelen ved et type sommerhus er også, at prisen er attraktiv. Et typehus har fordelen af at være optimeret ift byggeproces, materialer osv, så det er billigere end hvis I vælger at få udviklet et helt nyt hus fra bunden af.  Vi har et bredt udvalg af typehuse i alle prisklasser og designs. Her kan I både finde moderne type sommerhuse fx vores Luna model og et klassisk i form af vores Nova hus.

Sommerhus typehus prisen afhænger naturligvis også af hvilket design, I vælger. Den laveste sommerhus typehus pris finder I blandt Merkur og Mars modellerne. Se eksempelvis vores Jubilæumsmodel Mars 91/81. 

Find masser af inspiration på siderne her, og kom forbi vores udstillingshuse i Middelfart og Roskilde eller besøg udstillingshusene, vi har bygget i sommerlandet.