Find dit

næste pusterum.

Søg efter træhuse i alle størrelser og designs

Filter Products Found 73 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg

Vores træhuse

Hvis du er på udkig efter et træhus, så har Planet Huse lige hvad du leder efter. Som den førende producent af fritidshuse og træhuse og med 30 års erfaring, er du i gode hænder. Historisk har vi erfaring med mere end 15.000 opførte træhuse. Hos Planet Huse finder I kun træhuse af højeste kvalitet til attraktive priser og lige nu sparer I op til kr. 50.000  – se vores jubilæumstilbud, som gælder resten af året. Her er et overblik over designlinjerne.

Jeppesen

En 85-årig designklassiker

Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Byg nyt sommerhus med Planet Huse - Vega er klassisk sommerhushygge i nordisk design

Vega

Sommerhushygge kombineret med moderne arkitektur

Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Nova (tidligere Møllebæk)

Byg efter din personlighed

Merkur (tidligere Skarridsø)

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Designlinjer & Modeller

Er I til de nye nordiske designs elller drømmer I om et klassisk sort træhus med hvide sprossede vinduer – der er nok at vælge imellem. En anden mulighed er Planet Projekt, hvor I kan investere i træhus og grund samlet i én lækker tilbudspakke.

PlanetHuse vil gøre det nemt og dejligt, og derfor får I ingen dyre ekstraregninger. Vores træhuse er solide, gennemførte og kræver et minimum, når det kommer til vedligeholdelse. Resultatet er tid og overskud til jer, der vil nyde ferien i jeres nye træhus. Når I har brug for en pause væk fra hverdagen, er fritidshuse og træhuse den perfekte løsning. Det er jeres komfort, jeres træhus og lidt luftforandring – væk fra hverdag og stres!

Besøg vores udstillinger i Roskilde og Middelfart eller et Åbent Hus arrangement.

UDSTILLINGSHUSE

Få et overblik over husene på vores udstillinger i Roskilde og Middelfart her og bemærk, at vi også har et udstillingshus i Havnsø og et i Flovt ved Haderslev. De er begge på en attraktiv lokation og fuldt udstyret med flotte moderne møbler, tæpper, billeder og nips – og så er de TIL SALG

Udstillingshuse til salg Se mere

Vores forskellige byggeløsninger

Hos Planet Huse prioriterer vi jeres unikke ønsker højt. I har mulighed for at vælge forskellige byggeløsninger, alt efter hvor meget energi I selv vil lægge i byggeriet af jeres træhus. Vælg imellem:

• SuperMedbyg med eller uden underentrepriser
• Nøglefærdigt byggeri
• Nøglefærdigt inkl. Byggeforberedelsespakke 

Står der et gammel sommerhus på grunden, så er vi også specialister i at fjerne det:
• Riv ned og byg nyt

Søger I et totalkoncept med møblering og haveanlæg, så tilbyder vi selvfølgelig også det.

Når jeres skræddersyede træhus er klar til produktion, går det videre fra arkitektteamet til jeres dedikerede projektleder og byggeleder. Vi har egne produktionsfaciliteter i Ribe, der sikrer et tørt byggeri og ikke mindst en høj, ensartet kvalitet. Her præfabrikeres elementerne til jeres nye fritidshus under kontrollerede forhold, hvor vores håndværkere udnytter den mest moderne teknologi. Kvalitetskontrol af både materialer og færdige elementer foretages løbende under hele produktionen.

Læs mere om hvordan vi bygger.

Pusterum

Familien i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Til udeliv – også når det regner

Byg sommerhus med pool til udlejning

Med godt afkast

Højtlæsning i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Med indbygget hygge

Til økonomien

Med indbygget nostalgi

Til den store familie

Derfor er et træhus det rigtige valg

Træhuse er miljørigtige, har kortere byggetid og træets slanke konstruktion giver jer faktisk et større boligareal. Træ er nok verdens bedste byggemateriale, og træet giver en hel unik og autentisk oplevelse af sommerhus. Samtidig giver træ et godt indeklima, holder akustikken, ser lækkert ud – og dufter godt! Træ kan genbruges eller brændes og er derfor et meget bæredygtigt byggemateriale.

Attraktive priser på byggegrunde og huse

Vi sælger i øjeblikket 127 sommerhus-byggegrunde til de absolut bedste priser. Hvordan lyder både grund og færdigopført fritidshus fra kun 1.168.000 kr.? Byg i ferieparadiset Marielyst  og få et  et færdigopført fritidshus på 65 m2 inkl. 15 m2 terrasse til kun kr. 1.188.000 minus 30.000 i jubilæumsrabat (ved køb i nov-dec 2018). Byggegrund Marielyst