Find jeres næste pusterum.

Find det træhus, I drømmer om at bygge – her er alle størrelser og designs

Filter Products Found 72 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg

Vores træhuse – byg selv eller færdigbygget

Hvis I er på udkig efter et nyt træhus, så har Planet Huse lige hvad I leder efter. Som den førende producent af fritidshuse og træhuse og med mere end 30 års erfaring, er I i gode hænder. Hos Planet Huse finder I kun træhuse af højeste kvalitet til attraktive priser, og det gælder både klassiske og moderne træhuse. Her er et overblik over designlinjerne.

Jeppesen Bjælkehus

En 85-årig designklassiker

Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Venus - fritidshuset i en nyfortolkning

Vega

Sommerhushygge kombineret med moderne arkitektur

Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Nova

Byg efter din personlighed

Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Derfor er et træhus et mere bæredygtigt valg

Byg nyt træhus med god samvittighed. Træhuse er nemlig miljørigtige, har kortere byggetid og træets slanke konstruktion giver jer faktisk et større boligareal. Træ er nok verdens bedste byggemateriale, og træet giver en hel unik og autentisk oplevelse af sommerhus. I gennemsnit reducerer hver kubikmeter træ, som erstatter et andet byggemateriale, CO2-udslippet med 1,1 ton. Der oplagres desuden ca. 1 ton CO2 i 1 m³ træ, som i hele bygningsmassens levetid altså er fjernet fra atmosfæren. Alle Planet Huses træleverandører er naturligvis FSC-certificerede. Desuden skaber træ et godt indeklima, holder akustikken, ser lækkert ud – og dufter godt!

Se vores forskellige typer af sommerhuse i træ.

vælg et bæredygtigt nyt træhus
Byg helårs træhus nøglefærdigt

Nøglefærdigt træhus eller et byg selv træhus?

Elsker I selv at bygge eller overlader I hellere byggearbejdet til fagfolket? Hos Planet Huse kan I vælge, om I ønsker et byg selv træhus eller et nøglefærdigt træhus.

Tænker I: Byg træhus, det er lige os, så skal I kigge nærmere på vores selvbyg koncept, der hedder Super MedByg. Det er et helt unikt træhus medbyg koncept, hvor alle vægelementer er færdiggjort, brædderne er savet til og skruerne er indkøbt, så I bare skal koncentrere jer om at bygge. Læs om Super MedByg.

I kan også læne jer tilbage og vælge et færdigbygget træhus – det kalder vi et nøglefærdigt byggeri. Vælger I et nøglefærdigt træhus, overdrager vi jer huset, når det er helt færdigt, og det har i øvrigt også den fordel, at I først betaler jeres nye træhus i forbindelse med overdragelsen. Vi gør jeres Byg Nyt Træhus projekt enkelt og overskueligt.

Er I på udkig efter et arkitekttegnet træhus?

Hos Planet Huse bruger vi gerne udtrykket skræddersyet træhus fremfor arkitekttegnet. Planet Huse tilbyder mange forskellige træhus modeller, og derfor er det oplagt at tage udgangspunkt i en eksisterende gennemprøvet og testet model, som vi så sammen justerer, så det passer med jeres drømme og behov. Hvis drømmene ikke passer med nogen af vores eksisterende plantegninger, så tegner og udvikler vi selvfølgelig også helt nye træhuse. Og det kan vi naturligvis også gøre for jer. Vi tager ikke ekstra for tegnearbejdet, hvad enten det drejer sig om at flytte en væg eller tegne helt nyt – det er en del af vores skræddersyet service.

Mere om arkitekt teamet og skræddersyede løsninger
Byg træhus der er arkitekttegnet idag
Skal du bygge nyt træhus

Designlinjer & Modeller

Er I til de nye nordiske designs eller drømmer I om et klassisk sort træhus med hvide sprossede vinduer – der er mange looks at vælge imellem. Flere designs har også forskellige looks alt afhængigt af hvilken type vinduer, I vælger. Det gælder eksempelvis Nova huset, hvor sorte enkeltfagsvinduer giver et helt andet look en hvide småsprossede vinduer. Læs mere om Nova her. 

Find masser af inspiration på siderne her, og kom forbi vores udstillingshuse i Middelfart og Roskilde. Her finder I de mest populære træhustyper og møder vores erfarne bygge-rådgivere, som giver tips og vejledning til indretning og design. Besøg vores udstillinger i Roskilde og Middelfart eller et Åbent Hus arrangement.

Attraktive priser på byggegrunde og huse

Vi sælger i øjeblikket 127 sommerhus-byggegrunde til de absolut bedste priser. Hvordan lyder både grund og færdigopført fritidshus fra kun 1.198.000 kr.? Byg i ferieparadiset Marielyst  og få et  et færdigopført fritidshus på 60 m2 inkl. 15 m2 terrasse til kun kr. 1.198.000. Byggegrund Marielyst

God grund at bygge træhytte på
træ er et bæredygtigt byggemateriale

Flere muligheder for at bygge nyt træhus

Det er helt op til jer, om I ønsker at være en del af byggeriet eller I foretrækker, at vi tager os af det hele, så I kan nyde byggeprocessen på afstand.

Vælg Super Medbyg løsningen, hvis I ønsker at være en del af at bygge jeres nye træhus. Alternativet er et Nøglefærdigt træhus, hvor vi afleverer et fint og indflytningsklart hus til jer.  Der er selvfølgelig også mulighed for at vi indretter huset med møbler og interiør, så det eksempelvis er 100% klart til udlejning, uden at I skal røre en finger. Læs mere under vores udlejningskoncept her.

En opfordring fra os: Byg nyt træhus!

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med drømmen om at få bygget et nyt træhus og vi er ret passionerede omkring træ. Planet Huse har nemlig bygget træhuse og træhytter i over 30 år, og vi elsker at bygge i træ. Det vil I kunne mærke på både kvalitet og engagement. Vi er det byggefirma i branchen, som færdiggør mest i produktionen, og det betyder, at I får et tørt træhus i en høj håndværksmæssig kvalitet.  Der er tørt, lyst og godt i vores produktionshaller og håndværkerne har højteknologisk værktøj lige ved hånden, så det er præcisionsarbejde og godt håndværk. Læs mere om, hvordan vi bygger.

Byg træhus i høj kvalitet og flot finish

Pusterum

Familien i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Til udeliv – også når det regner

Byg sommerhus med pool til udlejning

Med godt afkast

Højtlæsning i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Med indbygget hygge

Til økonomien

Med indbygget nostalgi

Til den store familie