Find jeres næste pusterum.

Find det træhus, I drømmer om at bygge – her er alle størrelser og designs

Filter Products Found 67 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg

Vores træhuse – byg selv eller færdigbygget

Hvis I er på udkig efter et nyt træhus, så har Planet Huse lige hvad I leder efter. Som den førende producent af fritidshuse og træhuse og med mere end 30 års erfaring, er I i gode hænder. Hos Planet Huse finder I kun træhuse af højeste kvalitet til attraktive priser, og det gælder både klassiske og moderne træhuse. Her er et overblik over designlinjerne.

Jeppesen klassisk bjælkehus
Jeppesen Bjælkehus

En 85-årig designklassiker

Venus Sommerhuse
Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Populært sommerhus
Nova

Byg efter din personlighed

Sommerhus med ensigdig taghældning
Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Mars sommerhus Tidløs klassiker
Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Neptun sommerhus
Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Udlejnings sommerhus
Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Skræddersyet sommerhus
Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

UDSTILLINGSHUSE

Få et overblik over husene på vores udstillinger i Roskilde og Middelfart her og bemærk, at vi også har udstillingshuse i Henne,  i Mommark på Sydals og i Nordsjælland. De er alle på attraktive lokationer og fuldt udstyret med flotte moderne møbler, tæpper, billeder og nips – og så er de TIL SALG

Derfor er et træhus et mere bæredygtigt valg

Byg nyt træhus med god samvittighed. Træhuse er nemlig miljørigtige, har kortere byggetid og træets slanke konstruktion giver jer faktisk et større boligareal. Træ er nok verdens bedste byggemateriale, og træet giver en hel unik og autentisk oplevelse af sommerhus. I gennemsnit reducerer hver kubikmeter træ, som erstatter et andet byggemateriale, CO2-udslippet med 1,1 ton. Der oplagres desuden ca. 1 ton CO2 i 1 m³ træ, som i hele bygningsmassens levetid altså er fjernet fra atmosfæren. Alle Planet Huses træleverandører er naturligvis FSC-certificerede. Desuden er der i de færdige træhuse et godt indeklima, god akustik. Og selvfølgelig ser nybyggede træhuse smukke ud – og dufter dejligt af træ! Se vores forskellige typer af sommerhuse i træ.

vælg et bæredygtigt nyt træhus
Byg helårs træhus nøglefærdigt

Nøglefærdigt træhus eller et byg selv træhus?

Elsker I selv at bygge eller overlader I hellere byggearbejdet til fagfolket? Hos Planet Huse kan I vælge, om I ønsker et byg selv træhus eller et nøglefærdigt træhus.

Tænker I: Byg træhus, det er lige os, så skal I kigge nærmere på vores selvbyg koncept, der hedder Super MedByg. Det er et helt unikt træhus medbyg koncept, hvor alle vægelementer er færdiggjort, brædderne er savet til og skruerne er indkøbt, så I bare skal koncentrere jer om at bygge. Læs om Super MedByg.

I kan også læne jer tilbage og vælge et færdigbygget træhus – det kalder vi et nøglefærdigt byggeri. Vælger I et nøglefærdigt træhus, overdrager vi jer huset, når det er helt færdigt, og det har i øvrigt også den fordel, at I først betaler jeres nye træhus i forbindelse med overdragelsen. Vi gør jeres Byg Nyt Træhus projekt enkelt og overskueligt.

Er I på udkig efter et arkitekttegnet træhus?

Hos Planet Huse bruger vi gerne udtrykket skræddersyet træhus fremfor arkitekttegnet. Planet Huse tilbyder mange forskellige træhus modeller, og derfor er det oplagt at tage udgangspunkt i en eksisterende gennemprøvet og testet model, som vi så sammen justerer, så det passer med jeres drømme og behov. Hvis drømmene ikke passer med nogen af vores eksisterende plantegninger, så tegner og udvikler vi selvfølgelig også helt nye træhuse. Og det kan vi naturligvis også gøre for jer. Vi tager ikke ekstra for tegnearbejdet, hvad enten det drejer sig om at flytte en væg eller tegne helt nyt – det er en del af vores skræddersyet service.

Mere om arkitekt teamet og skræddersyede løsninger
Byg træhus der er arkitekttegnet idag
Skal du bygge nyt træhus

Designlinjer & Modeller

Er I til de nye nordiske designs – vores moderne træhuse eller drømmer I om et klassisk sort træhus med hvide sprossede vinduer – der er mange looks at vælge imellem. Flere designs har også forskellige looks alt afhængigt af hvilken type vinduer, I vælger. Det gælder eksempelvis Nova huset, hvor sorte enkeltfagsvinduer giver et helt andet look en hvide småsprossede vinduer. Læs mere om Nova her. 

Find masser af inspiration til jeres træhus nybyg projekt på siderne her, og kom forbi vores udstillingshuse i Middelfart og Roskilde. Her finder I de mest populære træhustyper og møder vores erfarne bygge-rådgivere, som giver tips og vejledning til indretning og design. Besøg vores udstillinger i Roskilde og Middelfart eller et Åbent Hus arrangement.

Attraktive priser på byggegrunde og huse

Vi sælger i øjeblikket over hundrede sommerhus-byggegrunde til de absolut bedste priser. Hvordan lyder både grund og færdigopført fritidshus fra kun 1.278.000 kr.? Byg i ferieparadiset Marielyst, hvor vi allerede har bygget mange træsommerhuse. Her får I nøglefærdige træhuse i alle størrelser til rigtig gode priser. Byggegrund Marielyst

Vi har byggegrunde i hele Danmark, som står klar til både byg selv træhuse og nøglefærdige træhuse, helt som I selv ønsker det.

God grund at bygge træhytte på
træ er et bæredygtigt byggemateriale

Søger I præfabrikerede træhuse eller vil I gerne selv?

Vælg Super Medbyg løsningen, hvis I ønsker at være en del af at bygge jeres nye træhus. Vi kalder det super, fordi det faktisk består af præfabrikerede byggeelementer, som vi hjælper med at stille op på jeres grund, og derfor går det hurtigere at bygge selvbyg træhuse med os. Alternativet er et nøglefærdige træhuse, som også er bygget af præfabrikerede elementer, der er produceret i vores produktion i Ribe. Med nøglefærdige træhuse afleverer vi et fint og indflytningsklart træsommerhus til jer.  Der er selvfølgelig også mulighed for at vi indretter træsommerhuset med møbler og interiør, så det eksempelvis er 100% klart til udlejning, uden at I skal røre en finger. Læs mere under vores udlejningskoncept her.

Helårs træhuse kan vi også bygge til jer

Mange tænker træhuse som sommerhuse, men et træhus kan også bygges som et helårs træhus, og specielt hvis I går med tanker om et bæredygtigt byggeri af et nyt helårs hus, er et træhus det helt rigtige valg. Træ er et autentisk byggemateriale, som ikke blot er smukt og giver et godt indeklima, det er også godt det miljørigtige valg. Vi har bygget mange helårs træhuse igennem årene og bygger også gerne et til jer.

Helårs træhus
Byg træhus i høj kvalitet og flot finish

En opfordring fra os: Byg nyt træhus!

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer med drømmen om at få bygget et nyt træhus og vi er ret passionerede omkring træ. Planet Huse har nemlig bygget færdige og selvbyg træhuse og træhytter i over 30 år, og vi elsker at bygge i træ. Det vil I kunne mærke på både kvalitet og engagement. Vi er det byggefirma i branchen, som færdiggør mest i produktionen, fordi vi til vores træhuse arbejder med præfabrikerede byggeelementer, og det betyder, at I får et tørt træhus i en høj håndværksmæssig kvalitet.  Der er tørt, lyst og godt i vores produktionshaller og håndværkerne har højteknologisk værktøj lige ved hånden, så det er præcisionsarbejde og godt håndværk. Læs mere om, hvordan vi bygger.

Pusterum

Sommerhus udeliv
Til udeliv – også når det regner
Sommerhus med et godt afkast
Med godt afkast
Hyggeligt sommerhus
Med indbygget hygge
Til økonomien
Sommerhus nostalgi
Med indbygget nostalgi
Sommerhus til stor familie
Til den store familie