Store sommerhuse

Hvor store er store sommerhuse?

Som udgangspunkt er et sommerhus gennemsnitligt væsentligt mindre end et helårs parcelhus. Hvis vi kigger på alle sommerhuse i hele Danmark var gennemsnitsstørrelsen i 2020 75 m2, hvor det for helårshuse ligger på ca. 140 m2 dvs 86% højere. Derfor er definitionen af store sommerhuse også helt anderledes end for helårshuse. Hos Planet Huse bygger vi sommerhuse fra 50 m2 og op til 200 m2 alt efter, hvad vores kunder ønsker, men som udgangspunkt betegner vi sommerhuse over 100 m2 som store sommerhuse.

Eksempler på lækre store sommerhuse:

Filter Products Showing 1 - 4 of 17 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.828.000,-
  Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.828.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Her er ingredienserne til mange timers sjov og afslapning. Det udendørs spabad ligger nemlig i direkte forlængelse af det lækre store badeværelse, der er udstyret med en sauna, så her kan kobles af og hygges året rundt. Fritidshuset har god plads med fire separate soveværelser plus selvfølgelig hems og alkove, der begge kan bruges som ekstra sovepladser.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2
  Nøglefærdigt 1.878.000,-
  Her er ingredienserne til mange timers sjov og afslapning. Det udendørs spabad ligger nemlig i direkte forlængelse af det lækre store badeværelse, der er udstyret med en sauna, så her kan kobles af og hygges året rundt. Fritidshuset har god plads med fire separate soveværelser plus selvfølgelig hems og alkove, der begge kan bruges som ekstra sovepladser.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.878.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2
 • Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
  Nøglefærdigt 1.994.000,-
  Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.994.000,-
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
 • Lækkert aktivitetshus med 3 soveværelser, hems, spa og sauna.
  120
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 2.048.000,-
  Beliggenhed: Bjerregård, Nova
  Lækkert aktivitetshus med 3 soveværelser, hems, spa og sauna.
  Investeringshus Nøglefærdigt 2.048.000,-
  120
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
udlejningssommerhus med udendørs spa og bruser

Vi bygger flere store sommerhuse

Vi har bygget sommerhuse i 32 år og i løbet af den tid er gennemsnitsstørrelsen af de sommerhuse, vi bygger, steget ret meget, og det er ikke kun hos os, vi har oplevet den tendens. Det gælder for hele branchen. Tilbage i 2000 var gennemsnitsstørrelsen på et nybygget sommerhus 80 m2 og i 2018 var det tal steget til 94 m2, hvilket jo er en kraftig stigning. Kigger vi lidt dybere ned i tallene for bestanden af danske sommerhuse kan vi se, at antallet af huse, som er under 100 m2 kun er steget med knap 4% fra 1986 til 2018, hvorimod sommerhuse over 100 m2 er steget med hele 254% fra 13.563 sommerhuse til hele 48.108 sommerhuse (Kilde: Danmarks Statistik).

Hvorfor flere store sommerhuse?

Hvad er baggrunden for, at vi bygger flere af de store sommerhuse? Vi oplever, at sommerhuset i langt højere grad er et sted, vi bruger året rundt, så ikke kun om sommeren men også som pusterum i efterårs- og vinterferien og ikke mindst til højtider som påske og jul. Når vi også opholder os der i de kolde måneder, oplever vi, at der er behov for mere plads i fællesrum og ikke mindst badeværelser. Der er heller ingen tvivl om, at den positive udvikling i udlejningsmarkedet har været med til at øge kvadratmeterantallet i nye sommerhuse, for der er stor efterspørgsel efter huse til flere familier og ikke mindst huse, hvor der fx er et aktivitetsrum.

sommerhus med udendørs pool
aktivitetsrum i sommerhus med hems

Byg store sommerhuse, hvor I ønsker

Vi kan bygge sommerhuse overalt i de danske sommerhusområder. Eksempelvis har vi netop bygget skønne store sommerhuse i Jylland i Henne og Bjerregård på vestkysten.

Se også et af de store sommerhuse med pool, som vi har bygget i Marielyst eller nogle af de sommerhuse, vi har bygget på Sjælland af typen Jeppesen Bjælkehuse. Der er også mulighed for at bygge store flotte sommerhuse på Djursland i bakket terræn med smuk udsigt. Ligesom vi bygger sommerhuse på Bornholm og i Nordjylland. Som sagt så bygger vi i hele Danmark.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case