Sommerhus grunde & udstillingssommerhuse i Vestjylland

Et af de absolut mest populære sommerhusområder er helt klart den vestjyske kyst. Her er helt unikke landskaber med klitter, marehalm, kilometervis af hvide sandstrande og skønt badevand og bølger. Det er også her, vi ser nogle af de høje udlejningsindtægter, så hvis I ser på sommerhuset som en investering er Vestjylland helt perfekt, og vi har et par udstillingshuse, som er perfekt egnede til det formål. De er til salg, så investeringssommerhuset kan blive jeres med det samme.  Se udvalget nedenfor

lounge område i venus sommerhus
Sommerhusgrunde

NYHED! Moderne sommerhus i Henne

Nyt, moderne sommerhus i Henne.
Sommerhusgrunde

NYHED! Attraktive sommerhusgrunde Henne

NYHED! Attraktive sommerhusgrunde Henne Store byggegrunde til salg
venus sommerhus i klitlandskab med udespa
Sommerhusgrunde

Moderne og lækkert sommerhus Holmsland Klit

NYHED! Et nyt Venus luksushus på Holmsland klit.
Sommerhusgrunde

NYHED! Byggegrunde på Holmsland Klit

Perfekt sommerhusplacering med under 1 km til den skønne strand.

Hav, klitter og strand så langt øjet rækker

Der er noget helt specielt over den jyske vestkyst. Naturen er rå og smuk, der er masser af åbne vidder, og så dufter her af saltvand. Der er mange mennesker i sommerhusområderne, for det er populært at have sommerhus i Vestjylland, men så snart, vi forlader de bebyggede områder, er der natur nok til at vi sagtens kan gå og føle os som de eneste mennesker i miles omkreds.

Dejlig sommerhusgrund til jeres bjælkehus

Sommerhus Vestjylland – Henne

Ved Henne Strand har vi både grunde til salg og demohus til salg. Henne Strand har alle muligheder for en dejlig ferie. Byen er hyggelig med masser af fine små butikker, gode caféer og dejlige spisesteder. Her er altid liv. Naturen er fuldstændig unik og her er oplevelser på alle årstider. Vesterhavets fantastiske brede sandstrande er perfekte til en gåtur på en vinterdag og til at bade og slikke sol og holde picnic en varm sommerdag – det er blot en 10-minutters cykeltur væk. Byg sommerhus her, hvor Golfklubben er helt tæt på, der er god plads og en skøn placering i et etableret sommerhusområde.

Sommerhus Vestjylland – Holmsland Klit

I det andet sommerhusområde er vi lidt længere nordpå. Vi er tæt på Bjerregård, som er en del af Holmsland klit. Det er et meget populært ferieområde med masser af ferieboliger og muligheder for dejlige ferieoplevelser. Her er vand til begge sider – vestkystens brede strand er en drøm, hvis man er til vandsport som windsurfing og drageflyvning, og så er en ganske almindelig dukkert også dejlig forfriskende.  På østsiden mod Ringkøbing Fjord er der også skønne naturoplevelser. Her er Tipperne, et spændende fuglereservat hvor I bla kan opleve sort sol. Husk også cyklen her, for det er dejligt at opleve den storslåede natur fra et cykelperspektiv og på en af de mange cykel- og vandrestier. Udforsk også de hyggelige byer i nærheden fx havnebyen Hvide Sande og Nymindegab. Her er virkelig basis for gode lange sommerferier og masser af weekendophold og miniferier året igennem.

Dejlig sommerhusgrund til jeres bjælkehus
sorte sprossede vinduer i træhus

Lad os mødes på grunden

Er der et sommerhus i Vestjylland eller en af sommerhusgrundene, som lyder som noget for jer, så tag fat i en af vores salgs- og byggerådgivere og lad os aftale en fremvisning af huset eller grunden.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere