Tre gode bud på et
luksussommerhus

Neptun – nye vinkler på det perfekte lysindfald

Når regnen siler ned, så nyder du stadig at kunne sidde udenfor ved dit sommerhus, og når kulden rammer, er dit wellness badeværelse favoritspottet.

Neptun er et unikt sommerhus skabt til den skandinaviske natur, hvor sommervarmen kan være sparsom og regn ofte er standard. Den glasoverdækkede terrasse er perfekt, når vejret er omskifteligt. Her er god plads og læ for både regn & vind og master soveværelset har direkte adgang til den skønne terrasse. Indvendigt er der god plads og masser af lys i det store luksuskøkken. Og så er der masser af muligheder for wellness på badeværelset.

Læs mere om Neptun huset

Venus – gør inde til ude på et øjeblik

Venus er helt klart til livsnyderen, som er glad for naturen. Her er det store rummelige køkken smukt integreret i opholdsrummet, og når skydedøren til terrassen skubbes til side, er det ikke nødvendigt med et udekøkken. I det hele taget er skydedørene en fantastisk måde at inddrage terrassearealet på, så snart solen skinner. Der er også 2 praktiske overdækninger i hver ende af huset helt perfekt til morgenkaffe og aftendrinks.

Også her er der rig mulighed for skøn wellness med sauna og spa, der også kan kombineres med udendørs brus og boblebad.

Læs mere om Venus huset

Jeppesen Bjælkehus
– en 88-årig designklassiker

Jeppesen Bjælkehuset er slet ikke som dengang i 1930’erne. I dag er det meget bedre. Det er langtidsholdbart, og det er kvalitet helt ind i kernen af de tunge træbjælker, der er special-skåret og samlet millimeterpræcist. Men det nostalgiske udtryk, der emmer af dansk sommerhusstemning er der stadigvæk, og indbyder, nu som dengang, til hygge og afslapning.

Læs mere om Jeppesen Bjælkehuse

Byg sommerhus

Skræddersy dit eget sommerhus

Hos Planet Huse kan I få et arkitekttegnet sommerhus, som bliver tilpasset jeres personlige behov, hvis I ikke finder det helt rigtige hus blandt vores sommerhustyper.

Vi har nemlig vores eget arkitektteam, som kan skræddersy lige præcis det sommerhus, som du og din familie ønsker jer – uanset hvad drømmen indebærer.

Læs mere

Inspiration

Bliv inspireret med
vores online kataloger

Vi ønsker jer god fornøjelse i vores univers af fritidshuse. Husk også, at vi holder inspirationsaftener i fritidshusudstillingerne i Middelfart og Roskilde.

Hent kataloger

Mød andre familier

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømme bjælkehus med Planet Huse.

Familien Olesens danske oase

Tina & Johnny havde først tænkt, at de skulle have et sommerhus med et moderne look, men de forelskede sig i et Jeppesen bjælkehus.

Læs kundehistorie

Følg Jeanne & Arne – fra sommerhusdrøm til pusterum

Følg Jeanne & Arne mod drømmen om et ægte pusterum i Tisvildeleje.

Læs kundehistorie

Pottemagerens pusterum

Et pottemagerværksted, en fantastisk foldedør og et helt personligt indretningselement. Se familiens helt personlige pusterum.

Læs kundehistorie