Priser på nyt fritidshus

Nedenfor finder I et overblik over vores univers af fritidshuse. Under hvert enkelt design finder I de forskellige udformninger og størrelser, som alle er angivet med pris for et nøglefærdigt fritidshus. Er I på udkig efter billige byg selv fritidshuse, så tjek Super Medbyg priserne i vores husguide.

Hustyper

Hustyper

Design
Pris
Antal sovepladser
Særlige ønsker

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger

Prisen for at bygge et nyt fritidshus

Planet Huse har 3 forskellige priser på hver enkelt husmodel. I har nemlig mulighed for at vælge hvor meget I selv ønsker at involvere jer i byggeriet.

  • Drømmer I om et 100% færdigt hus, er det Nøglefærdig prisen, I skal kigge på.
  • Hvis I selv gerne vil være en del af håndværket, så har vi et rigtig nemt selvbyg koncept, vi kalder Super Medbyg., så det er her I kan finde billige byg selv fritidshuse.
  • Går I efter et forløb, hvor Planet Huse også tager os af at klargøre grunden til byggeriet – både administrativt og praktisk, så er der en pris for Nøglefærdig inkl. “Byggestart”. Byggestart dækker nogle af de omkostninger der er for at klargøre grunden til byggeriet, og I kan læse mere om byggestart her.

Vælger I et Nøglefærdigt fritidshus har I den store fordel, at I først skal betale ved indflytning.

Download eller bestil vores Husguide med priser

Hvad koster et arkitekttegnet fritidshus?

Hos Planet Huse bruger vi gerne udtrykket skræddersyet fritidshus fremfor arkitekttegnet fritidshus. Vores arkitekt-team er nemlig involveret, hvad enten det drejer sig om at flytte en væg, så soveværelset bliver lidt større i et af husene fra de eksisterende designlinjer, og de tegner naturligvis også fritidshuse helt fra bunden. Om det er den ene eller den anden version handler det om, at I får skræddersyet det fritidshus, som passer til jer. Og arkitekt-teamets tegnearbejde er en gratis service, som vi yder til alle vores kunder, så det betaler I ikke for.

Læs mere

Vi hjælper også med at finde en byggegrund

Er I i tvivl om, hvor I skal bygge jeres nye fritidshus. Planet Huse har altid skønne byggegrunde til salg til super attraktive priser og bygger I et Planet Hus, så sparer I kr. 20.000 på grundprisen.

Se vores sommerhusgrunde til salg

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.