Plantegninger & grundplaner

Visualisering og overblik over byggeriet

Når drømmen skal visualiseres

Det er vores arkitektteams opgave at forstå jeres drømme om et nyt pusterum og få dem konverteret til visualiseringer og sommerhus tegninger. I den her branche siger billeder og tegninger meget mere end ord, så teamet gør meget ud af, at det materiale, de udarbejder med visualiseringer er så realistisk og virkelighedstro som muligt.

En tegning af sommerhus kan være mange ting. Billedet til højre er eksempelvis en visualisering af et køkken i et stort Jeppesen hus, hvor det var vigtigt for familien at fornemme, hvordan det færdige køkken så ud og fungerede ift vinduer, døre og terrassen udenfor.

Sommerhusets placering

Grunden betyder rigtig meget. En lang og smal grund har indvirkning på valget af hustype og bredden på det endelige hus. Verdenshjørnerne har naturligvis også indflydelse, for vi vil alle gerne have sol på terrassen så længe som muligt. Er I så heldige, at der er udsigt til skov eller vand skal vi selvfølgelig også tænke det ind, når vi udvikler sommerhus tegninger.

Derfor tilbyder vi altid et gratis grundtjek, hvor I møder vores salgs- og byggerådgiver på jeres grund til en snak om grundens muligheder og eventuelle begrænsninger. Salgs- og byggerådgiverne har erfaring fra hundredevis af sommerhusgrunde, så de er skarpe til at komme med inspiration og se potentialet for jeres nye sommerhus, inden jeres ønsker realiseres til en sommerhus plantegning.

Sommerhus plantegning

Sommerhus plantegningen giver jer et overblik over indretningen af jeres nye sommerhus. Den er nøjagtig angivet med størrelser på alle rum og udarbejdes som udgangspunkt i et størrelsesforhold, der hedder 1:100. Bemærk, at I kan downloade alle plantegninger præsenteret her på sitet i størrelsesforhold 1:100.

Når vi har talt os frem til en hustype og ønsker til grundplan udarbejder arkitektteamet et forslag til plantegningen med mål og rumstørrelser. Den præsenteres af jeres salgs- og byggerådgiver som oftest på et møde i et af vores udstillingshuse. Det giver jer nemlig også mulighed for at vurdere sommerhus plantegningen op imod udstillingshuset – det er nemmere at forstå, hvor stort et 9 m2 værelse er, når man har set et lignende værelse i et udstillingshus.

Byggetekniske tegninger

Når arkitekt teamets sommerhus tegninger med grundplan, placering på grunden og facadetegning er afstemt i forhold til jeres ønsker, og I har underskrevet kontrakten, bliver projektet overdraget til vores byggeteam – en dedikeret projektleder og byggeleder. Projektlederen udarbejder alle de tekniske tegninger af sommerhuset, så vores produktion kan bygge elementerne.

I det tilfælde, at I har valgt at være en del af byggeriet med et af vores medbyg koncepter, så får I naturligvis udførlige byg selv sommerhus tegninger, der guider jer igennem byggeriet.

Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse