Nytænkning af seniorboliger

For de aktive seniorer

Plantagehusene – seniorboliger

Plantagehusene er et spændende nyt seniorbolig projekt for aktive seniorer. Plantagehusene tilbyder et behageligt liv for jer, som er 60+ og gerne vil nyde livet og have naturen lige udenfor vinduet. Plads til fællesskab, plads til jer selv og plads til aktiviteter med så få forpligtelser som muligt. Det er essensen i Plantagehusene – nye seniorboliger bestående af 22 smukke træhuse i naturskønne omgivelser i fjordlandet ved Jægerspris Bugt.

Nye seniorboliger i Nordsjælland

De nye ældreboliger i Plantagehusene er individuelle skønne træhuse i 2 forskellige størrelser bygget i kvalitetsmaterialer. Hver enkelt grund er omgivet af et bredt læbælte med træer og buske , som giver jer lige præcis så meget privatliv, som I ønsker.  Placeringen af seniorboligerne i Nordsjælland tæt på Frederikssund er fantastisk – her venter mange skønne naturoplevelser, og I er heller aldrig langt fra kultur, aktiviteter og indkøbsmuligheder

Nyd livet i nytænkte ældreboliger

Vi har allerede en vicevært, som står klar til at slå græsset og rydde sne fra indkørslen. Han kan stå for vedligehold af alle fællesarealer og være tilgængelig døgnet rundt, så det giver også en behagelig tryghed for jer som beboere. Han kan i øvrigt også bookes ind til bilvask og bilpleje efter aftale. Aftalen med viceværten laves med Plantagehusenes Grundejerforening, som ejer og driver fællesfaciliteterne.

De mange fællesfaciliteter giver masser af mulighed for socialt samvær og aktiviteter med de andre beboere, og så kan I trække jer tilbage til jeres eget smukke træhus, når I har brug for bare at være jer selv. Det er ældreboliger, hvor man ikke føler sig gammel.

Overblik over Plantagehusene

Vil du gerne vide mere? Få Plantagehusene salgsbrochure samt Konstruktion & materialebeskrivelse på mail

Her får I overblik med priser, informationer om fællesfaciliteterne, husene, området og meget mere.

Tilmeld jer Informationsaften om Plantagehusene

Kom og hør mere om det nye seniorboligprojekt Plantagehusene . Vi afholder aftenen i Udsholt i et helt nyt Venus udstillingshus, som er udgangspunktet for de huse, vi kommer til at bygge ved Frederikssund. Vi fortæller om husene, fællesfaciliteterne, finansieringen, området og processen.

Ejendomsmægler Per G. Jensen Bo-Nyt Nordsjælland, som varetager salgsprocessen, deltager sammen med Torben Basse, adm. dir. i Planet Huse og Lene Damkær Ebbesen, indretningsrådgiver hos Planet Huse.

Vi serverer lidt lækre tapas og vin.

Informationsaften 4. marts 2020 kl. 17-19 (Tilmelding nedenfor)
Tofteager 33,
Udsholt
3230 Græsted

Åben grund - besøg på Plantagehuse grundene

Kom på besøg på området, hvor vi bygger Plantagehusene. Kontakt ejedomsmægler Per G. Jensen og aftal en privat fremvisning på tlf. 96 200 800. Adressen er Orebjergvej (se efter skiltet), 3630 Jægerspris.

Bliv ringet op

Få svar på jeres spørgsmål om projektet og få flere informationer, når vi ringer jer op.

Kontakt os og hør mere om det nye seniorbofællesskab Plantagehusene

Torben Basse
Adm. Direktør

T: 76 88 38 11
M: 40 17 27 64
[email protected]

Per G. Jensen
Ejendomsmægler & Valuar MDE, Bo-nyt Nordsjælland

T: 96 200 800
M:
[email protected]