Sønderjylland & Als

I det sønderjyske og ikke mindst på Als har vi nogle dejlige grunde salg og ikke mindst udstillingshuse, der alle er tæt på vandet, og så er der god plads og albuerum.

Et sommerhus her er også meget populært, hvis I overvejer at udleje sommerhuset. Eksempelvis er tyskere vilde med området, fordi naturen er fantastisk, og så er der masser af kulturelle tilbud og et formidabelt nordisk køkken, som tiltrækker.

Sommerhusgrunde

Skovmose på ferieøen Als

I det dejlige Skovmose på Sydals har Planet Projekt nu kun to grunde tilbage.
Sommerhusgrunde

Mommark på Sydals - tæt på vand

Vi bygger lækkert sommerhus ved skøn natur, og med kun få hundrede meter til stranden.
Sommerhusgrunde

Flovt Strand

Vi bygger det populære Nova sommerhus ved den jyske østkysts bedste badestrand, Flovt.

Mere om sommerhusområderne Sønderjylland og Als

Der er rigtig mange fantastiske sommerhusområder i Danmark. Vi kender alle til Blåvand, Henne, Hornbæk, Marielyst og Gilleleje, men der er også hundredevis af andre områder, som har masser at byde på. Det kommer helt an på, om I er til det sociale sommerhusliv med naboerne tæt på, caféer og spisesteder indenfor gå-afstand eller I egentlig helst bare vil være næsten afskåret fra omverdenen, når I sidder i jeres sommerhus.

Grundene ved Mommark er eksempelvis et af de steder, hvor grundene er store og der er god plads til at være sig selv. Det er perfekt til en miniferie, en weekendtur og selvfølgelig til en dejlig sommerferie.

Luna sommerhuskøkken og alrum - nordisk design fra Planet Huse
lækkert indrettet sommerhus soveværelse

Sydals med lækkert badevand

I Skovmose kigger vi ud over Flensbjorg Fjord med en dejlig badestrand, der selvfølgelig lægger op til at bade, sejle, surfe og bare slikke sol. Vi er på Sydals en rigtig feriedestination, der ligger tæt på Sønderborg. Sønderborg byder på masser af historie og seværdigheder, og så er det en rigtig hyggelig by. Et smut til Flensborg er også en god idé – her er hyggeligt lørdagsmarked og fin shopping.

Mommark med havudsigt

Grundene i Mommark er store og grænser op til skovområder og ikke mindst stranden, så her føler man sig ikke klemt.  Alle grundene her ligger tæt på vandet – det er kun en ganske lille gåtur, ogFiskervej har havudsigt. Så det er nemt at få sig en morgendukkert hver eneste dag. Der er en fin og hyggelig marina i Mommark, hvor der også ligger et par fiskekuttere. Dagligvarer er knap 5 km væk og hvis man gerne vil shoppe lidt mere er der kun godt 20 km til dejlige og hyggelige Sønderborg. Vi bygger lige nu et lækkert udstillingshus, som er den perfekte feriebolig til salg.

Kontakt vores salgsteam for Jylland og lad os mødes på en af grundene eller i et af udstillingshusene.

hængekøje i sommerhus
køkken værktøj i sommerhus

Sommerhus til salg ved Flovt Strand

Vi har også udstillingshus til salg i Flovt blot 300 m fra østkystens bedste badestrand med “Blåt Flag”. Ved Flovt Strand er I helt tæt på vandet, og så er der mange andre muligheder i området. Haderslev er en hyggelig købstad og en fantastisk by for turister, som anmelder byen helt på højde med Skagen. Haderslev ligger kun en lille køretur fra Flovt. Det samme gælder for Årøsund med færgen til fine Årø.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere