Lolland/Falster

Ølivet er sagen. Her er en perlerække af hyggelige købsteder, fantastisk fiskefarvand, smukke hvide sandstrande, skønne smagsoplevelser og unikke naturoplevelser. Med sommerhus på Lolland-Falster er der talrige muligheder for at pakke en sommerferie, miniferie eller et weekendophold med aktiviteter for alle aldre og med masser af sol-vitaminer og afstresning. Her er småøer, flotte herregårde og lokalt dyrket grønt og frugt – det kan ikke blive bedre.

Sommerhusgrunde

Marielyst sommerhusgrunde

Marielyst er en rigtig perle ud til Østersøen med dejlig børnevenlig badestrand, der er kåret til landets bedste i 3 år i træk.
Sommerhusgrunde

Stubbekøbing

NYT Mars 91/81 sommerhus med plads til 6 alt inklusive til kr. 1.950.000

Smag på Lolland-Falster

Det vrimler med gårdbutikker og frugtplantager på Lolland-Falster – her er det nemlig ekstra godt at dyrke grøntsager og frugt. Som sommerhusejer her er det en fornøjelse at tage cyklen og købe ind til madlavningen. Og så brygges der også velsmagende øl, så I hverken kommer til at tørste eller sulte, når I nyder en sommerferie eller miniferie i jeres sommerhus. Overlader I hellere arbejdet til andre, så findes der også mange hyggelige små madsteder, der serverer mad baseret på de gode, lokale råvarer.

Byg sommerhus i Marielyst

Marielyst kan prale af at have en af Danmarks bedste strande. Den er børnevenlig, den er bred, og så består den af det fineste hvide, bløde sand. Derfor er området bla populært blandt børnefamilier, og der er stor efterspørgsel efter udlejningssommerhuse. De udbudte grunde ligger ved Bøtø, og her er der kun 1,5 km til den smukke strand. Området emmer af liv og feriestemning, og har man lyst til at være mere for sig selv, kan en tur til Bøtø Plantage syd for sommerhusområdet anbefales. Det unikke naturområde er åbnet for offentligheden, og der arbejdes med at udvikle området med stier og gøre det til en endnu mere attraktiv naturoplevelse.

Gode byggegrunde i Stubbekøbing

Kongsnæs lige øst for Stubbekøbing danner rammen om et dejligt naturskønt sommerhusområde. I Stubbekøbing er der forretninger og restauranter, og ikke mindst en stor lystbådehavn. Herfra kan du tage færgen Ida til Bogø og Møn. Er du lystfisker, har du gode chancer fra kysten.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere