Om os

Vi har bygget træhuse i 30 år

Planet huse – fordi erfaring betyder noget

Tryghed, Tillid og Troværdighed. Disse tre nøgleord afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Fra vores indledende snak omkring valg af hustype, til rådgivning i købsfasen om finansiering mm., frem gennem hele projekteringen og byggeriet og lige indtil I får nøglen til jeres nye fritidshus udleveret.

”Hver dag glæder vi os over at overrække nøglen til nye Planet Hus-ejere, hvis drømme om et ægte pusterum går i opfyldelse.”

Med en læretid i en tømmerhandel var Planet Huses administrerende direktør Torben Basse allerede træ-specialist, da han grundlagde virksomheden for 30 år siden.

Kærligheden til god kvalitet og stærkt håndværk ligger i generne sammen med en jysk tilgang til penge og investeringer. Evnen til at se mulighederne med moderne faciliteter, teknologi og et effektivt produktions-flow kommer med erfaring og hjælpes godt på vej af en stab af engagerede og dedikerede medarbejdere. Det er den kombination, som gør Planet Huse til den stærkeste samarbejdspartner, når det gælder byggeri af fritidshuse.

Om os

I skal ikke betale før indflytning

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Med over 30 år på bagen, var vi der i går – og vi er der også i morgen. I betaler først, når I overtager nøglen. Det betyder, at I er helt uden økonomisk risiko, når I bygger med os. Derfor kan I trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme, for vi stiller vores kunder den ultimative sikkerhed.

Om os

Planet koncernen

Planet Huse er en del af Planet koncernen, som består af flere selskaber, heriblandt Planet Haus AG, som udvikler imponerende ferieparker i Nordtyskland.

Hyggelig terrasse - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Planet Huse - produktion i Ribe
Om os

Jobs hos Planet Huse

Lige nu søger vi tømrermestre til montering af fritidshuse i hele Danmark. Var det noget for dig?

Om os

Højeste kreditværdighed

Vælg en samarbejdspartner med en bundsolid økonomi og styr på finanserne.

Om os

Medlem af Dansk Byggeri

PLANET Huse er medlem af Nyhussektionen, som er en landsdækkende brancheforening under Dansk Byggeri.

Om os

Få al den hjælp du har brug for

Højt til loftet? Store vinduespartier? Hvor meget plads tager en sauna? Hvor store skal børnenes værelser være? Kig forbi og få syn for sagen. Vi byder velkommen indenfor i udstillingerne i Roskilde og Middelfart, hvor I kan fornemme, hvor lys stuen er, og måske manøvrere lidt rundt i køkkenet eller kravle op på hemsen. Besøg vores udstillinger, et Åbent Hus arrangement eller få en eksklusiv fremvisning i et af de mange fritidshuse, vi har bygget i Danmark.

Køb af nyt sommerhus fra Planet Huse
Bestil inspirationskatalog - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Om os

Nyheder og presse

Vi kan være behælpelige med udtalelser om tidens trends, nyheder, markedssituationen og meget andet. Endvidere har vi et hav af flotte fotos af flotte Planet Huse, som vi gerne deler med dig.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Sommerhuse

Er de nye nordiske designs med glasfacader og skarpe linjer lige jer, eller er I mere til et klassisk sommerhuslook hvide sprossede vinduer?

Søg her

Skræddersyet løsning

Kan selv, vil selv, og I må gerne selv. Hos os er plantegningen nemlig kun begyndelsen. Og I bestemmer selv, hvor den slutter. Flyt vægge og skab rum til mere. Eller til mindre.

Se mere

Hemmeligheden bag god kvalitet

Hvad er det, der gør, at Planet Huse har en helt suveræn kvalitet? Læs hemmeligheden bag den lækre finish.

Læs mere

Katalog & Priser

Download eller bestil inspirationskataloger og husguider

Bestil her