Planet Huse værdier og baggrund

Vi har bygget træhuse i 32 år

Planet huse – fordi erfaring betyder noget

Tryghed, Tillid og Troværdighed. Disse tre nøgleord afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Fra vores indledende snak omkring valg af hustype, til rådgivning i købsfasen, frem gennem hele projekteringen og byggeriet og lige indtil I får nøglen til jeres nye fritidshus udleveret.

”Hver dag glæder vi os over at overrække nøglen til nye Planet Hus-ejere, hvis drømme om et ægte pusterum går i opfyldelse.”

Med en læretid i en tømmerhandel var Planet Huses administrerende direktør Torben Basse allerede træ-specialist, da han grundlagde virksomheden for 32 år siden.

Kærligheden til god kvalitet og stærkt håndværk ligger i generne sammen med en jysk tilgang til penge og investeringer. Evnen til at se mulighederne med moderne faciliteter, teknologi og et effektivt produktions-flow kommer med erfaring og hjælpes godt på vej af en stab af engagerede og dedikerede medarbejdere. Det er den kombination, som gør Planet Huse til den stærkeste samarbejdspartner, når det gælder byggeri af fritidshuse.

Om os

Højeste kreditværdighed

Vælg en samarbejdspartner med en bundsolid økonomi og styr på finanserne.

Om os

I skal ikke betale før indflytning

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Med over 32 år på bagen, var vi der i går – og vi er der også i morgen. I betaler først, når I overtager nøglen. Det betyder, at I er helt uden økonomisk risiko, når I bygger med os. Derfor kan I trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme, for vi stiller vores kunder den ultimative sikkerhed.

Om os

Træ er et fantastisk byggemateriale

Og så er det bæredygtigt. Vi er medlem af foreningen Træ i Byggeriet fordi vi gerne vil være med til at skubbe meget mere træ ind i byggeriet af boliger i Danmark.

Om os

Succesvirksomhed 2019

Hos Planet Huse har vi gjort os fortjente til erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’. En pris som bliver givet til virksomheder, der har formået at skabe kontinuerlig vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække. Vi håber og tror på, at vi også fremover vil kunne bidrage til vækst, velstand og erhvervsmæssig succes i dansk erhvervsliv.

Om os

Planet koncernen

Planet Huse er en del af Planet koncernen, som består af flere selskaber, heriblandt Planet Haus AG, som udvikler imponerende ferieparker i Nordtyskland.

Hyggelig terrasse - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Planet Huse - produktion i Ribe
Om os

Jobs hos Planet Huse

Tjek mulighederne for at blive en del af Planet Huses team.

Om os

Medlem af Dansk Byggeri

Planet Huse er medlem af Nyhussektionen, som er en landsdækkende brancheforening under Dansk Byggeri.

Om os

Få al den hjælp du har brug for

Højt til loftet? Store vinduespartier? Hvor meget plads tager en sauna? Hvor store skal børnenes værelser være? Kig forbi og få syn for sagen. Vi byder velkommen indenfor i udstillingerne i Roskilde og Middelfart, hvor I kan fornemme, hvor lys stuen er, og måske manøvrere lidt rundt i køkkenet eller kravle op på hemsen. Besøg vores udstillinger, et Åbent Hus arrangement eller få en eksklusiv fremvisning i et af de mange fritidshuse, vi har bygget i Danmark.

Køb af nyt sommerhus fra Planet Huse
Om os

Nyheder og presse

Vi kan være behælpelige med udtalelser om tidens trends, nyheder, markedssituationen og meget andet. Endvidere har vi et hav af lækre fotos af flotte Planet Huse, som vi gerne deler med dig.

Om os

Vi støtter lokalt

Med sponsorater kommer vi tættere på, gør en forskel og bidrager aktivt, og vi giver samtidig vores medarbejdere mulighed for nogle fantastiske oplevelser.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil