KAMPAGNEHUS TILBUD

Vi fejrer foråret med et rigtig godt tilbud, der gælder alle vores designlinjer, så både Nova, Venus,  Jeppesen og vores andre designs er nu kampagnehuse. Få ekstraudstyr med til en værdi af kr. 40.000.

Spiseområde og stue i sommerhus
Byg sommerhus kampagne

Lækkert ekstraudstyr

Vi går alle og drømmer om lidt ekstra, og lige nu har I mulighed for at få en masse ekstra helt gratis med, når I køber nyt sommerhus. Vælg frit for kr. 40.000 ekstraudstyr uanset hvilket Planet sommerhus, I bestiller med et minimumsareal på 50 m2. Alle vores designlinjer er nemlig kampagnehuse lige nu.

Jeres gratis ekstraudstyr kunne være en hyggelig hems og et flot ovenlysvindue, eller hvad med et praktisk udekøkken og en energibesparende varmepumpe – der er masser af skønne muligheder.

Tjek priser & muligheder for ekstraudstyr
Få indretningsrådgivning om ekstraudstyr
Byg sommerhus kampagne

Tilbudsbetingelser kampagne hus

Tilbuddet med ekstraudstyr for kr. 40.000 gælder ved køb af et Planet Hus på min. 50 minden d. 30. juni. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Nova sommerhus fra Planet Huse - lækker indretning biopejs udstillingshus Middelfart

Luksussommerhus til nedtagning

Lækkert sommerhus til en super pris

Udstillingshus til nedtagning – super pris

Vores Neptun udstillingshus i Roskilde er til salg, så hvis du er en dygtig håndværker og har lyst til at nedtage huset og sætte det op på din egen grund får du et lækkkert sommerhus med et fantastisk lysindfald, 3 værelser, 2 badeværelser og en lækker lukket terrasse.
Planet Huses Neptun sommerhus - ny nordisk arkitektur med sol terrasse

Er det tid til sommerhus?

Få et fastpris-tilbud på nyt sommerhus

Få et fastpris tilbud i dag

Vi kan bygge jeres helt eget pusterum, så det står klart hurtigst muligt.
Vores salgs- og byggerådgiver kommer meget gerne forbi og kigger på jeres grund eller den I overvejer at købe. De er erfarne rådgivere og dygtige til at få det bedste ud af byggegrundens muligheder. Når I sammen har talt mulighederne igennem, udarbejder vi et godt tilbud til jer, og vores tilbud er selvfølgelig med faste priser, så I ikke oplever ubehagelige prisstigninger eller uventede tillæg.
sommerhuskøkken med skydedør og direkte adgang til terrassen

Inspirationsaften

Kom nærmere drømmen om det nye sommerhus, når Planet Huse inviterer til inspirationsaften.

Kom til inspirationsaften

Vi afholder med et par måneders mellemrum inspirationsaftener i vores udstillinger i Roskilde & Middelfart. Her har vi samlet vores stærkeste hold med arktitekt, indretningsrådgiver, udlejningsekspert og træ- og bygge-ekspert.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case

Inspirationsaften

Vi afholder spændende inspirationsaftener i Middelfart & Roskilde, hvor I kan få masser af kvalificeret sparring til jeres sommerhusdrømme.

Kom til inspirationsaften

Har I sommerhustanker og en masse spørgsmål, som I godt kunne tænke jer at vende med nogen, som har indrettet og bygget hundredevis af sommerhuse, så kom til en spændende INSPIRATIONSAFTEN, hvor vi har samlet:

  • vores kreative indretningsrådgiver
  • arkitekt-teamet med de gode input René og Kenneth
  • salgs- & byggerådgiverne, som har hjulpet et utal af kunder med deres sommerhusdrømme
  • vores direktør Torben, som kender hvert et sommerhusområde og alle de interessante grunde i Danmark og kan fortælle alt om hvordan og hvor hurtigt vi kan bygge jeres nye sommerhus.
  • Vi har også altid udlejningsbureauet DanCenter med, som kan fortælle jer, hvad I kan tjene på at leje det nye sommerhus ud.
INSPIRATIONSAFTEN 6. maj i Middelfart
INSPIRATIONSAFTEN 3. juni i Roskilde
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case