SOMMERHUS KAMPAGNE

Følg med på denne side og bliv opdateret på gode tilbud og events hos Planet Huse

SUPERPRIS: Lækkert sommerhus til nedtagning

Luna udstillingshuset i Roskilde er til salg, så hvis du er en dygtig håndværker og har lyst til at nedtage huset og sætte det op på din egen grund får du et lækkkert sommerhus med et fantastisk lysindfald, 3  gode værelser, 2 lækre badeværelser og en flot terrasse til kun kr. 875.000. Download folderen for alle detaljer.

Demo sommerhus tilbud
Gode kampagne tilbud på smukke sommerhuse

Betal ved aflevering

Når vi bygger et nøglefærdigt sommerhus til jer, skal I først betale, når vi overdrager nøglen. Eneste undtagelse er helt specielle arkitekttegnede huse og Medbyg sommerhuse.

Helt faste priser

Vores priser er faste, dvs der kommer ingen ubehagelige ekstraregninger undervejs i forløbet. Når først kontrakten er underskrevet, kan I regne med prisen.

Inspirationsaften

Kom nærmere drømmen om det nye sommerhus, når Planet Huse inviterer til inspirationsaften.

Kom til inspirationsaften

Vi afholder med et par måneders mellemrum inspirationsaftener i vores udstillinger i Roskilde & Middelfart. Her har vi samlet vores stærkeste hold med arktitekt, indretningsrådgiver, udlejningsekspert og træ- og bygge-ekspert.

Inspirationsaften for vores kampagnehuse”
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case