Sommer tilbud på Venus sommerhuse

Vi fejrer vores nye, skønne Venus hus med et rigtigt sommertilbud! Få lækkert køkken og ekstraudstyr med, når I køber et Venus hus.

Sommertilbud

Samlet værdi kr. 65.750

Byg en af Venus husmodellerne og få det lækreste køkken og ekstraudstyr med i prisen. Vi fejrer vores nye Venus udstillingshus i Udsholt i Nordsjælland med et ekstra godt sommertilbud. Få et luksuskøkken som i udstillingshuset med bla eksklusive Invita køkkenfronter, den geniale quooker samt smuk bordplade og vask. Det hele til en samlet værdi af kr. 65.750.
Sommertilbud

Luksuskøkken

På underskabene i køkkenet i vores udstillingshus har vi valgt en egefront fra Invita, men der er frit valg blandt alle fronter hos Invita på underskabene. Derudover har vi valgt en af de flotte tynde kompaktlaminatbordplader (klasse 2) og en underlimet Aqua vask i sort. Det får I selvfølgelig også med. Vi sætter også en integreret Siemens opvaskemaskine i jeres nye Venus hus.  Siemens køleskabet er også integreret – det fuldender looket i køkkenet.
Sommertilbud

Quooker og vaskemaskine er også med i prisen

Vi installerer også en Quooker Fusion Round med 3 liters kapacitet – den er super praktisk, når der skal laves the, kaffe og koges kartofler i en fart.
Livet i sommerhuset er også nemmere med en vaskemaskine, så den får I også med kvit og frit. Det er stærk kvalitet fra Siemens type Wm14B262DN.
Sommertilbud

Tilbudsbetingelser

Tilbuddet gælder ved køb af et Venus hus (alle modeller) inden d. 31. august. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Inspirationsaften

Vi afholder spændende inspirationsaftener i Middelfart & Roskilde, hvor I kan få masser af kvalificeret sparring til jeres sommerhusdrømme.

Kom til inspirationsaften

Har I sommerhustanker og en masse spørgsmål, som I godt kunne tænke jer at vende med nogen, som har indrettet og bygget hundredevis af sommerhuse, så kom til en spændende INSPIRATIONSAFTEN, hvor vi har samlet:

  • vores kreative indretningsrådgiver Lene
  • arkitekt-teamet med de gode input René og Kenneth
  • salgs- & byggerådgiverne, som har hjulpet et utal af kunder med deres sommerhusdrømme
  • vores direktør Torben, som kender hvert et sommerhusområde og alle de interessante grunde i Danmark og kan fortælle alt om hvordan og hvor hurtigt vi kan bygge jeres nye sommerhus.
  • Vi har også altid udlejningsbureauet DanCenter med, som kan fortælle jer, hvad I kan tjene på at leje det nye sommerhus ud.
INSPIRATIONSAFTEN 9. sept. i Middelfart
INSPIRATIONSAFTEN 26. aug. i Roskilde
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case