FORÅRSTILBUD

Vores 30-års jubilæumsår fejres med et rigtigt forårstilbud! Vælg mellem 2 stærke tilbud til en værdi af kr. 50.000.

Forårstilbud

Nedrivningstilskud

Står dit gamle hus i vejen for den nye sommerhus-drøm, så lad os hjælpe. Vi er eksperter i miljørigtig og effektiv nedrivning samt alt det administrative, der følger med. Vi har også et rigtig fint påskeæg til jer – I får kr. 50.000 i nedrivningsrabat lige nu og frem til 15. maj, hvis I bygger et Planet Hus på min. 60 m2 på grunden. Det er da værd at tænke over.
Forårstilbud

Lækkert ekstraudstyr

Står jeres grund allerede klar til byggeriet, kan I vælge det andet FORÅRSTILBUD. Her får I frit valg af ekstraudstyr til en værdi af kr. 50.000! Der er mange skønne muligheder – hvad med en hyggelig hems, ekstra hvidevarer, en stor terrasse eller en flot brændeovn?
Læs mere om ekstraudstyr og tilvalg
Få indretningsrådgivning om tilvalg
Forårstilbud

Tilbudsbetingelser

Begge tilbud gælder ved køb af et Planet Hus på min 60 minden d. 15. maj. Tilbuddene kan ikke kombineres med hinanden eller med andre tilbud eller rabatter.

Inspirationsaften

Vi afholder spændende inspirationsaftener i Middelfart & Roskilde, hvor I kan få masser af kvalificeret sparring til jeres sommerhusdrømme.

Kom til inspirationsaften

Har I sommerhustanker og en masse spørgsmål, som I godt kunne tænke jer at vende med nogen, som har indrettet og bygget hundredevis af sommerhuse, så kom til en spændende INSPIRATIONSAFTEN, hvor vi har samlet:

  • vores kreative indretningsrådgiver
  • arkitekt-teamet med de gode input René og Kenneth
  • salgs- & byggerådgiverne, som har hjulpet et utal af kunder med deres sommerhusdrømme
  • vores direktør Torben, som kender hvert et sommerhusområde og alle de interessante grunde i Danmark og kan fortælle alt om hvordan og hvor hurtigt vi kan bygge jeres nye sommerhus.
  • Vi har også altid udlejningsbureauet DanCenter med, som kan fortælle jer, hvad I kan tjene på at leje det nye sommerhus ud.
INSPIRATIONSAFTEN 6. maj i Middelfart
INSPIRATIONSAFTEN 3. juni i Roskilde
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case