SOMMERHUS KAMPAGNE TILBUD

Spar 50% på nedrivning af det gamle sommerhus, når du køber sommerhus hos os.

Skaf finansiering af sommerhus
Byg sommerhus kampagne

Nedrivningsrabat

Står der et gammelt hus i vejen for den nye sommerhus-drøm, så lad os hjælpe. Vi er eksperter i miljørigtig og effektiv nedrivning samt alt det administrative, der følger med.

Vi har også et super tilbud til jer – vi dækker 50% af nedrivningsomkostningerne på sommerhuse op til 65 m2 Det kan blive op til 40.000 kr i nedrivningsrabat lige nu. Det er da værd at tænke over.

Mere om nedrivning af gammelt sommerhus
Byg sommerhus kampagne

Tilbudsbetingelser nedrivningstilskud

Tilbuddet med 50% rabat på nedrivning af gammelt sommerhus gælder ved nedrivning af gammelt sommerhus på op til 65 m2  og ved samtidigt køb af et Planet Hus på min. 50 minden d. 30. september. Vi dækker 50% af nedrivningsomkostningerne dog ekskl. screeningsrapporten og eventuel økonomisk konsekvens af den. Tilbuddet har en maksimal værdi på kr. 40.000. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - sort med hvide sprossede vinduer

Luksussommerhus til nedtagning

Lækkert sommerhus til en super pris

Udstillingshus til nedtagning – super pris

Vores Neptun udstillingshus i Roskilde er til salg, så hvis du er en dygtig håndværker og har lyst til at nedtage huset og sætte det op på din egen grund får du et lækkkert sommerhus med et fantastisk lysindfald, 3 værelser, 2 badeværelser og en lækker lukket terrasse.
Planet Huses Neptun sommerhus - ny nordisk arkitektur med sol terrasse

Er det tid til sommerhus?

Få et fastpris-tilbud på nyt sommerhus

Få et fastpris tilbud i dag

Vi kan bygge jeres helt eget pusterum, så det står klart hurtigst muligt.
Vores salgs- og byggerådgiver kommer meget gerne forbi og kigger på jeres grund eller den I overvejer at købe. De er erfarne rådgivere og dygtige til at få det bedste ud af byggegrundens muligheder. Når I sammen har talt mulighederne igennem, udarbejder vi et godt tilbud til jer, og vores tilbud er selvfølgelig med faste priser, så I ikke oplever ubehagelige prisstigninger eller uventede tillæg.
sommerhuskøkken med skydedør og direkte adgang til terrassen

Inspirationsaften

Kom nærmere drømmen om det nye sommerhus, når Planet Huse inviterer til inspirationsaften.

Kom til inspirationsaften

Vi afholder med et par måneders mellemrum inspirationsaftener i vores udstillinger i Roskilde & Middelfart. Her har vi samlet vores stærkeste hold med arktitekt, indretningsrådgiver, udlejningsekspert og træ- og bygge-ekspert.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case