SENSOMMERTILBUD

Få lækkert ekstraudstyr med for kr. 35.000 og en overraskelse til en værdi af kr. 5.000, når I bestiller nyt sommerhus.

Sommerhuskampagne

Lækkert ekstraudstyr

Vi går alle og drømmer om lidt ekstra, og lige nu har I mulighed for at få noget ekstra helt gratis med, når I køber sommerhus. I kan helt frit vælge for kr. 35.000 ekstraudstyr uanset hvilket Planet sommerhus, I bestiller.
Det kunne være en hems og en brændeovn eller hvad med et udekøkken og en energibesparende varmepumpe – der er masser af skønne muligheder.
Luna sommerhus stue - nordisk design fra Planet Huse
Sommerhuskampagne

Invitér til lækker pinsefrokost

Vi kan starte byggeriet af jeres nye sommerhus, så det står klart til pinse næste år, og pinse betyder pinsefrokost. Derfor sørger vi for at levere en skøn, smagfuld pinsefrokost til jeres nye sommerhus, så I kan invitere venner & familie og bare kan nøjes med at dække bordet. (værdi kr. 5.000)
Sommerhuskampagne

Tilbudsbetingelser

Tilbuddet med ekstraudstyr og pinsefrokost gælder ved køb af et Planet Hus inden d. 31. oktober. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Inspirationsaften

Vi afholder spændende inspirationsaftener i Middelfart & Roskilde, hvor I kan få masser af kvalificeret sparring til jeres sommerhusdrømme.

Kom til inspirationsaften

Har I sommerhustanker og en masse spørgsmål, som I godt kunne tænke jer at vende med nogen, som har indrettet og bygget hundredevis af sommerhuse, så kom til en spændende INSPIRATIONSAFTEN, hvor vi har samlet:

  • vores kreative indretningsrådgiver Lene
  • arkitekt-teamet med de gode input René og Kenneth
  • salgs- & byggerådgiverne, som har hjulpet et utal af kunder med deres sommerhusdrømme
  • vores direktør Torben, som kender hvert et sommerhusområde og alle de interessante grunde i Danmark og kan fortælle alt om hvordan og hvor hurtigt vi kan bygge jeres nye sommerhus.
  • Vi har også altid udlejningsbureauet DanCenter med, som kan fortælle jer, hvad I kan tjene på at leje det nye sommerhus ud.

Der er fuldt booket til inspirationsaftenen i Roskilde d. 26. august, men der er stadig pladser i Middelfart d. 9. September – book via linket herunder.

INSPIRATIONSAFTEN 9. sept. i Middelfart

Sommerens kampagne hus er Venus

Vi fejrer vores nye, skønne Venus hus med et rigtigt sommertilbud! Få lækkert køkken og ekstraudstyr med, når I køber et Venus hus.

Sommertilbud

Samlet værdi kr. 65.750

Denne sommer har vi gjort alle vores Venus huse til kampagnehuse, så byg et Venus sommerhus og få det lækreste køkken og ekstraudstyr med i prisen. Vi fejrer vores nye Venus udstillingshus i Udsholt i Nordsjælland med et ekstra godt sommertilbud. Få et luksuskøkken som i udstillingshuset med bla eksklusive Invita køkkenfronter, den geniale quooker samt smuk bordplade og vask. Det hele til en samlet værdi af kr. 65.750.
Sommertilbud

Luksuskøkken

På underskabene i køkkenet i vores udstillingshus har vi valgt en egefront fra Invita, men der er frit valg blandt alle fronter hos Invita på underskabene. Derudover har vi valgt en af de flotte tynde kompaktlaminatbordplader (klasse 2) og en underlimet Aqua vask i sort. Det får I selvfølgelig også med. Vi sætter også en integreret Siemens opvaskemaskine i jeres nye Venus hus.  Siemens køleskabet er også integreret – det fuldender looket i køkkenet.
Sommertilbud

Quooker og vaskemaskine er også med i prisen

Vi installerer også en Quooker Fusion Round med 3 liters kapacitet – den er super praktisk, når der skal laves the, kaffe og koges kartofler i en fart.
Livet i sommerhuset er også nemmere med en vaskemaskine, så den får I også med kvit og frit. Det er stærk kvalitet fra Siemens type Wm14B262DN.
Sommertilbud

Tilbudsbetingelser

Tilbuddet gælder ved køb af et Venus hus (alle Venus modeller er kampagne huse) inden d. 31. august. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case