Udstillingshuse – et godt håndværkertilbud

Vi skal have bygget nye udstillingshuse i både Middelfart og Roskilde, så vi sælger et par af de lækre huse vi har for at gøre plads. Her får I et godt udstyret kampagne hus til en attraktiv pris.

Planet Huses Neptun sommerhus - ny nordisk arkitektur med solgård

Lækkert Neptun hus til nedtagning

Dette er et ægte HÅNDVÆRKER-TILBUD! Få et luksussommerhus med masser af plads i flot nordisk design. Vi sælger vores udstillingshus i Middelfart, så hvis du er en ferm håndværker og selv kan nedtage huset, får du 6 sovepladser, hems, masser af plads og en helt unik terrasse til en fantastisk pris. Du skal bare selv stille med grund og fundament.

Vega – en familiefavorit

Vores Vega udstillingshus skal skiftes ud med en ny model, og nu leder vi efter en familie til dette skønne hus. Vega har alle sommerhuskvaliteterne: masser af lys, overdækket terrasse, hems, alkove, hyggelig stue og gode værelser. Det er et super tilbud, hvis du er en håndværker med lyst til et anderledes byggeprojekt. Og vi hjælper dig på vej. Og så har vi lige reduceret prisen med kr. 50.000. Download folderen og læs mere.
Vega sommerhus fra Planet Huse - hvidt med sorte vinduer
Luna sommerhus - nordisk design fra Planet Huse

Unikt & moderne Luna sommerhus

Til nedtagning på vores udstilling i Roskilde – det skønne Luna hus. Fællesrummet er lækkert og stort og der er et fantastisk vinduesparti, der sørger for masser af lys. Her er to separate soveafdelinger med ialt 3 soveværelser,  og der er 2 badeværelser – det ene med spa. Masser af lækre detaljer overalt i huset.

Er det tid til sommerhus?

Få et fastpris-tilbud på nyt sommerhus

Få et fastpris tilbud i dag

Vi kan bygge jeres helt eget pusterum, så det står klart til efterårsferien 2020.
Vores salgs- og byggerådgiver kommer meget gerne forbi og kigger på jeres grund eller den I overvejer at købe. De er erfarne rådgivere og dygtige til at få det bedste ud af byggegrundens muligheder. Når I sammen har talt mulighederne igennem, udarbejder vi et godt tilbud til jer, og vores tilbud er selvfølgelig med faste priser, så I ikke oplever ubehagelige prisstigninger eller uventede tillæg.

Inspirationsaften

Kom nærmere drømmen om det nye sommerhus, når Planet Huse inviterer til inspirationsaften.

Kom til inspirationsaften

Vi afholder med et par måneders mellemrum inspirationsaftener i vores udstillinger i Roskilde & Middelfart. Her har vi samlet vores stærkeste hold med arktitekt, indretningsrådgiver, udlejningsekspert og træ- og bygge-ekspert.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case