Byg et moderne sommerhus

Stilrent med flotte detaljer

Moderne sommerhuse byder på rene, enkle linjer, fokus på lysindfald og nytænkning af uderummet

Panorama & sammenhæng med naturen

De enkle linjer i Venus og Luna designlinjerne inviterer naturen indenfor og tilbyder en udsigt der giver frit udsyn til årstidernes skiften. De moderne træhuse med deres monokrome farveholdning falder i med omgivelserne og bliver skønne frirum for hele familien året rundt.

Her må haven godt være vild med vilje og den sædvanlige hæk er udskiftet med træer og buske eller klitter og marehalm, så vi bare skal åbne dørene til terrassen og læne os tilbage.

moderne sommerhus med skydedøre
Moderne Luna sommerhus fra Planet Huse - ensidig taghældning

Sådan ser moderne sommerhuse ud

Et moderne sommerhus har gerne panoramavinduer eller store vinduespartier, der giver masser af lys. De fleste foretrækker sorte vinduer, der matcher husfarven for at holde looket enkelt og stilrent.

De rene, skarpe linjer går igen både ude og inde eksempelvis i den asymmetriske glasfront på Luna huset og vinduerne i gavlen på Venus huset.

Uderum til mere

Når skydedørene i Venus huset skydes til side bliver terrassen en integreret del af det moderne sommerhus. Overdækningerne ved hver gavl er skyggefulde på varme sommerdage og læ og ly, når der falder en byge. Det er her morgenkaffen og aftenens gin & tonic nydes.

I Luna huset er der tilsvarende skønne og praktiske overdækninger som en integreret del af sommerhusets arkitektur.

moderne sommerhus med overdækning og panoramavinduer
moderne sommerhuskøkken med adgang til terrassen

Fællesrum & køkken i front

Både Venus & Luna er moderne sommerhuse, hvor fællesskabet sættes højt. Det betyder, at køkken, spiseplads og stue hænger sammen og giver plads til, at hele familien kan være samlet, selvom nogle laver mad i køkkenet, og andre spiller kort i sofaen.

Der er tænkt på køkkenet som et smukt møbel, der hænger sammen med resten af huset og indbyder til kulinariske udfoldelser.

Sådan bygges moderne træhuse

Et moderne sommerhusbyggeri i dag er et modulhusbyggeri ligesom de klassiske sommerhusdesigns. De enkelte elementer bygges færdige i produktionshallerne i Ribe, hvor der er lyst og tørt, og alle de moderne save og hjælpemidler er lige ved hånden. Det er effektivt kvalitetsbyggeri med træ som hovedingrediens.

Hems med opbevaringsplads i sommerhuset

Det moderne bjælkehus

Kan et bjælkehus betegnes som moderne? Det vil de fleste nok svare nej til. Rent arkitektonisk er det ikke moderne, men kigger vi på indretningen, er der tilført masser af moderne idéer og tanker. Et køkken behøver fx ikke være med fyldningslåger, men kan tilføre kant med et moderne enkelt udtryk.

Det samme gælder badeværelset, og så er ovenlysvinduer også en fantastisk moderne tilføjelse til bjælkehuset.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse