Byg et klassisk sommerhus

præcis som I ønsker jer det

Essensen af et klassisk sommerhus er indbegrebet af dansk hygge. Her er overdækning, hems og et opholdsrum, der vender mod haven og udsigten.

Vi elsker det klassiske sommerhus

Det kan godt være, at helårshuset eller lejligheden er moderne og minimalistisk, men vores sommerhus skal gerne have en aura af gamle dage og hygge, og så skal det dufte af træ.

Vores klassiske sommerhus skal være et pusterum væk fra hverdagen med dens summen af elektronik, biler, busser og støj. Her skal vi kunne indånde den friske luft, følge naturen og årstidernes skiften og kunne sætte tempoet helt ned.

stråhat på bænk ved bjælkehuset
Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - sort med hvide sprossede vinduer

Sådan ser klassiske træhuse ud

De klassiske træhuse er sortmalede og med hvide småsprossede vinduer – og dem finder vi i vores Nova designlinie. Her vælger I selv vinduernes farve og ikke mindst om det skal have det hyggelige lidt romantiske look med småsprossede vinduer.

Her er overdækningen standard

De klassiske træhuse kommer i alle størrelser. Et populært klassisk sommerhus er Nova 102/92 vinkelhuset med 3 soveværelser. Her er pladsen nemlig helt suverænt udnyttet. Overdækningen ud for stuen giver plads til et spise – eller lounge- område og i indhakket ud for køkkenet er der tilsvarende et skønt hjørne med læ og privatliv. Alle varianter af de klassiske Nova træhuse kan tilpasses grunden og jeres ønsker. Det koster ikke ekstra.

hyggeligt sommerhus med træterrasse
sommerhus soveværelse med hems

Træ på væggene

Byg et klassisk sommerhus der dufter af træ. Væggenes træbeklædning giver den helt rette stemning og hygge. Her kan I vælge om det skal være hvidtonede brædder, så træet giver sig til kende med årer og knaster eller I kan tilvælge at få det hvidmalet. Begge dele er fine løsninger, der giver masser af ægte sommerhusstemning.

En hems er tilbehør, der passer til et klassisk sommerhus, og her er også mange muligheder, alt efter hvor stor en hems I ønsker jer. Hemsen giver ikke bare praktisk ekstra opbevaringsplads, den er også et hit hos alle børn, og så er det også ekstra soveplads til overnattende gæster.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse