Hvor mange uger må I udleje?

Der er forskellige regler når I vil udleje jeres nye sommerhus. Der er først og fremmest en regel for hvor mange uger, I må leje ud. I perioden fra 1. april til 30. september må I udleje i hele perioden, og i den resterende periode fra 1. oktober til 31. marts må der udlejes i max 13 uger. Det giver i alt 43 uger årligt.

Koster det noget at leje ud?

Der er stor efterspørgsel fra udlejningsbureauernes side for at få nye sommerhuse til udlejning, og de sørger for alt det praktiske ifm udlejningen. Bureauet tager en provision af lejeindtægten. Provisionen ligger et sted mellem 25% og 40%, afhængigt af hvilket bureau I bruger. Planet Huse har samarbejder med flere af de store danske udlejere, og vi vil gerne hjælpe og vejlede, så I får en attraktiv aftale. Kontakt en af vores salgs- og byggerådgivere.

I kan også vælge selv at stå for udlejningen og spare provision til udlejningsbureauet, men det kræver, at I selv står for alt vedr. rengøring, vedligeholdelse, nøgleudlevering osv. I skal desuden selv stå for indberetningen til skat.

Skattemæssigt bundfradrag

I kan tjene op til kr. 41.800 på udlejning uden at skulle betale skat.

Hvis I vælger selv at leje ud ændrer bundfradraget sig fra de 41.800 kr, som I har, når I lejer ud med et bureau, til 11.200 kr. Læs mere om hvad I kan tjene på udlejning.

Aktivitetshus Med Pool

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil