Byg et attraktivt udlejningshus

og øg jeres indjening på udlejning

Hvad gør udlejningshuset ekstra attraktivt

DanCenter og Novasol ved godt, hvad der er mest populært, når det gælder udlejningshuse – deres data og erfaring dækker over rigtig mange kunder. Derfor samarbejder vi med dem, når vi skal designe de mest attraktive udlejningshuse.

Jeres udgangspunkt er rigtig godt, for et nyt Planet Hus er 25% bedre isoleret end normen for fritidshuse, så det er et hus, der uden problemer kan udlejes året rundt, og det er et vigtigt element i at gøre det til en attraktiv sommerhus investering. At huset er nyt tæller også positivt i regnskabet – eksempelvis er tyske turister rigtig glade for nye huse.

lavendler foran bjælkehuset

Vand & wellness i sommerhuset

Spabad giver et plus på udlejningen, og det gælder også for en sauna. Et spabad er ikke kun forbeholdt de store huse – der er fx både spa OG sauna i vores Mars 98/91 med plads til 6 personer plus hems og alkove. Planet Huse har mange års erfaring med at installere wellness i sommerhuse. I det hele taget er elementer, der involverer vand og wellness vigtige, og der er også andre muligheder.

Udendørs wellness giver også ekstra

Et udendørs spa er også i høj kurs, og det samme gælder en udebruser. Det fine ved begge dele er, at de ikke tager kvadratmeter fra huset, og de er nemme at indarbejde på alle størrelser huse.

udendørs spa i sommerhus
Sommerhus alkove og hems fra Planet Huse

Plus på hyggefaktoren

Alkove og hems er typiske sommerhusindretninger, der giver ekstra hygge og samtidig områder, hvor man kan gemme sig lidt men stadig være en del af samværet. Både alkove og hems tæller også som ekstra sovepladser i udlejningsbureauernes markedsføring, så det er også noget, som øger udlejningsindtægten pr uge.

Et stort sommerhus med aktivitetsrum

Sommerhuse med aktiviteter, der rækker ud over sommeren som ovennævnte spa og sauna er med til at forlænge udlejningssæsonen. Det samme gælder et aktivitetsrum med plads til spil som bordtennis, billard, bordfodbold, dart og ikke mindst en skærm til online spil. Et aktivtetsrum kan øge udlejningsværdien betragteligt.

Luna sommerhus med aktivitetsrum - nordisk design fra Planet Huse
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil