Køb af sommerhus til udlejning

Hvert år de seneste 5 år har udlejningsbureauerne meldt om nye omsætningsrekorder. Hvis man påtænker investering i sommerhus, er det rigtig gode nyheder, for der er mange penge at tjene, hvis man lejer sit sommerhus ud. Alle Planet fritidshuse er velegnede til udlejning, og udlejning er en nem måde at få tilskud til den månedlige ydelse på, men man kan også gå længere og tænke sit sommerhus som investering dvs primært fokus på bygge et sommerhus til udlejning.

Attraktive udlejningshuse

Et stigende marked

Som nævnt er der de seneste år hvert år blevet sat nye rekorder for sommerhusudlejningen i Danmark, og udlejningsfirmaerne efterspørger konstant flere huse. Så der er mulighed for at se et nyt sommerhus som investering og samtidig få det pusterum til familien, man har drømt om, for der som sagt stor efterspørgsel på sommerhuse til udlejning og specielt er nye sommerhuse til udlejning attraktive.

Stigende marked for sommerhuse
Udlejning af sommerhus er en god investering
Totalkoncept for køb af sommerhus til udlejning

Udlejning af sommerhus har aldrig været nemmere

I et tæt samarbejde med DanCenter og Novasol – vores udlejningspartnere, kan vi tilbyde et totalkoncept, der betyder, at I ikke skal bekymre jer, og I behøver heller ikke at skulle forbi og tjekke huset. Vi tænker holdbare og praktiske løsninger i indretningen, som samtidig er flotte og jeres udlejningspartner sørger for, at alle gæster i huset er glade. Og der går penge fra sommerhus udlejningen ind på jeres konto i en fast strøm. Så hvis I vælger køb af sommerhus til udlejning, så gør vi det rigtig nemt.

Tips, hvis I vil udleje

Sådan får I et populært udlejningshus

Få elementer kan betyde mange tusind kroner ekstra i udlejning per måned, så hvis I gerne vil have et større afkast på jeres sommerhus investering, så tænk på at bygge sommerhuset til udlejning. Det handler ikke kun om størrelse, men selvfølgelig også om indhold. Vi guider jer til, hvad der skal til, for at jeres hus er nemt at udleje og populært også uden for sommerferien. Vi har samlet en række tips, der køb af sommerhus til udlejning  og dermed jeres sommerhus investering endnu bedre.

Populært udlejningshus
Finansiering af sommerhus til udlejning
Det er billigt at låne nu

Finansiering af sommerhuset

Det har aldrig været billigere at få et realkreditlån – renterne er i bund, så det er en super mulighed for at tænke investering i fast ejendom og hvorfor ikke investere i et sommerhus med et totalkoncept, hvor vi sammen med udlejningsbureauet tager os af det hele, så I bare skal følge de gode tendenser i udlejningsbranchen og glæde jer over et godt afkast, der samtidig bidrager til dansk turisme.

Afkastet er også blevet større, fordi bundfradraget for udlejning er blevet hævet de sidste par år fra kr. 21.400 i 2017 til kr. 40.000 i 2018 og nu med yderligere i 2020 til kr. 60.000. Det betyder, at køb af sommerhus til udlejning er blevet endnu mere attraktivt. Bemærk dog, at ovenstående gælder ved udlejning gennem bureau. Når det gælder privat sommerhus udlejning er bundfradraget 11.200 kr.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case