Udlejning som tilskud eller investering

Alle Planet fritidshuse er velegnede til udlejning, og udlejningsmarkedet er attraktivt og voksende for alle størrelser af sommerhuse i Danmark. Udlejning er en nem måde at få tilskud til den månedlige ydelse på, men man kan også gå længere og tænke sit sommerhusbyggeri som en investering.

Attraktive udlejningshuse

Et stigende marked

De seneste år er der hvert år blevet sat nye rekorder for sommerhusudlejningen i Danmark, og udlejningsfirmaerne efterspørger konstant flere huse. Derfor kan udlejning være værd at overveje, når I bygger nyt fritidshus.

Nova luksus udlejningssommerhus med pool fra Planet Huse - sort med hvide vinduer
Aktivitetsrum Neptun sommerhuset fra Planet Huse
Totalkoncept for investeringshus

Vi har gjort det nemt

I et tæt samarbejde med DanCenter og Novasol – vores udlejningspartnere, kan vi tilbyde et totalkoncept, der betyder, at I ikke skal bekymre jer.

Tips, hvis I vil udleje

Sådan får I et populært udlejningshus

Hvad skal der til for at jeres hus er nemt at udleje og populært også uden for sommerferien. Vi har samlet en række tips.

Mars stort udlejningssommerhus fra Planet Huse
Luna sommerhus stue alrum - nordisk design fra Planet Huse
Stort udvalg i luksus udlejningshuse

Mange typer luksusudlejningshuse

Se nedenfor for et overblik over muligheder og prisklasser af store luksusudlejningshuse – alle med aktivitetsrum.

Filter Products Showing 1 - 4 of 13 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.479.000,-
  Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  Nøglefærdigt 1.479.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
  Nøglefærdigt 1.614.000,-
  Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  Nøglefærdigt 1.614.000,-
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
 • Her er sovepladser til mange, og værelserne er smukt fordelt over hele huset med hver deres signatur. Hjørnesoveværelse med dejligt store vinduer, og egen udgang til morgenkaffe på terrassen? Her er også 2 brusebadeværelser, det ene indrettet med afslappende wellness i form af både spa og sauna. Skøn stor terrasse med overdækning og svalende skygge på solrige dage.
  140
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 2
  Nøglefærdigt 1.769.000,-
  Her er sovepladser til mange, og værelserne er smukt fordelt over hele huset med hver deres signatur. Hjørnesoveværelse med dejligt store vinduer, og egen udgang til morgenkaffe på terrassen? Her er også 2 brusebadeværelser, det ene indrettet med afslappende wellness i form af både spa og sauna. Skøn stor terrasse med overdækning og svalende skygge på solrige dage.
  Nøglefærdigt 1.769.000,-
  140
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 2
 • Et rigtig godt udlejningshus med plads til flere familier – i alt 12 sovepladser. Her er luksus-badeværelse med spa og sauna, et stort åbent køkken, lækkert spiseområde og en vinkel med stue, der har smukt lys fra gavlens vinduesparti. Aktivitetsrummet har plads til pool eller bordtennisbord, og her er skønt at være, når det regner udenfor. Det gør huset endnu mere attraktivt til udlejning.
  151
  Værelser 6
  Sovepladser 12
  Nøglefærdigt 1.794.000,-
  Et rigtig godt udlejningshus med plads til flere familier – i alt 12 sovepladser. Her er luksus-badeværelse med spa og sauna, et stort åbent køkken, lækkert spiseområde og en vinkel med stue, der har smukt lys fra gavlens vinduesparti. Aktivitetsrummet har plads til pool eller bordtennisbord, og her er skønt at være, når det regner udenfor. Det gør huset endnu mere attraktivt til udlejning.
  Nøglefærdigt 1.794.000,-
  151
  Værelser 6
  Sovepladser 12

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case