Lidt ekstra

Et udekøkken til den kreative madskaber, en udebruser til morgenbad i den friske luft, eller måske en varmende ild i brændeovnen. Vi har sammensat et udvalg af materialer og tilvalgspakker, som vi ved, er populære.

Lidt ekstra

Hyggeligt & varmt

En brændeovn giver en helt speciel stemning, og det er skønt at tænde op og samles omkring den på en kold efterårsdag. Her er vores anbefalede modeller fra kvalitetsproducenten Morsø:
 • Morsø brændeovn nr. 6140 – kr. 27.900
 • Morsø brændeovn nr. 6148 – kr. 28.900
 • Morsø brændeovn nr. 7443 – kr. 33.500
 • Morsø brændeovn nr. 7449 – kr. 33.500
Lidt ekstra

Det kolde gys

Med sidste års sommer i tankerne var udebruseren det skønneste sted at bade – helt tæt på naturen. I bestemmer selvfølgelig selv, om det skal være den enkle løsning blot med en bruser, eller en cool brusekabine, der matcher huset som på billedet ovenfor. Udebruseren er i øvrigt også superpraktisk, når sandet skal skylles af fødderne efter turen på stranden.

 • Hans Grohe Crometta jet brusesæt, inkl. faskine – kr. 9.900, (som foto EKSKL. afskærmning)
 • Hans Grohe Raindance Select S 240 jet Showerpipe Ecosmart, inkl. faskine – kr. 14.500

Pris og look på bruseafskærmning afhænger af hustype og jeres ønsker – hør mere hos vores Salgs- og byggerådgivere.

Bemærk, at hvis I vil undgå at skulle lukke udebruseren ned i perioder med frost, kan vi også opsætte en frostsikker bruser.

Lidt ekstra

Madlavning udenfor

I en forhåbentlig varm og lang sommer er det meget sjovere at være en del af madlavningen, når det foregår udenfor. Vores udekøkken er enkelt og funktionelt.
 • IPE bordplade af hårdttræsbrædder, 200 cm.
 • Stålvask og blandingsbatteri, inkl. afløb.
  Pris: kr. 12.500

Udekøkken som ovenstående samt med inddækning af afløb og hylde under – som foto. Pris kr. 18.500

Lidt ekstra

Naturligt lys giver energi

Et ovenlysvindue giver ekstra lys til rummet og bringer os lidt tættere på naturen. Det er sjovt at ligge på hemsen og kigge op i himlen, og det er også superlækkert med lidt himmel lige over køkkenet.

 • VELUX 78 x 98 cm – kr. 12.900
 • VELUX 78 x 140 cm – kr. 13.900
 • VELUX Integra med elektrisk fjernbetjening, regnsensor og hvidt rullegardin:
  • 78 x 98 cm – kr. 22.500
  • 78 x 140 cm – kr. 23.500
Hvidt sommerhuskøkken, ovenlysvindue Jeppesen Bjælkehus fra Planet Huse
Lidt ekstra

Spot på

Sæt ekstra spot på lige præcis de steder, hvor I ønsker det, hvad enten det er udenfor under overdækningen eller i køkkenet – I bestemmer placeringen.
 • 8 stk. ud- eller indvendige spot (hvid inde/alu ude).
 • 2 stk. lysdæmpere.
  Pris: kr. 9.900
Lidt ekstra

Energioptimering

Størstedelen af de sommerhuse, vi bygger, opvarmes med el, og ved hjælp af en luft-til-luft varmepumpe kan I nedsætte jeres varmeregning til under det halve. Her er en kvalitetsvarmepumpe.
Panasonic NZ25VKE Etherea højtydende og støjsvag luft-til-luft varmepumpe, energi A++. Den styrer I selvfølgelig via en app, så huset er varmt og lækkert, når I ankommer.
Pris: kr. 23.500
Vi leverer naturligvis også luft-til-vand varmepumpe og jordvarmeanlæg. Forhør nærmere ved en af vores Bygge- og salgsrådgivere.
En varmepumpe er superpraktisk i sommerhuset
Der skal en vaskemaskine til i sommerhuset
Lidt ekstra

Lidt nemmere…

En vaskemaskine, opvaskemaskine og en tørretumbler gør sommerhuslivet lidt nemmere. Det er gode kvalitetsprodukter fra Siemens, der naturligvis er inklusiv installationer.

 • Opvaskemaskine Siemens SN414W01AS – kr. 5.800
 • Integreret opvaskemaskine Siemens SN636XO2AE – kr. 7.900
 • Vaskemaskine Siemens WM14NOL7DN – kr. 5.950
 • Tørretumbler, kondens Siemens WT43HO7LDN – kr. 5.850
 • Kombi, vaskemaskine/tørretumbler Siemens WD15G442DN – kr. 9.900

Andre valgmuligheder for at skræddersy

Skab jeres eget sommerhuslook med vinduer, tag og facade-farver. Indvendigt er der også masser af valgmuligheder, og vi rådgiver gerne om alt fra rengøringsvenlige gulve til de seneste trends indenfor køkkener.

Skræddersy jeres sommerhus

Samme hus – 4 forskellige udtryk

Er I til det klassiske, romantiske look med hvide sprossede vinduer eller er den enkle, elegante version med sorte vinduer mere jeres stil. Se på billederne, hvor meget valget af farver og vinduestype kan gøre for looket på jeres nye sommerhus. Her viser vi Nova 102/92, men mulighederne for sorte vinduer gælder alle vores hustyper.

Skræddersy jeres sommerhus

Tag med personlighed

Jeres valg af tagbelægning giver endnu en mulighed for at skabe jeres helt eget look på det nye sommerhus. Eksempelvis giver tagpap et lettere udtryk end tagsten, og et græstag gør, at huset smelter ind i landskabet. Eller hvad med den gamle tag-type tagspån?  Her viser vi en række smukke Jeppesen Bjælkehuse, men mulighederne dækker selvfølgelig alle vores hustyper.
Skræddersy jeres sommerhus

Køkken som I drømmer om

Der er mange muligheder, når det kommer til køkkenet. Alle huse er som standard udstyret med Invita køkkener, hvor I frit kan vælge låger indenfor udvalgte prisgrupper (se hvilke i materialebeskrivelsen under de forskellige designlinjer). Billederne viser eksempler på køkkenvalg, der matcher smukt med huset.

Skræddersy jeres sommerhus

Gå glad i bad

Er I til bad eller bruser? Skal der være spa og sauna? Bliv inspireret af billederne og kig indenfor i udstillingshusene. Der er mange muligheder for et smukt indrettet og stemningsfyldt badeværelse, og I vælger selv. Vores indretningsrådgiver Lene Damkær Ebbesen guider jer også meget gerne igennem valgmulighederne.

Hør mere om indretningsrådgivning

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg? Se familiens oase i Danmark

Læs case
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil