Byg sommerhus på Bornholm

Bornholm gemmer på meget godt – også rigtig dejlige områder at bygge et sommerhus i. Klippeøen har foruden en helt unik natur sine helt egne fortrin. Den røgede sild og lakrids er bare to bud på gode oplevelser. Med sommerhus på Bornholm er der ikke længere langt til resten af Danmark, der er både gode og billige færge- og flyforbindelser året rundt. Det er også populært at udleje sommerhuse på Bornholm, og udlejning kan være et fint tilskud til investeringen i et lækkert Bornholm sommerhus. Planet Huse har en række rigtig dejlige grunde til salg ved Sømarken på Sydbornholm.  Byg sommerhus på Bornholm, og så får I både plads og albuerum.

Nøglefærdigt sommerhus pris
Sommerhusgrunde

Dejligt sommerhus på Bornholm

Vi bygger igen et hyggeligt sommerhus på Bornholm
Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - minimalistisk sort med sorte vinduer
Sommerhusgrunde

Hyggeligt sommerhus på Bornholm

Sommerhus på Syd Bornholm til indflytning september 2021
Sommerhusgrunde

Pedersker på Bornholm

Bornholm er blevet endnu mere populær de sidste par år, efter at nye restauranter og spisesteder med høj standard har formået at tiltrække mange nye feriegæster.

Byg sommerhus på Bornholm – sommerens nye in-sted

I de seneste par år er der kommet rigtig meget gang i Bornholm – så meget gang i den, at det kan være umuligt at finde overnatningsmuligheder ikke mindst i højsæsonen. Derfor er et sommerhus på Bornholm også meget eftertragtet, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Solskinsøen er fyldt med gode oplevelser både når det gælder natur, mad og afslapning, og så føler man sig lidt længere væk fra hverdagen, når man er på en ø.

Attraktiv byggegrund til færdigbygget fritidshus

Bornholm sommerhus med masser af solskin

Sommerhusgrundene på Bornholm ligger sydligt i cykelafstand fra dejlig sandstrand. Det er ved samme strand at et af Bornholms og Danmarks bedste kendte Michelin spisesteder er placeret – nemlig Kadeau. Kadeau er en blandt et væld af nye gode spisesteder på Bornholm, som har været med til at booste Bornholms popularitet som in-feriestedet de sidste par år.

Bornholm med mere

Sydbornholm byder også på mange fine ferieaktiviteter, så der er mange argumenter for at bygge sommerhus på Bornholm. Nexø Golfklub ligger kun 6 km fra Havrebakken, hvis I har lyst til at svinge golfkøllerne. Er I til gamle dage er området værd at udforske. Her er nemlig fyldt med spændende fortidsminder og seværdigheder. Det er også værd at have et par cykler stående, for her både starter og slutter mange af Bornholms margueritruter, da Sydbornholm byder på masser af skov og natur.

Jeppesen Bjælkehus terrasse - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere