Vi søger en:

Designudvikler / Bygningskonstruktør

 – Vil du tegne Danmarks bedste fritidshuse?

Kommer du fra byggebranchen og har du eventuelt en håndværksmæssig baggrund suppleret med en videregående uddannelse? Er du en habil Revit-tegner og har du eventuelt kendskab til AutoCAD og Enscape? Har du flair for praktisk og god indretning af en grundplan?

Vil du være en del af en spændende virksomhed, hvor du vil blive en vigtig brik i salgsarbejdet og udstyre vores salgs- og byggerådgivere med flotte og gennemarbejdede tegninger, der kan styrke salget af sommerhuse?

I Planet Huse arbejder vi for at levere netop den ekstra service til vores kunder. En væsentlig del af denne service består i at udarbejde sommerhuse baseret på kundens individuelle behov og ønsker – og det er her, vi har brug for en ny designudvikler til at tegne gode salgstegninger og til at bistå med rådgivning og gode råd til vores kunder.

Du bliver en del af vores “Design og udvikling” afdeling, hvor der i dag sidder to andre konstruktører, og du vil referere til tegnestuechefen, Kent Vinjeborg.

Som bygningskonstruktør i “Design og udvikling” arbejder du tæt sammen med vores salgsorganisation. Din opgave er at udvikle sommerhuse, der matcher kundens ønsker ud fra en beskrivelse fra vores sælgere, og ud fra vores 6 designlinjer.

Mere konkret får du følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af salgstegninger i Revit (2D og 3D)
  • Udarbejdelse af projektplaner
  • Udvikling af nye hustyper
  • Deltagelse i kundemøder
  • Optimering af tegneprocesser

Dine kvalifikationer

Du har erfaring med at jonglere flere projekter, samtidigt og er stolt af at kunne præsentere et imponerende sæt materialer. Du finder det både interessant og givende at være med til at tegne og udvikle markedets bedste fritidshuse.

Som bygningskonstruktør er du vant til at arbejde selvstændigt, men du er også en samarbejdsorienteret og dynamisk person, der nyder at være en del af et større team.

Danmarks største producent af fritidshuse
Siden 1988, hvor Planet Huse blev etableret, har mange valgt at købe deres fritidshuse hos os. Ret mange endda. Vi har erfaring fra opførelsen af 15.000 fritidshuse i Danmark. Kærligheden til træ er dybt forankret i vores DNA, hvor vi har stor fokus på klimavenligt byggeri. Det træ, vi anvender, er FSC eller PEFC-certificeret og dermed stammer det fra ansvarlig skovdrift. Derudover er et Planet Hus isoleret ca. 30% bedre end minimumskravet til et fritidshus.

Tillid, Tryghed og Troværdighed
De tre ord er rettesnoren for Planet Huses arbejde, og de afspejler sig i alt, hvad vi foretager os – fra den indledende snak omkring valg af hustype og indtil kunden får nøglen til det nye fritidshus udleveret. Blandt andet derfor er Planet Huse den stærkeste samarbejdspartner, når det gælder byggeri af fritidshuse.

Som en del af Planet Huse får du 85 kollegaer på domicilet i Ribe, hvor både hovedkontor og fabrik har til huse. Du træder ind i en virksomhedskultur, hvor der er en stor faglig stolthed og hvor frihed under ansvar er en del af værdisættet. Det kollegiale sammenhold er stærkt, og der er en fælles forventning om, at man hjælper hinanden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores team, hvor din centrale rolle vil være at udvikle grundplaner baseret på kundernes drømme og ønsker, med det formål at sikre succesfulde salg.

Vi tilbyder

Et udfordrende, alsidigt og afvekslende job som projektleder. Vi tilbyder dig en markedsmæssig gage baseret på fast løn, sundhedsforsikring, pensionsordning, faglig sparring, gode kollegaer mv.

Du vil referere til tegnestuechef Kent Vinjeborg.

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til [email protected]. Alle ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt.  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kent på 40 11 81 60.
Forventet opstart: Hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!