Planet koncernen

Mere end 30 år med træhuse

Planet Huse er en del af Planet koncernen, som består af flere selskaber

  • Planet Huse, som sælger, producerer og bygger fritidshuse i Danmark.
  • Planet Projekt, der sælger attraktive fritidshusprojekter evt. med komplet møblering og haveanlæg. Vi har byggegrunde, der ligger så idyllisk, at udsigten slår benene væk under jer. Se hvilke grunde, der er til salg lige nu…
  • Planet Haus AG, som er vores tyske afdeling, der udvikler og bygger imponerende ferieparker hovedsagligt i Tyskland. Projekterne indeholder udlejningsklare fritidshuse eller lejligheder.

Ferieparker & sommerhuse i Tyskland

Planet Haus er beliggende i Tyskland og er førende på markedet indenfor udvikling og realisering af ferieparker i Nordtyskland. Projekterne er ofte meget store og består af sommerhuse samt forskellige typer 1- og 2-etagers huse med eksklusive ferielejligheder. Det er derfor ofte helt anderledes designs end de sommerhuse, vi præsenterer her på sitet.

Dog er der en vigtig fællesnævner, for nøjagtig som med de danske sommerhuse konstrueres og designes alle huse i Ribe. Det samme gælder for alle byggematerialerne, hvor vægelementerne bygges med beklædning, isolering samt døre og vinduer og alle øvrige materialer skæres og forberedes i produktionen i Ribe.

Se billeder fra nogle af  projekterne nedenfor eller besøg de enkelte websites. Der er stadig mulighed for at købe lejligheder eller sommerhuse i flere af projekterne i Tyskland : Beach Bay Travemünde Marina Wendtorf & HighEnd Travemünde,

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil