Planet koncernen

30 år med træhuse

Planet Huse er en del af Planet koncernen, som består af flere selskaber

  • Planet Huse, som sælger, producerer og bygger fritidshuse i Danmark.
  • Planet Projekt, der sælger attraktive fritidshusprojekter evt. med komplet møblering og haveanlæg. Vi har byggegrunde, der ligger så idyllisk, at udsigten slår benene væk under jer. Se hvilke grunde, der er til salg lige nu…
  • Planet Haus AG, som er vores tyske afdeling, der udvikler og bygger imponerende ferieparker hovedsagligt i Tyskland. Projekterne indeholder udlejningsklare fritidshuse eller lejligheder.

Ferieparker i Tyskland

Planet Haus er beliggende i Tyskland og er førende på markedet indenfor udvikling og realisering af ferieparker i Nordtyskland. Projekterne er ofte meget store og består af forskellige typer 1- og 2-etagers huse med eksklusive ferielejligheder. Det er derfor helt anderledes designs end de sommerhuse, vi præsenterer her på sitet.

Dog er der en vigtig fællesnævner, for nøjagtig som med de danske sommerhuse konstrueres og designes alle huse i Ribe. Det samme gælder for alle byggematerialerne, hvor vægelementerne bygges med beklædning, isolering samt døre og vinduer og alle øvrige materialer skæres og forberedes i produktionen i Ribe.
Se billeder fra nogle af de tyske projekter nedenfor eller besøg et af projekternes websites: Marina Wendtdorf, HighEnd Travemünde,  Priwall Walterfront

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Sommerhuse

Er de nye nordiske designs med glasfacader og skarpe linjer lige jer, eller er I mere til et klassisk sommerhuslook hvide sprossede vinduer?

Søg her

Skræddersyet løsning

Kan selv, vil selv, og I må gerne selv. Hos os er plantegningen nemlig kun begyndelsen. Og I bestemmer selv, hvor den slutter. Flyt vægge og skab rum til mere. Eller til mindre.

Se mere

Hemmeligheden bag god kvalitet

Hvad er det, der gør, at Planet Huse har en helt suveræn kvalitet? Læs hemmeligheden bag den lækre finish.

Læs mere

Katalog & Priser

Download eller bestil inspirationskataloger og husguider

Bestil her