Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement.  Se listen over de planlagte søndage nedenfor.

Luksussommerhus i skønt område

VELKOMMEN indenfor  i et meget lækkert Venus sommerhus i ny nordisk stil. Her er 4 soveværelser, hvor 2 af dem er lækre hjørnesoveværelser med egen terrasseudgang og masser af lys. To dejlige badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna. Det store, fantastiske fællesrum har fantastisk lys, store skydedøre og masser af plads til madlavning, fællesspisning og afslapning. Her er kælet for detaljerne og kvaliteten af materialerne, og placeringen er skøn i et etableret sommerhusområde ved Udsholt Strand. Læs mere om Venus sommerhuset som også er til salg.

Søndag d. 9. sept. kl. 12-16

Tofteager 31
Udsholt
3230 Græsted

Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - sort med sorte sprossede vinduer

Spritnyt smukt indrettet Nova sommerhus

I samarbejde med EDC mæglerne på Bornholm og Novasol byder vi VELKOMMEN indenfor i et skønt nyt udstillingshus. Huset ligger i et dejligt kuperet område med fred, ro og albuerum. De sorte sprossede vinduer giver et hyggeligt udtryk og indvendigt har vi også skruet op for hyggen med en flot hems, lækre møbler og de fine detaljer. Her er 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Lækkert brusebadeværelse samt gæstetoilet og rummelig entre med vask og vaskemaskine samt en stor, lækker terrasse med 10 m2 overdækning.

Lørdag d. 28. september kl. 12 - 16
Havrebakken 13
3720 Åkirkeby