Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement.  Se listen over de planlagte søndage nedenfor.

Vega sommerhus fra Planet Huse - køkken med hems og alkove

Fantastiske Blåvand og et lækkert Vega hus

VELKOMMEN indenfor i et moderne sommerhus, hvor den hyggelige alkove og hems er placeret som hjertet i huset. Det er hyggeligt og superfunktionelt på samme tid. Sommerhuset er indrettet med praktisk bryggers/entré og to badeværelser - den ene er med spa. Her er hele 8 sovepladser + 2, hvis man tæller alkove og hems - så det er også et meget attraktivt udlejningshus.

Et flot hus med de karakteristiske lameller, der afskærmer terrassen.

Søndag d. 17. februar kl. 12-16
Blåvandvej 81
6857 Blåvand

Ålbæk strand nord for Frederikshavn

Med kun få hundrede meter til Ålbæk strand ligger dette skønne Nova vinkelhus i et dejligt sommerhusområde. Huset er på 112 m2 plus 17 m2 overdækket terrasse. Her er 4 gode soveværelser og 2 brusebadeværelser, så det er helt perfekt til den store familie eller 2 mindre. Det er den klassiske version i sort med hvide, enkeltfagsvinduer og stort vinduesparti i gavlen, der henter lyset ind i den hyggelige stue med brændeovn. Salgs- og byggerådgiver Verner Bitsch-Jørgensen glæder sig til at byde indenfor i det nordjyske, og der er selvfølgelig sommerhuskaffe!

Søndag d. 3. marts kl. 12 - 16

Lyngstien 32
9982  Ålbæk

Bemærk, billedet er et modelbillede fra et lignende hus

Søndagstur på skønne Rømø

Denne søndag byder vi indenfor i 2 dejlige Merkur huse, så nyd en dejlig dag på Rømø og se begge huse.

Merkur 134/113 Det første hus er rigtig luksus-hus. Her er sauna, spabad, stor hyggelig alkove og udendørs vildmarksspa på den kæmpestore træterrasse. I den hyggelige lyse stue er er desuden brændeovn, så her har man lyst til at være hele året rundt. Der er 3 gode soveværelser og dejligt rummeligt køkken med ovenlysvindue. Et perfekt hus til den store familie og et meget attraktivt udlejningshus. Huset er gråt med hvide vinduer og sort tagpap.

Søndag d. 10. marts kl. 11.30-13.30
Ringvejen 33
6792 Rømø

Bemærk, billedet er et modelbillede fra et lignende hus

 

Merkur 94/81: Et skræddersyet hus hvor alle kvadratmeter er udnyttet. Her er 3 gode soveværelser og et lækkert spa-badeværelse. Når terrasse-dørene åbnes i sommerperioden har familien masser af lounge- og spiseplads på den store terrasse, der også byder på 13 m2 overdækning. I de kolde måneder med kulde og regn hygges der i den lyse stue, hvor der er  gang i brændeovnen. Huset er sort med smukke vinduer i mahoghni og sorte tagsten.

Søndag d. 10. marts kl. 14.00-16.00
Lakolk 75
6792 Rømø

Bemærk, billedet er et modelbillede fra et lignende hus

Skønt hus ved Vejers Strand

Et populært Nova vinkelhus med 3 soveværelser, hyggelig hems og den skønne åbne stue med vinduesparti i hele gavlen.  Der er hyggeligt spisehjørne på terrassen med direkte adgang til det store fine køkken. Der er 2 gode brusebadeværelser og en rummelig entré. Huset er sortmalet og med enkle mørke alu/træ vinduer og sorte tagsten.

Søndag d. 17. marts kl. 12-16
Mågevej 18
6853 Vejers Strand

Bemærk, billedet er et modelbillede fra et lignende hus

Nova længehus i Hejls syd for Kolding

Småt er godt i det lille Nova længehus. Her er kun 76 m2 bolig, og alligevel har familien 3 værelser, et dejligt brusebadeværelse og et hyggeligt kombineret køkken, alrum og stue. Der er dobbeltdøre fra stuen til den 53 m2 store terrasse, og terrassen  har også 13 m2praktisk overdækning i forbindelse med indgangsdøren. Huset er sortmalet, med hvide enkeltfagsvinduer og sorte tagsten.

Søndag d. 24. marts kl. 12 - 16.
Vinkelvej 4
6094 Hejls

Bemærk, billedet er et modelbillede fra et lignende hus

Ronnie Due Ley Andersen
Salgschef Roskilde

T: 30 89 80 81
M:
rda@planethuse.dk

Morten Aagaard
Salgs- og byggerådgiver

T: 61 61 85 86
M:
maa@planethuse.dk

Sarah Just Larsen
Salgs- og byggerådgiver

T: 40 20 55 21
M:
sjl@planethuse.dk

Havnsø - fremvisning efter aftale

Hyggeligt Merkur hus

Huset er indrettet med to soverum, dejligt badeværelse, køkken i åben forbindelse med stuen og en dejlig overdækket terrasse.
Boligareal 64 m2.

Havnsø ligger i den sydlige del af Nekseløbugten, midt i et meget smukt naturområde. Mod øst ses Vejrhøj og Bjergene, mod nordvest ses Nekselø, og mod vest ligger det fredede Vesterlyng, med fine sandstrande og fritgående kreaturer.

Huset sælges inkl. grund, møblering, nyt haveanlæg samt handelsomkostninger.

Tilbudspris kr. 1.348.000 inkl. moms.

Kontakt os og få en fremvisnng