Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement.  Se listen over de planlagte søndage nedenfor.

Fantastiske Blåvand og et lækkert Vega hus

VELKOMMEN indenfor i et moderne sommerhus, hvor den hyggelige alkove og hems er placeret som hjertet i huset. Det er hyggeligt og superfunktionelt på samme tid. Sommerhuset er indrettet med praktisk bryggers/entré og to badeværelser - den ene er med spa. Her er hele 8 sovepladser + 2, hvis man tæller alkove og hems - så det er også et meget attraktivt udlejningshus.

Et flot hus med de karakteristiske lameller, der afskærmer terrassen.

Søndag d. 25. November kl. 12-16
Blåvandvej 81
6857 Blåvand

Vi får også besøg af John fra DanCenter, som gerne hjælper jer med udlejningsbudget, hvis I er interesserede i udlejning. Det er en god måde at få mere luft i budgettet på.

Ronnie Due Ley Andersen
Salgschef Roskilde

T: 30 89 80 81
M:
rda@planethuse.dk

Morten Aagaard
Salgs- og byggerådgiver

T: 61 61 85 86
M:
maa@planethuse.dk

Sarah Just Larsen
Salgs- og byggerådgiver

T: 40 20 55 21
M:
sjl@planethuse.dk

Havnsø - fremvisning efter aftale

Hyggeligt Merkur hus

Huset er indrettet med to soverum, dejligt badeværelse, køkken i åben forbindelse med stuen og en dejlig overdækket terrasse.
Boligareal 64 m2.

Havnsø ligger i den sydlige del af Nekseløbugten, midt i et meget smukt naturområde. Mod øst ses Vejrhøj og Bjergene, mod nordvest ses Nekselø, og mod vest ligger det fredede Vesterlyng, med fine sandstrande og fritgående kreaturer.

Huset sælges inkl. grund, møblering, nyt haveanlæg samt handelsomkostninger.

Tilbudspris kr. 1.348.000 inkl. moms.

Kontakt os og få en fremvisnng

Flemming Nielsen
Salgs- og byggerådgiver

T: 40 40 70 03
M:
fni@planethuse.dk

Verner Bitsch-Jørgensen
Salgs- og byggerådgiver

T: 40 42 85 85
M:
vbj@planethuse.dk

Flovt Strand - fremvisning efter aftale

Indflytningsklart sommerhus tæt på stranden

Med kun knap 500 meter til en dejlig badestrand ligger dette nybyggede, moderne fritidshus med 6 sove­pladser. Placeret smukt i Sønderjylland med kort afstand til hyggelige og historiske Haderslev og til mange andre seværdigheder og aktiviteter i området er det ideelt til såvel aktiv som afslappende ferie.

Vega 114/80 er super indrettet med 3 gode værelser, alkove (ekstra soveplads), hems, lækkert brusebadeværelse og et skønt køkken/alrum med fantastisk lysindfald. Der er direkte udgang til hele 34 m2 overdækket terrasse fra både stue og køkken/alrum. Den store terrasse afskærmes af flytbare lamel-partier og er udstyret med et flot udekøkken og ikke mindst sommerhittet – en praktisk udebruser.

Adresse: Chr. Jacobsensvej 27, 6100 Haderslev

Fritidshuset sælges fuldt møbleret på 901 m2 grund og med nyanlagt haveanlæg.
Pris: NU KUN kr. 1.948.000 inkl. moms.
Spar: kr. 260.000.

Kontakt os og hør nærmere om det skønne hus - vi arrangerer gerne en privat fremvisning: