Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement.  Se listen over de planlagte søndage nedenfor.

Luksussommerhus i skønt område

VELKOMMEN indenfor  i et meget lækkert Venus sommerhus i ny nordisk stil. Her er 4 soveværelser, hvor 2 af dem er lækre hjørnesoveværelser med egen terrasseudgang og masser af lys. To dejlige badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna. Det store, fantastiske fællesrum har fantastisk lys, store skydedøre og masser af plads til madlavning, fællesspisning og afslapning. Her er kælet for detaljerne og kvaliteten af materialerne, og placeringen er skøn i et etableret sommerhusområde ved Udsholt Strand. Læs mere om Venus sommerhuset som også er til salg.

Søndag d. 19. maj kl. 12-16

Tofteager 31
Udsholt
3230 Græsted

Byg sommerhus til familien - jysk kvalitetshåndværk fra Planet Huse

Superfint sommerhus ved Marielyst

Velkommen indenfor i et rigtig hyggeligt Merkur sommerhus. Her er 3 gode værelser og dejligt fællesrum med køkken, spiseområde og hyggelig stue med skøn gavl i glas. Her er masser af lys og en dejlig terrase med lille overdækning. Her er i alt 69 mi boligareal og 5 m2 overdækket terrasse.

Nyd naturen i det skønne ferieområde ved Marielyst - måske er det stedet for jer. Planet Huse har adskillige grunde til salg i samme udstykning som dette sommerhus, så tag et kig eller download en folder her.

Søndag d. 16. juni kl. 12-16
Aspargesvej 21
4873 Væggerløse

Bemærk, billedet er et modelbillede.

Byg sommerhus til udlejning - jysk kvalitetshåndværk fra Planet Huse
Indretning Merkur sommerhus fra Planet Huse

Skønt luksussommerhus 100% udlejningsklart med plads til 10 personer

VELKOMMEN indenfor i et superlækkert  Merkur T-hus med en smuk glasgavl, der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Huset på 134 m² er bygget som et totalkoncept – dvs. 100% indflytningsklart med møbler, lamper, tæpper, billeder, service osv. I det store lækre aktivitetsrum er der selvfølgelig kombineret pool og bordtennisbord så det er perfekt legeplads, når det er dårligt vejr. Huset har 5 soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger og 2 brusebadeværelser, hvor det ene er ren luksus med sauna og spa-badekar. Der er en flot, stor terrasse på 101 m² og med et overdækket område på 10 m² – perfekt til loungeområde.

Huset er til salg for 2.598.000 inkl. moms ALT INKLUSIVE - dvs grund, haveanlæg og alt i møbler og udstyr.

Fremvisning efter aftale med en af vores salgs- og byggerådgivere  De kan også hjælpe med et udlejningsbudget

Solskrænten 10
Mommark, 6470 Sydals.

Luksussommerhus i skønt område

VELKOMMEN indenfor  i et meget lækkert nyt sommerhus i ny nordisk stil. Her er kælet for detaljerne og kvaliteten af materialerne, og placeringen er skøn i et etableret sommerhusområde ved Udsholt Strand. Læs mere om vores nye udstillingshus.

Fremvisning efter aftale med en af vores salgs- og byggerådgivere.

Tofteager 31
Udsholt
3230 Græsted