Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement. Derudover bygger vi også selv huse i sommerlandet, som vi bruger til Åbent Hus udstillinger og fotografering, og som vi efterfølgende sælger. Få overblikket over hvor, og i hvilke huse vi byder velkommen indenfor. I øjeblikket kræver vores Åbent Hus tilmelding ved salgs- & byggerådgiveren.

NB: Husk tilmelding. Vi tager alle forholdsregler ift Covid-19 smittefare og lukker max 4 gæster ind ad gangen. Der er håndsprit tilgængelig ved indgangen , og vi desinficerer og rengør overflader og håndtag flere gange dagligt.  Bemærk, at der påkræves mundbind indenfor til Åbent Hus. Kontakt salgs- og byggevejlederen, hvis I ikke har medbragt mundbind. 

Perfekt aktivitetssommerhus til udlejning og eget brug

Nova 142/120 er et luksussommerhus med 6 sovepladser + 2 ekstra på hemsen. Her er et stort flot aktivitetsrum indrettet billard og spil til mange timers hygge, der gør sommerhuset populært hele året rundt. Det ene badeværelse har en lækker sauna og direkte adgang til terrassen, hvor der er et skønt udendørs spabad samt udebruser. Køkkenet er rummeligt og åbent med køkkenø, og der er god plads til mange omkring spisebordet. Stuen har udsigt til haven og to dobbeltdøre mod terrassen så inde kan blive til ude på et øjeblik. Huset er sort, med sorte vinduer og flot nøddefarvet overdækning og udhæng.

Nova huset er et super attraktivt sommerhus til udlejning. Novasol har fastlagt det årlige udlejningsbudget (dvs ejerens udlejningsindtægt) til imponerende højt - nemlig kr 231.234. Læs mere om indtægt på udlejningshus.

Fritidshuset sælges lækkert møbleret på 1.398 m2 grund inkl. terrasse og indkørsel.
Pris: kr. 3.495.000 inkl. moms.

Adresse: Arvidvej 176, 6960 Hvide Sande

BEMÆRK - åbent hus kræver tilmelding. Kontakt Jesper Termansen på jte@planethuse.dk eller mobil 40 17 04 12.

Han byder velkommen indenfor i dette hus og nabohuset. Kom også & kig på de attraktive grunde, der ligger i samme område.
Lørdag d. 6. marts kl 12 - 16.

Jesper Termansen
Projektsalgs- og byggerådgiver

T:
M: 40 17 04 12
jte@planethuse.dk

Luksussommerhus i skønt område

VELKOMMEN indenfor i et meget lækkert Venus sommerhus i ny nordisk stil. Her er 4 soveværelser, hvor 2 af dem er lækre hjørnesoveværelser med egen terrasseudgang og masser af lys. Der er to dejlige bruse-badeværelser - det ene med sauna. Det store, fantastiske fællesrum har fantastisk lys, store skydedøre og masser af plads til madlavning, fællesspisning og afslapning. Her er kælet for detaljerne og kvaliteten af materialerne.

Venus huset er et perfekt hus til udlejning. Novasol har fastlagt det årlige udlejningsbudget (dvs ejerens udlejningsindtægt) til imponerende højt - nemlig kr 207.385. Læs mere om indtægt på udlejningshus.

Fritidshuset sælges lækkert møbleret på 1.405 m2 grund inkl. terrasse og indkørsel.
Pris: kr. 3.595.000 inkl. moms.

Adresse: Arvidvej 174, 6960 Hvide Sande

BEMÆRK - åbent hus kræver tilmelding. Kontakt Jesper Termansen på jte@planethuse.dk eller mobil 40 17 04 12. Han byder velkommen indenfor i dette hus og nabohuset. Kom også & kig på de attraktive grunde, der ligger i samme område.
Lørdag d. 6. marts kl 12 - 16.

Jesper Termansen
Projektsalgs- og byggerådgiver

T:
M: 40 17 04 12
jte@planethuse.dk

Åbent Hus i et fantastisk godt indrettet sommerhus

VELKOMMEN indenfor i vores Mars 91/81 jubilæumshus - et perfekt sommerhus til familien og populært til udlejning. Her er kvadratmeterne rigtig godt udnyttet og der er smukt lysindfald i alle rum. De sorte vinduer indrammer udsigten til det smukke landskab udenfor, og udsigten nydes fra køkken såvel som fra stue og spise-området. Alkoven er klassisk sommerhushygge, som giver et ekstra rum i stuen og er perfekt til læsning og en lur.  Her er 3 gode  soveværelser samt ekstra overnatningspladser til gæster i alkove og på den hyggelige hems. Der er dejligt og godt indrettet badeværelse med vaskemaskine og flot bruseniche.

Huset ligger 5 minutters cykeltur fra den smukke hvide sandstrand, og området er skønt, roligt og perfekt til afslapning. Her er indkøb kun et par km væk, der er 17 km til Grenaa med bla Kattegatcenteret, og der er under en halv times kørsel til Djurs Sommerland.

Vi har fyldt huset med fine møbler, tæpper, TV og alt i køkkenudstyr, så det er 100% indflytningsklart.
Huset er til salg og prisen for hus, grund, haveanlæg og alt udstyr er kr. 1.798.000

Adressen er: Strandsletten 28, Gjerrild Nordstrand, 8500 Grenå

BEMÆRK - åbent hus kræver tilmelding. Kontakt Jesper Termansen på jte@planethuse.dk eller mobil 40 17 04 12. Han byder velkommen indenfor i dette hus og nabohuset. Kom også & kig på de attraktive grunde, der ligger i samme område.
Søndag d. 7. marts kl 12 - 16.

Jesper Termansen
Projektsalgs- og byggerådgiver

T:
M: 40 17 04 12
jte@planethuse.dk

Skønt luksussommerhus 100% udlejningsklart med plads til 10 personer

VELKOMMEN indenfor i et superlækkert  Merkur T-hus med en smuk glasgavl, der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Huset på 144 m² i bebygget areal er bygget som et totalkoncept – dvs. 100% indflytningsklart med møbler, lamper, tæpper, billeder, service osv. I det store lækre aktivitetsrum er der selvfølgelig kombineret pool og bordtennisbord så det er perfekt legeplads, når det er dårligt vejr. Huset har 5 soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger og 2 brusebadeværelser, hvor det ene er ren luksus med sauna og spa-badekar. Der er en flot, stor terrasse på 101 m² og med et overdækket område på 10 m² – perfekt til loungeområde.

Huset er til salg for 2.598.000 inkl. moms ALT INKLUSIVE - dvs grund, haveanlæg og alt i møbler og udstyr.

Det er et perfekt hus til udlejning og dermed en rigtig god investering, hvis I vælger at leje huset ud. DanCenter budgetterer den årlige lejeindtægt til kr. 125.426 for 27 ugers udlejning. Læs mere om den gode investering i Mommark.

Adressen er:
Solskrænten 10
Mommark, 6470 Sydals.

BEMÆRK - åbent hus kræver tilmelding. Kontakt Jesper Termansen på jte@planethuse.dk eller mobil 40 17 04 12. Han byder velkommen indenfor i dette hus og kig også forbi på Fiskervej 66, hvor vi har en stor lækker grund til salg.
Søndag d. 21. marts kl 12 - 16.