Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement.  Få overblikket over  hvor og i hvilke huse vi byder velkommen indenfor.

Åbent Hus i et fantastisk godt indrettet sommerhus

VELKOMMEN indenfor i vores Mars 91/81 jubilæumshus - et perfekt sommerhus til familien og populært til udlejning. Her er kvadratmeterne rigtig godt udnyttet og der er smukt lysindfald i alle rum. De sorte vinduer indrammer udsigten til det smukke landskab udenfor, og udsigten nydes fra køkken såvel som fra stue og spise-området. Alkoven er klassisk sommerhushygge, som giver et ekstra rum i stuen og er perfekt til læsning og en lur.  Her er 3 gode  soveværelser samt ekstra overnatningspladser til gæster i alkove og på den hyggelige hems. Der er dejligt og godt indrettet badeværelse med vaskemaskine og flot bruseniche.

Huset ligger blot 500 m fra en fin sandstrand med lækkert badevand og fantastisk natur. Området er skønt, roligt og perfekt til afslapning.

Vi har fyldt huset med fine møbler, tæpper, TV og alt i køkkenudstyr, så det er 100% indflytningsklart.
Prisen for hus, grund, haveanlæg og alt udstyr er kr. 1.798.000

Adressen er:
Strandlunden 26
4534 Hørve

Det sker søndag d 26. jan. kl 12-16, og I vil møde:

Sarah Just Larsen
Salgs- og byggerådgiver

T: 40 20 55 21
M:
[email protected]

Nova stort luksus udlejningssommerhus fra Planet Huse - sort med sorte vinduer

Aktivitetshus til udlejning

Nova 173/154 er et superattraktivt udlejningshus indrettet i samarbejde med Novasol. Huset er sort med flotte sorte enkeltfagsvinduer og en stor terrasse med overdækning og læmur. Her er, hvad der skal være for en fantastisk sommerhusferie – attraktiv beliggenhed, stort lækkert aktivitetsrum med stor hems samt to badeværelser, hvor det ene er en luksusversion med sauna samt direkte adgang til udebruser og udendørs spabad. Stor rummelig stue med hyggelig alkove, der tæller som sovepladser, køkken med dobbeltdøre mod dejligt terrassehjørne med udekøkken. Og så er der 4 gode soveværelser.

Der er et udlejningsbudget på mere end kr. 230.000 årligt på dette hus, så her er mulighed for et rigtig godt afkast.

Adressen er:
Duevej 2
6854 Henne

Vi byder VELKOMMEN INDENFOR både lørdag og søndag d. 1. og 2. februar begge dage fra kl. 12 - 16, hvor I vil møde:

Michael Kamp
Projektsalgschef - udlejningshuse

T: 76 88 38 20
M: 40 40 70 03
[email protected]

Byg sommerhus til udlejning - jysk kvalitetshåndværk fra Planet Huse
Indretning Merkur sommerhus fra Planet Huse

Skønt luksussommerhus 100% udlejningsklart med plads til 10 personer

VELKOMMEN indenfor i et superlækkert  Merkur T-hus med en smuk glasgavl, der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Huset på 144 m² i bebygget areal er bygget som et totalkoncept – dvs. 100% indflytningsklart med møbler, lamper, tæpper, billeder, service osv. I det store lækre aktivitetsrum er der selvfølgelig kombineret pool og bordtennisbord så det er perfekt legeplads, når det er dårligt vejr. Huset har 5 soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger og 2 brusebadeværelser, hvor det ene er ren luksus med sauna og spa-badekar. Der er en flot, stor terrasse på 101 m² og med et overdækket område på 10 m² – perfekt til loungeområde.

Huset er til salg for 2.598.000 inkl. moms ALT INKLUSIVE - dvs grund, haveanlæg og alt i møbler og udstyr.

Det er et perfekt hus til udlejning og dermed en rigtig god investering, hvis I vælger at leje huset ud. DanCenter budgetterer den årlige lejeindtægt til kr. 125.426 for 27 ugers udlejning. Læs mere om den gode investering i Mommark.

Adressen er:
Solskrænten 10
Mommark, 6470 Sydals.

Det sker  søndag d. 16. februar kl. 12-16, og I vil møde:

Michael Kamp
Projektsalgschef - udlejningshuse

T: 76 88 38 20
M: 40 40 70 03
[email protected]

Spritnyt smukt indrettet Nova sommerhus

I samarbejde med EDC mægler BornholmerBo og Novasol byder vi VELKOMMEN indenfor i et skønt nyt udstillingshus. Huset ligger i et dejligt kuperet område med fred, ro og albuerum. De sorte sprossede vinduer giver et hyggeligt udtryk og indvendigt har vi også skruet op for hyggen med en flot hems, lækre møbler og de fine detaljer. Her er 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Lækkert brusebadeværelse samt gæstetoilet og rummelig entre med vask og vaskemaskine samt en stor, lækker terrasse med 10 m2 overdækning.

Sommerhuset sælges inklusiv 1.213 m2 grund, haveanlæg, møbler, TV, dekorationer og tæpper og alt nødvendigt udstyr for kun kr. 2.098.000.

Vi har flere grunde på Havrebakken, så I kan bygge et lækkert sommerhus og indrette det præcis, som I drømmer om.

Adressen er:
Havrebakken 13
3720 Åkirkeby

Det sker søndag d. 23. februar kl. 12 - 16, hvor I kan møde:

Ronnie Due Ley Andersen
Salgs- og byggerådgiver

T: 30 89 80 81
M:
[email protected]

På Bornholm har vi et samarbejde med EDC-mægleren BornholmerBo, som også kan kontaktes vedr. dette sommerhus.

Luksussommerhus i skønt område

VELKOMMEN indenfor  i et meget lækkert Venus sommerhus i ny nordisk stil. Her er 4 soveværelser, hvor 2 af dem er lækre hjørnesoveværelser med egen terrasseudgang og masser af lys. Der er to dejlige bruse-badeværelser. Det store, fantastiske fællesrum har fantastisk lys, store skydedøre og masser af plads til madlavning, fællesspisning og afslapning. Her er kælet for detaljerne og kvaliteten af materialerne, og placeringen er skøn i et etableret sommerhusområde ved Udsholt Strand. Læs mere om Venus sommerhuset som også er til salg.

Tofteager 31
Udsholt
3230 Græsted

Det sker søndag d. 8. marts kl. 12-16, hvor I vil møde:

Morten Aagaard
Salgschef Roskilde

T: 61 61 85 86
M:
[email protected]