Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement.  Se listen over de planlagte søndage nedenfor.

Mars - et godt gedigent sommerhus fra Planet Huse

Super hus i hyggelige Stubbekøbing

Alle kvadratmeter er optimalt udnyttet, og så er det samtidig et superhyggeligt sommerhus med 3 fine soveværelser. Kom og se et klassisk lille sommerhus i et fantastisk smukt område tæt på den skønne havneby Stubbekøbing. Huset er sort med hvide enkeltfagsvinduer.

Planet Huse udbyder grunde til salg i samme udstykning, så kom og kig på både sommerhus og grund. Vi byder på sommerhuskaffe!

Søndag d. 24. marts kl. 12 - 16
Pilehegnet 35
4850 Stubbekøbing

Bemærk, billedet er et modelbillede 

Nova længehus i Hejlsminde syd for Kolding

Småt er godt i det lille Nova længehus. Her er kun 76 m2 bolig, og alligevel har familien 3 værelser, et dejligt brusebadeværelse og et hyggeligt kombineret køkken, alrum og stue. Der er dobbeltdøre fra stuen til den 53 m2 store terrasse, og terrassen  har også 13 m2 praktisk overdækning i forbindelse med indgangsdøren. Huset er sortmalet, med hvide enkeltfagsvinduer og sorte tagsten.

Søndag d. 24. marts kl. 12 - 16.
Vinkelvej 4
6094 Hejls

Bemærk, billedet er et modelbillede fra et lignende hus

Åbent Hus på toppen af Djursland lige ned til vandet

VELKOMMEN indenfor i et skønt Nova vinkelhus på 122 m2 i boligareal. Her er 3 gode værelser samt ekstra overnatningsplads med en hyggelig hems. Der er desuden 2 brusebadeværelser,  et dejligt åbent køkken med direkte adgang til terrassen. Huset har en helt fantastisk beliggenhed på toppen af Djursland og blot et stenkast fra vandet.

Søndag d 19. april kl 12-16 

Bertasvej 9
Gjerrild
8500 Grenaa

Byg sommerhus til udlejning - jysk kvalitetshåndværk fra Planet Huse
Indretning Merkur sommerhus fra Planet Huse

Skønt luksussommerhus 100% udlejningsklart med plads til 10 personer

VELKOMMEN indenfor i et superlækkert  Merkur T-hus med en smuk glasgavl, der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Huset på 134 m² er bygget som et totalkoncept – dvs. 100% indflytningsklart med møbler, lamper, tæpper, billeder, service osv. I det store lækre aktivitetsrum er der selvfølgelig kombineret pool og bordtennisbord så det er perfekt legeplads, når det er dårligt vejr. Huset har 5 soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger og 2 brusebadeværelser, hvor det ene er ren luksus med sauna og spa-badekar. Der er en flot, stor terrasse på 101 m² og med et overdækket område på 10 m² – perfekt til loungeområde.

Huset er til salg for 2.598.000 inkl. moms ALT INKLUSIVE - dvs grund, haveanlæg og alt i møbler og udstyr.

Påskesøndag d. 21. & Påskemandag d. 22. april kl. 12-16
Solskrænten 10
Mommark, 6470 Sydals.

Vi får også besøg af Steen fra DanCenter, som gerne hjælper jer med udlejningsbudget, hvis I er interesserede i udlejning. Det er en god måde at få mere luft i budgettet på.