Åbent Hus arrangementer

Vi er så heldige, at i mange af de skønne huse, vi bygger, får vi lov af de glade ejere at låne huset et par gange, så vi kan vise det frem til jer i et Åbent Hus arrangement.  Se listen over de planlagte søndage nedenfor.

Åbent Hus i et fantastisk godt indrettet sommerhus

VELKOMMEN indenfor i vores Mars 91/81 jubilæumshus - et perfekt sommerhus til familien og populært til udlejning. Her er kvadratmeterne rigtig godt udnyttet og der er smukt lysindfald i alle rum. De sorte vinduer indrammer udsigten til det smukke landskab udenfor, og udsigten nydes fra køkken såvel som fra stue og spise-området. Alkoven er klassisk sommerhushygge, som giver et ekstra rum i stuen og er perfekt til læsning og en lur.  Her er 3 gode  soveværelser samt ekstra overnatningspladser til gæster i alkove og på den hyggelige hems. Der er dejligt og godt indrettet badeværelse med vaskemaskine og flot bruseniche.

Huset ligger 5 minutters cykeltur fra den smukke hvide sandstrand, og området er skønt, roligt og perfekt til afslapning. Her er indkøb kun et par km væk, der er 17 km til Grenaa med bla Kattegatcenteret, og der er under en halv times kørsel til Djurs Sommerland.

Udlejningsbudgettet fra Novasol lyder på 23 uger med i alt kr. 62.304, så det er en rigtig fornuftig indtægt, der gør sommerhuset til en god investering.

Vi har fyldt huset med fine møbler, tæpper, TV og alt i køkkenudstyr, så det er 100% indflytningsklart.
Prisen for hus, grund, haveanlæg og alt udstyr er kr. 1.798.000

Adressen er:
Strandsletten 28
Gjerrild Nordstrand
8500 Grenå

Det sker søndag d 27. okt. kl 12-16, hvor I kan møde:

Michael Kamp
Projektsalgschef - udlejningshuse

T: 76 88 38 20
M: 40 40 70 03
[email protected]

Fantastisk luksusudlejningshus ved den skønneste strand

Vi byder velkommen indenfor i et stort lækkert luksusudlejningshus, der har en perfekt placering ved Dueodde på Bornholms sydspids. Her er 5 gode soveværelser, to lækre badeværelser, hvor det ene er med spabad, stor sauna og direkte adgang til udebruser på terrassen. Et wellness område, der gør huset ekstra attraktivt som udlejningshus. Her er naturligvis også stort aktivitetsrum med poolbord, som er perfekt, når det regner.

Kom og hør hvor indbringende et luksushus som dette kan være.

Adressen er:
H C Møllersvej 34
3730 Nexø

Det sker søndag d. 27. oktober kl. 11.30 - 13.30, hvor I kan møde:

Morten Aagaard
Salgs- og byggerådgiver

T: 61 61 85 86
M:
[email protected]

Bemærk, billederne af huset er fra et lignende Merkur hus

Spritnyt smukt indrettet Nova sommerhus

I samarbejde med EDC mægler BornholmerBo og Novasol byder vi VELKOMMEN indenfor i et skønt nyt udstillingshus. Huset ligger i et dejligt kuperet område med fred, ro og albuerum. De sorte sprossede vinduer giver et hyggeligt udtryk og indvendigt har vi også skruet op for hyggen med en flot hems, lækre møbler og de fine detaljer. Her er 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Lækkert brusebadeværelse samt gæstetoilet og rummelig entre med vask og vaskemaskine samt en stor, lækker terrasse med 10 m2 overdækning.

Sommerhuset sælges inklusiv 1.213 m2 grund, haveanlæg, møbler, TV, dekorationer og tæpper og alt nødvendigt udstyr for kun kr. 2.098.000.

Vi har flere grunde på Havrebakken, så I kan bygge et lækkert sommerhus og indrette det præcis, som I drømmer om.

Adressen er:
Havrebakken 13
3720 Åkirkeby

Det sker søndag d. 27. oktober kl. 14 - 16, hvor I kan møde:

Morten Aagaard
Salgs- og byggerådgiver

T: 61 61 85 86
M:
[email protected]

På Bornholm har vi et samarbejde med EDC-mægleren BornholmerBo, som også kan kontaktes vedr. dette sommerhus.