Kom og oplev husene

Kom forbi og oplev, hvordan et fritidshus fra Planet Huse føles i virkeligheden.  Vi holder med jævne mellemrum Åbent Hus i et af de huse, vi har bygget til vores kunder eller i et af de udstillingshuse, vi selv bygger i sommerlandet. I kan også altid møde os og se flere forskellige hustyper på vores permanente fritidshus udstilling. Der er både én i Middelfart og én i Roskilde, hvor vi også holder Inspirationsaftener.

COVID-19 forholdsregler: Udstillingerne er åbne iflg. nedenstående åbningsstider fra mandag d.18. januar med begrænsning  på max én familie eller 4 personer pr udstillingshuse, og mundbind er påkrævet.  Der er naturligvis håndsprit tilgængeligt ved indgangen i alle huse, og vi desinficerer og rengør overflader og håndtag hele tiden.   Vores salgs- og byggerådgivere er naturligvis også tilgængelige på mail og telefon eksempelvis til et Teams møde, og vi besøger jer også gerne  på jeres sommerhusgrund.  

Sommerhus udstilling Sjælland

Lykkegårdsvej 7, 4000 Roskilde
Tlf. 45 30 89 80 81
Tlf. 45 61 61 85 86
Tlf. 45 40 20 55 21

Åbningstider

Åbent uden forudgående aftaler igen fra mandag d. 18. januar.

Mandag – fredagkl. 13.00 – 16.30
Lørdagkl. 11.00 – 16.30
Søn- og helligdagekl. 11.00 – 16.30

 

 

Modeller på udstillingen

Udstillingshuse til salg Sjælland

Vi bygger løbende nye udstillingssommerhuse på skønne placeringer i sommerlandet bla i Nordsjælland.

Udstillingshuse i Vestjylland, på Sydals og Norddjurs

Vi har et Merkur 144/134 luksusudlejningshus i Mommark på Sydals, en Mars 91/81 Jubilæumsmodel på Norddjurs og et lækkert udlejningsklart luksus Nova hus i Henne, og et luksus Nova hus i Bjerregård på Holmsland Klit, som vi gerne viser frem efter aftale

Sommerhus udstilling Jylland / Fyn

Byggeudstillingen HUSET

Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart
Tlf. 45 40 42 85 85
Tlf. 45 40 40 70 03

Åbningstider

Åbent uden forudgående aftaler igen fra mandag d. 18. januar.

Mandag –  lørdagkl. 13.00 – 16.30
Søndag og helligdagekl. 11.00 – 16.30

UDSTILLINGSHUSE

Få et overblik over husene på vores udstillinger i Roskilde og Middelfart her og bemærk, at vi også har udstillingshuse i nordsjællandske Udsholt, Havnsø på Vestsjælland, på Norddjurs og i Mommark på Sydals. De er alle på attraktive grunde og fuldt udstyret med flotte moderne møbler, tæpper, billeder og nips – og så er de TIL SALG

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse