Kampagne

Sæt præg på jeres sommerhus

– med 50.000 ekstra

Vælg mellem kr. 50.000* til valgfrit ekstraudstyr eller et gavekort til møbler. Mulighederne er mange – lækre møbler, en hyggelig hems, en udvidet terrasse, eller skab udendørs oaser med udebruser eller udespa?

Valget er jeres!

Kr. 50.000 til ekstraudstyr

I kan begynde med at skabe en unik atmosfære med valgfrit ekstraudstyr til en værdi af kr. 50.000. Forestil jer at tilføre jeres sommerhus ekstra personlighed med en hyggelig hems, der inviterer til afslapning og hygge. Eller måske ønsker I at udvide jeres udeplads med en rummelig terrasse, der danner rammen om uforglemmelige sommerstunder. Og for dem, der sætter pris på udendørs luksus, er der mulighed for at skabe små oaser med både udebruser og udespa – eller måske begge dele?

Kr. 50.000 til møbler

Alternativt kan I vælge et gavekort til møbler på kr. 50.000* og skabe jeres egen stil med møbler, der passer perfekt til det nye sommerhus. Giv jeres bolig en identitet fra starten med nøje udvalgte møbler eller fokuser på komforten med de mest behagelige senge og gardiner.

*Tilbuddet er gældende ved køb af et Planet Hus fra 15. januar – 15. marts 2024. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter eller ombyttes til kontanter. Gavekortet gælder til møbler fra ILVA møbelhus.

Tag det første skridt…

Uanset om I ønsker at tilføre jeres sommerhus ekstra funktionalitet eller skabe dets karakter med fine møbler, giver denne kampagne jer friheden til at forme det sommerhus, I altid har drømt om.

Tag det første skridt mod at realisere jeres sommerhusdrøm. Kontakt os for yderligere detaljer, og lad os sammen skabe det Pusterum, der passer bedst til jer.

Book et møde med os

Kom tættere på din sommerhusdrøm – vi hjælper dig på vej.

Inspiration til sommerhuset

Vi har samlet en række lækre billeder fra smukke sommerhuse. Bliv inspireret til sommerhusterrassen, køkkenet, wellness badeværelset og meget mere.

Inspiration

Udendørs wellness

Når vikingen kommer op i os, bader vi udenfor året rundt og vælger man et lækkert udespa er det en skøn fornøjelse også i snevejr. Sammen med udebruseren tror vi på, at wellness sagtens kan placeres på terrassen og være et hit for både unge og ældre.

Få inspiration
Rundt spisebord i træ med stole i træ og flet

Inspiration

Skab hygge indenfor

Sommerhuset er skabt til hygge og afslapning. Et godt læsehjørne er perfekt, når det er indevejr og I kan skabe hulestemning i alkoven og på hemsen med masser af bløde puder og hyggebelysning.

Få inspiration

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?

Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Kom til inspirationsaften

I Roskilde 11. september kl. 17.30

Mød vores arkitekter, indretnings-rådgivere, udlejningsspecialisten og ikke mindst vores team af bygge- og salgsrådgivere til en aften med tips og inspiration til et sommerhus, der kan blive familiens pusterum i mange år.

Tilmeld inspirationsaften her