Sommerhuse med pool

Sjovt & populært

Lyst til et luksus sommerhus med pool?

For rigtig manges vedkommende er et sommerhus med pool mere attraktivt. En pool gør sommerhusturen endnu  sjovere og betyder masser af leg og glæde for hele familien. Og tænker I på at leje huset ud, så er der også en væsentlig forskel, hvor et luksus sommerhus med pool indbringer væsentlig større lejeindtægter.

Nova luksus udlejningssommerhus med pool fra Planet Huse - sort med hvide vinduer

Se eksempler på store sommerhuse med pool

Filter Products Showing all 2 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Der er værelser til 10 personer, men både den store hems og alkoven kan medtælles som sovepladser, når huset udlejes. Her er overdækket og afskærmet lounge terrasse samt 2 store terrasser med plads til solbadning, grill og spisning. Luksuriøst badeværelse med dampbad, spabadekar og sauna og skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold.
  170
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 4
  Nøglefærdigt 2.964.000,-
  Der er værelser til 10 personer, men både den store hems og alkoven kan medtælles som sovepladser, når huset udlejes. Her er overdækket og afskærmet lounge terrasse samt 2 store terrasser med plads til solbadning, grill og spisning. Luksuriøst badeværelse med dampbad, spabadekar og sauna og skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold.
  Investeringshus Nøglefærdigt 2.964.000,-
  170
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 4
 • Et poolhus med det hele til familien og meget attraktivt til udlejning. Inviter vennerne til drinks og et slag billard i aktivitetsrummet med panoramaudsigten. Nyd soveværelset med udgang til terrassen og det lækre spa-badeværelse overfor - en helt separat afdeling ift. de andre soveværelser. Nyd pladsen i det smukke luksuskøkken med de unikke vinduer og det smukke lysindfald.
  198
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 2
  Nøglefærdigt Spørg efter pris
  Et poolhus med det hele til familien og meget attraktivt til udlejning. Inviter vennerne til drinks og et slag billard i aktivitetsrummet med panoramaudsigten. Nyd soveværelset med udgang til terrassen og det lækre spa-badeværelse overfor - en helt separat afdeling ift. de andre soveværelser. Nyd pladsen i det smukke luksuskøkken med de unikke vinduer og det smukke lysindfald.
  Investeringshus Nøglefærdigt Spørg efter pris
  198
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 2

Sommerhuse med indendørs pool

Den danske sommer er ikke så lang og solsikker som den franske, så i Danmark ser vi rigtig mange store sommerhuse med indendørs pool. Fordelen er selvfølgelig at her kan poolen bruges hele året rundt. En indendørs pool er en rigtig luksusløsning og vil desuden være begrænset af det maximum areal, sommerhusgrunden tillader for det nye sommerhus. Derfor vil sommerhusets indendørs pool ofte ikke være større end 15-20 kvm. Det giver dog fin plads til, at børn og voksne kan plaske og lege.

Sommerhuse med udendørs pool

Hvis stranden ikke lige er indenfor gåafstand, så er der helt klart mange fordele ved et sommerhus med udendørs pool. Ligesom et luksus sommerhus med indendørs pool er det meget populært til udlejning og øger udlejningsindtægten betragteligt. Det er også væsentligt billigere at bygge en udendørs end en indendørs pool, og så er der ikke begrænsninger på poolens størrelsen på samme måde, som hvis poolen er indendørs.

aftenstemning ved udendørs spa

Tilbud på sommerhus med pool

Drømmer I om et luksussommerhus med pool, så kontakt os, så vi kan hjælpe jer videre.  Vores arkitektteam kan tegne på et  sommerhus med pool, der passer til jeres drøm og jeres grund, og det koster ikke ekstra.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

 • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse