Hvad koster det at bygge et sommerhus?

Prisen på jeres nye sommerhus er helt afhængig af, hvor stort sommerhuset skal være, hvilken designtype, I er faldet for og ikke mindst om I selv ønsker at være med til at bygge huset.

Vores mest populære sommerhusdesign er Nova sommerhuset. Her er der mange muligheder for at skifte udtryk og dermed stil eksempelvis ved at gå fra enkeltfags vinduer til småsprossede vinduer. Nova kan være både klassisk og moderne. En ægte klassiker er også vores Jeppesen Bjælkehus, som er et ægte bjælkehus med lige præcis det nostalgiske udtryk, et bjælkehus skal have. Elsker I at sidde og nyde naturen året rundt kan vi anbefale et Venus hus. Her er store panorama vinduer med skydedøre, der indrammer udsigten og samtidig gør ude til inde på et øjeblik. For alle vores designlinjer gælder det, at vi kan justere både de ydre og de indre rammer på plantegningen, så det matcher jeres grund og jeres drømme om et unikt pusterum. Vores arkitektservice er helt gratis, så I betaler ikke ekstra for at få et helt skræddersyet hus.

Spiseområde og stue i sommerhus
stue i sommerhus med udsigt til terrassen

Pris pr mfor nyt sommerhus

Det er svært at vurdere en pris pr m2 for et nyt sommerhus. Under alle omstændigheder er det vigtigt, hvis man eksempelvis sammenligner 2 sommerhuspriser, at man har samme udgangspunkt. Er de bygget og isoleret på sammen måde? det samme størrelse og samme type udstyr? Er der fx en hems i det ene hus og ikke i det andet? Er byggeforberedelse inkluderet? Og så er det heller ikke altid, at m2-prisen er det rigtige at vurdere på. Der er stor forskel på sommerhusenes indretning fra det ene design til det andet. I nogle huse er soveværelserne større end andre, der er også forskel på køkkenpladsen, og hvor meget spiseplads, der er. I skal vurdere, hvad der betyder noget for jer og kigge på hvilke grundplaner opfylder jeres ønsker.

Fast pris

Når vi er blevet enige om, hvordan jeres nye sommerhus skal se ud, laver vi en kontrakt, hvor alt er udførligt beskrevet, og prisen for huset er angivet. Prisen i kontrakten er helt fast, og den ændrer sig ikke. Vi gør meget ud af at beskrive, hvordan vi bygger jeres hus samt med hvilke materialer, og der er ingen ubehagelige overraskelser eller prisjusteringer undervejs. Læs mere om hele processen.

Hvad er med i prisen?

Det vi kalder en nøglefærdig pris er udtryk for et færdigt sommerhus inklusive gulve, klinker, badeværelsesinventar, køkkeninventar og faste skabe. I vores Husguide, der også er vores prisliste, er der under materialebeskrivelsen angivet, hvad det præcist dækker over, så I ikke er i tvivl.

Derudover har vi, det vi betegner, som en byggeforberedelsespakke, der bla indeholder jordbundsundersøgelse, landinspektør, byggestrøm og byggevand mm. Prisen varierer afhængig af husstørrelse. Der er for alle hustyper angivet en nøglefærdig pris samt en nøglefærdig pris inkl. byggeforberedelsespakke.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse