Modul sommerhus – hvad dækker det over?

Sådan bygger vi moduler til sommerhus

Når man bygger i moduler forbereder og bygger man så store dele af huset i produktionshallen enten som hele vægge eller hele rum som muligt. På den måde kan arbejdet effektiviseres – eksempelvis kan man lave en produktionslinie, hvor modulet bevæger sig igennem en produktionshal og ved hver arbejdsstation udføres en opgave eksempelvis opbygning af ramme, isætning af dampspærre, isolering, isætning af vinduer osv. På den måde flyttes mange af de udendørs processer indendørs, og dermed sikres en ensartet og altid god kvalitet.

Færdigbygger moduler i Ribe

Vi har 4 produktionshaller i Ribe, hvor der er lyst, tørt og den perfekte temperatur året rundt. Her bygger vi alle vores sommerhuse i moduler. Vi er den virksomhed i branchen, som færdiggør mest i produktionen, for her har vi alle de højteknologiske save, så vi kan udføre præcisionsarbejde i høj kvalitet. De enkelte væg moduler gøres færdige med isolering, yderbeklædning og færdigfugede døre og vinduer, så huset består af et stort samlesæt.

Færdigbygger moduler til sommerhus
Unikke sommerhuse i moduler opføres hurtigt med kran

Unikke sommerhuse i moduler

Størstedelen af vores huse er skræddersyede. Det betyder, at et hus kan være 100% arkitekttegnet. Det kan også være, at sommerhuset er justeret i bredden, så det passer til grunden. Eller måske er der ændret på indretningen, så badeværelset er blevet større. Det betyder, at modulerne til hvert enkelt sommerhus selvfølgelig også bygges unikt til det pågældende hus.

Fordelene ved sommerhuse i moduler er den høje kvalitet og den præcision, vi kan producere med i vores byggehaller i Ribe. Høj kvalitet, fordi alle materialer er tørre og ikke har ligget på en byggeplads og været eksponeret for regn og dårligt vej, og fordi vores håndværkere arbejder i et lyst og behageligt miljø med alle højteknologiske hjælpemidler lige ved hånden og kraner til at løfte med.

Billigt modul sommerhus

Leder I efter et billigt modul sommerhus, så se fx vores Nova designlinje, fx et Nova 94/76, som er et godt indrettet sommerhus med minimal spildplads og 6 sovepladser. I kan endda tilføje en hems, og så har I ekstra sovepladser.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse