Helt nyt moderne sommerhus i Henne

Skønt Venus hus med spa & sauna

Enkelt, smukt og skarpt

Området ved Henne er udover at byde på den lækreste strand også et helt unikt naturområde og et højt elsket feriemål for både danske og udenlandske turister.  På Ponyvej 1 har vi bygget et skønt Venus hus med 6 sovepladser og 2 badeværelser.  Her er kræset for kvaliteten i valget af materialer og der er ekstra luksus med både spabad og sauna i det ene badeværelse. Venus sommerhuset har en skøn stor terrasse, som når de store skydedøre skydes til side straks bliver en del af fællesrummet. I hvert gavlparti er der desuden en rummelig overdækning, som er superpraktisk til et lounge eller spiseområde, hvor det altid er tørvejr.  Golfklubben er lige rundt om hjørnet og her er kun 10 minutter på cykel til den hvide sandstrand.

Sommerhusene i området lejer ud til høje priser, og vælger I at leje ud, kan I forvente en høj årlig lejeindtægt på helt op til 190.000 kr årligt. Kontakt os og hør mere – vi har tæt samarbejde med de største danske udlejningsbureauer.

Adresse: Ponyvej 1, 6854 Henne

Venus sommerhuset står klart til indflytning og sælges fuldt møbleret på 1.516 m2 grund og med nyanlagt haveanlæg. Kontakt os for en eksklusiv fremvisning.
Pris:  kr. 3.895.000 inkl. moms.

Jesper Termansen
Projektsalgs- og byggerådgiver

T:
M: 40 17 04 12
[email protected]

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Færdigopførte huse og skønne byggegrunde

Se andre byggegrunde på skønne feriesteder i Danmark