Aktivitetshus / luksusudlejningshus

Et aktivitetshus giver maksimal udlejning

Sommerhuse med rum og aktiviteter, der rækker ud over sommeren som spa og sauna er med til at forlænge udlejningssæsonen. Dette gælder i høj grad også, hvis huset har et aktivitetsrum med plads til spil som bordtennis, billard, bordfodbold, dart og ikke mindst en skærm til online spil.

Der er rigtig mange ekstra penge i lejeindtægt ved et hus med aktivitetsrum. Som tommelfingerregel betyder et aktivitetsrum op til 50% højere lejeindtægt. Afhængigt af beliggenhed ligger lejeindtægterne for et hus med aktivitetsrum og 10 sovepladser på mellem kr. 125.000 og kr. 250.000.

En nem investering

Et aktivitetshus er ofte tænkt som en god investering, der skal give et fint afkast hvert år uden at kræve for meget arbejde.  Derfor definerer vi sammen med udlejningsbureauet og jer det mest optimale luksussommerhus til grunden og området.

Og vi kan bygge og levere huset som et Total koncept, der giver udbytte med mindst mulig arbejdsindsats fra jeres side.

Vi tænker også langsigtet, når det gælder indretningen af et nyt aktivitetshus til udlejning. Det skal kunne holde sig pænt og inventaret skal være holdbart og slidstærkt. Derfor er både køkken og garderobeskabe også god, solid kvalitet fra Invita. Vi står selvfølgelig også inde for vores leverandører af døre, fliser og gulve, hvor I har rigtig mange valgmuligheder alt efter stil og smag.

Stort udvalg i aktivitetshuse

Nedenfor har vi samlet et overblik over muligheder og prisklasser af store luksusudlejningshuse – alle med aktivitetsrum. Her er der  tænkt sommerhus som investering og udover aktivitetsrummet inkluderet elementer som fx spa-bad, sauna og udekøkken, der altsammen er med til at hæve udlejningsindtægten. Indretningen i husene er udarbejdet i samarbejde med flere af de store udlejningsbureauer, fordi de nøjagtigt ved, hvad der gør et sommerhus til udlejning mest attraktivt og giver det største afkast.

Filter Products Showing 1 - 4 of 12 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.598.000,-
  Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  Nøglefærdigt 1.598.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Beliggenhed: Mommark
  Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
  Nøglefærdigt 1.748.000,-
  Beliggenhed: Mommark
  Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  Nøglefærdigt 1.748.000,-
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
 • Her er sovepladser til mange, og værelserne er smukt fordelt over hele huset med hver deres signatur. Hjørnesoveværelse med dejligt store vinduer, og egen udgang til morgenkaffe på terrassen? Her er også 2 brusebadeværelser, det ene indrettet med afslappende wellness i form af både spa og sauna. Skøn stor terrasse med overdækning og svalende skygge på solrige dage.
  140
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 2
  Nøglefærdigt 1.818.000,-
  Her er sovepladser til mange, og værelserne er smukt fordelt over hele huset med hver deres signatur. Hjørnesoveværelse med dejligt store vinduer, og egen udgang til morgenkaffe på terrassen? Her er også 2 brusebadeværelser, det ene indrettet med afslappende wellness i form af både spa og sauna. Skøn stor terrasse med overdækning og svalende skygge på solrige dage.
  Nøglefærdigt 1.818.000,-
  140
  Værelser 5
  Sovepladser 10 + 2
 • Et super attraktivt udlejningshus med et skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold – så bliver tiden ikke lang, når vejret er dårligt. Her er der også mulighed for en rummelig hems, der tæller som ekstra sovepladser. Indrettet med to badeværelser, hvoraf det ene er ren wellness med sauna og spa. Stuen er rummelig og med dejligt lysindfald fra gavlen med 2 dobbeltdøre ud til den afskærmede overdækkede terrasse. Det perfekte sted til aftendrinks og hygge.
  139
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 4
  Nøglefærdigt 1.948.000,-
  Et super attraktivt udlejningshus med et skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold – så bliver tiden ikke lang, når vejret er dårligt. Her er der også mulighed for en rummelig hems, der tæller som ekstra sovepladser. Indrettet med to badeværelser, hvoraf det ene er ren wellness med sauna og spa. Stuen er rummelig og med dejligt lysindfald fra gavlen med 2 dobbeltdøre ud til den afskærmede overdækkede terrasse. Det perfekte sted til aftendrinks og hygge.
  Nøglefærdigt 1.948.000,-
  139
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 4
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..