Aktivitetshus / luksusudlejningshus

Et aktivitetshus giver maksimal udlejning

Sommerhuse med rum og aktiviteter, der rækker ud over sommeren som spa og sauna er med til at forlænge udlejningssæsonen. Dette gælder i høj grad også, hvis huset har et aktivitetsrum med plads til spil som bordtennis, billard, bordfodbold, dart og ikke mindst en skærm til online spil.

Der er rigtig mange ekstra penge i lejeindtægt ved et hus med aktivitetsrum. Som tommelfingerregel betyder et aktivitetsrum op til 50% højere lejeindtægt. Afhængigt af beliggenhed ligger lejeindtægterne for et hus med aktivitetsrum og 10 sovepladser på mellem kr. 125.000 og kr. 250.000.

En nem investering

Et aktivitetshus er ofte tænkt som en god investering, der skal give et fint afkast hvert år uden at kræve for meget arbejde.  Derfor definerer vi sammen med udlejningsbureauet og jer det mest optimale luksussommerhus til grunden og området.

Og vi kan bygge og levere huset som et Total koncept, der giver udbytte med mindst mulig arbejdsindsats fra jeres side.

Vi tænker også langsigtet, når det gælder indretningen af et nyt aktivitetshus til udlejning. Det skal kunne holde sig pænt og inventaret skal være holdbart og slidstærkt. Derfor er både køkken og garderobeskabe også god, solid kvalitet fra Invita. Vi står selvfølgelig også inde for vores leverandører af døre, fliser og gulve, hvor I har rigtig mange valgmuligheder alt efter stil og smag.

sommerhus med udendørs pool

Stort udvalg i aktivitetshuse

Nedenfor har vi samlet et overblik over muligheder og prisklasser af store luksusudlejningshuse – alle med aktivitetsrum. Her er der  tænkt sommerhus som investering og udover aktivitetsrummet inkluderet elementer som fx spa-bad, sauna og udekøkken, der altsammen er med til at hæve udlejningsindtægten. Indretningen i husene er udarbejdet i samarbejde med flere af de store udlejningsbureauer, fordi de nøjagtigt ved, hvad der gør et sommerhus til udlejning mest attraktivt og giver det største afkast.

Filter Products Showing 1 - 4 of 17 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.648.000,-
  Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.648.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Her er ingredienserne til mange timers sjov og afslapning. Det udendørs spabad ligger nemlig i direkte forlængelse af det lækre store badeværelse, der er udstyret med en sauna, så her kan kobles af og hygges året rundt. Fritidshuset har god plads med fire separate soveværelser plus selvfølgelig hems og alkove, der begge kan bruges som ekstra sovepladser.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2
  Nøglefærdigt 1.688.000,-
  Her er ingredienserne til mange timers sjov og afslapning. Det udendørs spabad ligger nemlig i direkte forlængelse af det lækre store badeværelse, der er udstyret med en sauna, så her kan kobles af og hygges året rundt. Fritidshuset har god plads med fire separate soveværelser plus selvfølgelig hems og alkove, der begge kan bruges som ekstra sovepladser.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.688.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2
 • Lækkert aktivitetshus med 3 soveværelser, hems, spa og sauna.
  120
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.798.000,-
  Beliggenhed: Bjerregård
  Lækkert aktivitetshus med 3 soveværelser, hems, spa og sauna.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.798.000,-
  120
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
  Nøglefærdigt 1.818.000,-
  Beliggenhed: Mommark
  Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.818.000,-
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
 • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse