Gode råd

Hvad koster det at bygge et sommerhus?

Prisen for jeres nye sommerhus er helt afhængig af, hvor stort sommerhuset skal være, hvilken hustype I er faldet for og ikke mindst om I selv ønsker at bygge noget af sommerhuset.

For alle vores designlinjer gælder det, at vi kan justere både de ydre og de indre rammer på plantegningen, så det matcher jeres grund og jeres drømme om et unikt pusterum. Vores arkitektservice er helt gratis, så I behøver ikke at betale ekstra for at få et helt skræddersyet hus.

Byg nyt sommerhus
med Planet Huse

Bliv inspireret af de mange forskellige sommerhustyper og designs.
Gå på opdagelse i Planet Huses univers, og find jeres nye pusterum.

Se alle hustyper

Pris pr m² for nyt sommerhus

Det er svært at vurdere en pris pr m² for et nyt sommerhus. Under alle omstændigheder er det vigtigt, hvis man eksempelvis sammenligner to sommerhuspriser, at man har samme udgangspunkt. Er de bygget og isoleret på sammen måde? er det samme størrelse og samme type udstyr? Er der fx en hems i det ene hus og ikke i det andet?

Kvalitet og finishgrad
Ligesom med alt andet, så hænger pris og kvalitet uløseligt sammen. Ved at besøge forskellige udstillingshuse, kan I få en fornemmelse af håndværkskvalitet og finishgrad fra de forskellige producenter.

Vores kunder er kvalitetsbevidste og vi hører dem ofte sige, at Planet Huse har en god kvalitet og finish.

M²-prisen er ikke altid det rigtige at vurdere på. Der er stor forskel på sommerhusenes indretning fra det ene design til det andet. I nogle huse er soveværelserne større end andre, der er også forskel på køkkenpladsen, og hvor meget spiseplads, der er. I skal vurdere, hvad der betyder noget for jer og kigge på hvilke grundplaner opfylder jeres ønsker. Se grundigt på den samlede pris for at sikre jer at alt er med.

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)