Energi-
optimerede
træhuse

Skal man forsøge at redde det gamle eller bygge nyt?
Det kommer helt an på standen, selvfølgelig, men det kan faktisk skåne både pengepung og miljø, hvis man vælger at bygge et nyt lavenergihus sammen med Planet Huse.
Du undgår at åbne pandoras æske af uforudsete udgifter ved at renovere et gammelt træhus. Nedenfor lister vi fornuftige energitiltag og muligheder for at spare på energien.

Energioptimerede træhuse

Topisoleret sommerhus

Et Planet Hus er topisoleret med 315 mm i taget, 215 mm isolering i ydervægge og 320 mm isolering i gulvet. Samlet set betyder det, at et Planet Hus er isoleret 30% bedre, end hvad minimumskravene foreskriver.
Ydermere udfører vi altid en tæthedstest (Blowerdoor) af huset, hvis I bygger et nøglefærdigt fritidshus.

Et nyt, tæt og godt isoleret træhus fra Planet Huse vil klart skinne igennem på varmeregningen. Og selvom vi kalder det for sommerhuse, så kan I selvfølgelig bo der trygt og varmt hele året rundt – også når det er rigtig koldt.

Energioptimerede træhuse

Lavenergi glas

Alle Planet Huse har som udgangspunkt 3-lags lavenergiglas, som bidrager til mindre varmetab og er dermed en besparelse på varmeregningen. Ydermere er glasset med til at stabilisere indeklimaet om sommeren, så du undgår overophedning. Venligst bemærk, at et Jeppesen Bjælkehus har 2-lags lavenergiglas.

Energibesparende valg

Der er rig mulighed for at energioptimere dit sommerhus yderligere. Vi kommer her med et par af vores bedste bud.

Vi står altid klar med råd og vejledning omkring hvilke klimavenlige løsninger, der kunne matche med jeres behov og ønsker til det optimale lavenergi-sommerhus.

Varmepumper

Suppler opvarmningen med en varmepumpe, vi tilbyder både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper, som giver en væsentlig billigere varmeregning.

Solcelleanlæg

Et godt solcelleanlæg kan reducere elforbruget betragteligt. Vi tilbyder en lang række forskellige anlæg og størrelser. Vi vejleder gerne, så I får en løsning, der svarer til jeres behov.

Forberedelse til El-lader

Skal elbilen have et skud energi, mens I slikker sol på terrassen? Så kan vi hjælpe med at forberede til laderen i byggeprocessen. Så skal I blot vælge en udbyder efterfølgende, og installationen af laderen er klaret på ingen tid.

Regnvandsopsamling

Hvorfor ikke genbruge regnvandet og spare på vandforbruget? Med en regnvandsopsamler kan I bruge det opsamlede regnvand til toiletskylning, bilvask og havevanding. Vandet kan også bruges til vasketøj efter filtrering.

Intelligent vandvarmer

En vandvarmer med intelligent styring aflæser husholdningens forbrugsmønster og justerer mængden af varmt vand tilsvarende. En god idé i kombination med andre energibesparende tiltag, som tilsammen kan reducere energiforbruget betragteligt.

Byg klimavenligt

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)