Sommerhus pris

Prisen på et nyt sommerhus afhænger af designtype og naturligvis også af antallet af kvadratmeter. Nedenfor finder I et overblik over de forskellige sommerhusedesigns, hvor fx Nova og Mars er gode bud på velindrettede billige sommerhuse i høj kvalitet.

Jeppesen Bjælkehus

En 85-årig designklassiker

Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Nova

Byg efter din personlighed

Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Hvad koster det at bygge sommerhus?

Der er forskellige prisniveauer på at bygge et nyt sommerhus. Hos Planet Huse har vi forskellige niveauer alt efter hvor meget I selv ønsker at involvere jer i byggeriet.

  • Er udfordringen byg sommerhus billigt og har I tid, evner og mod på selv at være en del af byggeriet, har vi et koncept og en pris, der hedder Super Medbyg.
  • Ønsker I et færdigbygget sommerhus, skal I kigge på den pris der hedder Nøglefærdig.
  • Går I efter et forløb, hvor vi også tager os af at klargøre grunden til byggeriet – både administrativt og praktisk, så er det prisen for Nøglefærdig inkl. byggeforberedelsespakke, I skal kigge på. Byggeforberedelsespakken dækker nogle af de omkostninger der er for at klargøre grunden til byggeriet, og I kan læse mere om byggeforberedelsespakken her.

Vælger I løsningen med et Nøglefærdig hus har I den store fordel, at I først skal betale ved indflytning.

Få god sommerhus pris
Skaf finansiering af sommerhus

Pris for at rive det gamle sommerhus ned

Det kan være svært at finde den helt rigtige grund til sommerhuset, så det sker ret ofte, at vores kunder finder fine grunde med gamle billige sommerhuse på. Mange nye sommerhuse bliver nemlig bygget på sommerhusgrunde, hvor der i forvejen står et gammelt sommerhus. Et nyt sommerhus bliver bygget godt og er velisoleret, så det kan bruges året rundt ift mange gamle sommerhuse, som er kolde og utætte. Et gammelt sommerhus skal selvfølgelig fjernes, før vi kan komme i gang med at bygge et nyt, men udover, at det er et stort arbejde, er der en del administration i at nedrive, og så skal det hele tjekkes for sundhedsskadelige materialer. Derfor anbefaler vi at bruge vores Riv ned & Byg Nyt koncept, hvor vi tager os af nedrivningen af det gamle sommerhus og den administration der følger med. Det kunne ikke være nemmere.

Billig finansiering af sommerhus

Hvis I har kig på at bygge sommerhus billigt, så bør I måske overveje at udleje det færdige hus og dermed få et rigtig godt tilskud til det månedlige afdrag. På den måde kan I få et lækkert hus og stadig overskue finansieringen. Udlejningsmarkedet satte nye rekorder i 2017 og igen i 2018, så der er en stor efterspørgsel på især nye sommerhuse til udlejning. Alt afhængigt af hvor mange uger, I lejer ud, kan udlejningsindtægten betale det månedlige afdrag helt eller delvist.  Og så har det jo aldrig været billigere at låne penge end lige nu, så hvis I bekymrer jer om, hvad det koster at bygge et sommerhus, så lad os hjælpe med at udregne pris på et færdigbygget sommerhus til jer inklusiv en eventuel udlejningsindtægt og baseret på de gunstige lånemuligheder.

For at spare penge på drømmen om et dejligt sommerhus er der som nævnt ovenfor også mulighed for selv at være end del af byggeriet og gå efter et byg selv sommerhus billigt projekt.

nyt sommerhus priser
Få god sommerhus pris

Koster arkitekttegnet sommerhus ekstra?

Hos Planet Huse bruger vi gerne udtrykket skræddersyet sommerhus fremfor arkitekttegnet sommerhus. Vores arkitekt-team er nemlig involveret, hvad enten det drejer sig om at flytte en væg, så soveværelset bliver lidt større i et af husene fra de eksisterende designlinjer, eller hvis sommerhuset er tegnet helt fra bunden. Det handler om, at I får skræddersyet det sommerhus som passer til jer. Det er gratis at få arkitekttegnet jeres sommerhus hos Planet Huse – det er en service vi yder alle vores kunder, så selv om vores kunder har forskellige ønsker og drømme kan vi både opfylde dem og samtidig levere billige sommerhuse.

Spar penge ved køb af sommerhusgrund

Planet Huse har bygget sommerhuse de sidste 30 år, så vi kender det danske sommerland og ikke mindst alle de danske sommerhusområder. Derfor har vi også et stort netværk, når det gælder køb af sommerhusgrunde, og vi har efterhåndet solgt rigtig mange danske sommerhusgrunde. Der er altid gode byggegrunde til salg til super attraktive priser, og bygger I et Planet Hus på grunden, så sparer I kr. 20.000 på grundprisen, og det reducerer jo jeres samlede sommerhus pris.

Hvad koster det at bygge et sommerhus