Skræddersyet & arkitekttegnet sommerhus

Alle vores sommerhusmodeller kan tilpasses jeres ønsker. Det betyder, at hvis I ikke finder lige præcis den grundplan eller det look, I søger under vores mange sommerhustyper, så kan vi stadig hjælpe jer. At få et arkitekttegnet nyt sommerhus er ikke noget problem, vi har nemlig eget arkitektteam, som skræddersyr lige præcis det sommerhus, I ønsker jer.

Planet Huse - skræddersyet sommerhus
Få et arkitekttegnet fritidshus

Vi leverer arkitekttegnede træhuse, når drømmen ikke holder sig indenfor plantegningen

Arkitektteamet er jeres sparringspartner. Den kreative frihed er jeres. Men vi assisterer med råd, erfaring, vejledning og inspiration, og vores egne arkitekter og indretningsrådgiver står til jeres rådighed igennem hele designfasen. Og det bedste af det hele, det koster ikke en krone. Vores arkitektteam tager sig nemlig af alle jeres drømme, uanset om det drejer sig om et 100% arkitekttegnet sommerhus, flytning eller justering af køkkenet eller måske tilføjelse af et boblebad.

Der er mange muligheder

Arkitekttegnet sommerhus i alle varianter

Vi bygger skræddersyede fritidshuse i de fleste størrelser, og vi har mange gode eksempler på spændende og arkitekttegnede træhuse, vi har bygget for andre familier. Se fx Lene & Tokes hus i Nordsjælland. Se også de smukke billeder fra et 100% arktitekttegnet bjælkehus nedenfor.

Unik vinduesbænk i arkitekttegnet sommerhus fra Planet Huse
Smukke detaljer

Arkitekttegnet bjælkehus – se billederne

Med et helt unikt look på det udvendige og en meget stilsikker hånd på indretningen er dette Jeppesen hus i Hornbæk et fantastisk eksempel på et arkitekttegnet sommerhus, eller det vi kalder 100% skræddersyet. Her er valgt glatte hvide vægge og lofter, som giver en helt anden rumfornemmelse. Der er holdt en bevidst enkel farvesætning, der fremhæver de smukke møbler, brugskunsten og væg-dekorationerne, hvoraf en del er hentet hjem fra Provence. Skal I også have et arkitekttegnet træhus helt efter jeres ønsker, så kontakt en af vores salgs- og byggerådgivere.

Fantastisk beliggenhed

Skræddersyet bjælkehus med udsigt

Der er en formidabel udsigt over Nekselø bugten fra dette smukke Jeppesen bjælkehus på Vestsjælland. Grunden skråner til begge sider mod vandet og mod skoven, så hvis man elsker naturen ligesom familien her, så er det svært at forestille sig et bedre sted til et ægte pusterum. Der er to store terrasseområder til hver side og mod skoven er der desuden et skønt overdækket lounge- og spiseområde med et lækkert udekøkken.

Sæt jeres præg på huset

Væggene sætter stemningen

Vælg hvilken stemning I ønsker i jeres nye fritidshus med vægbeklædningen. Glatte, hvide vægge, hvidtonede eller malede profilbræder eller noget helt tredje – se inspirationsbillederne og vælg selv. I kan også vælge at blande vægbeklædningerne. Få fx glatte hvide vægge i badeværelserne og hvidtonede profilbrædder i alle øvrige rum. I udstillingshusene har vi også blandet lidt, så I kan få indtryk af alle alternativerne.

Indretningsrådgivning

Hjælp til at sætte stilen

Mød Lene Damkær Ebbesen – Planet Huses egen indretningsrådgiver, som har styr på trenden og alle de mange valgmuligheder, der er for at sætte jeres eget helt personlige præg på jeres nye pusterum, hvad enten det er et moderne fritidshus, et nostalgisk bjælkehus, eller et hyggeligt kolonihavehus.

Lene er en super hjælp, hvis I har brug for sparring i processen med at opfylde jeres drøm om et arkitekttegnet nyt sommerhus.

Indretningsrådgiver Lene Damkær Ebbesen
Enkel og nem byggeproces til det perfekte fritidshus
Ekstra sengepladser

Anneks eller gæstehus giver plads til flere

Er familien vokset og det nuværende sommerhus blevet for trangt, når alle skal overnatte? Og det er ikke tid til at bygge et større sommerhus. Så byg et fint, lille anneks. Det kunne fx indeholde 2 soveværelser og brusebadeværelse. Planet Huse har bygget mange typer gæstehuse og tilbygninger, der matcher det eksisterende sommerhus, så kontakt en salgs- og byggerådgiver og hør nærmere om størrelser og pris-niveauer.

Se kundecases

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømmesommerhus med Planet Huse

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..