Skræddersyet pusterum

Kan selv, vil selv, og I må gerne selv. Hos os er plantegningen nemlig kun begyndelsen. Og I bestemmer selv, hvor den slutter. Flyt vægge og skab rum til mere. Eller til mindre. Sæt jeres eget præg på alt fra køkken til kvist. Et Planet hus kan tilpasses jeres behov, jeres smag, dig – og din families – livsstil.

Har I mange idéer til jeres drømmehus?

Vi kan skræddersy, når drømmen ikke holder sig indenfor plantegningen

Arkitektteamet er jeres sparringspartner. Den kreative frihed er jeres. Men vi assisterer med råd, erfaring, vejledning og inspiration, og vores egne arkitekter og indretningsrådgiver står til jeres rådighed igennem hele designfasen. Og det bedste af det hele, det koster ikke en krone. Vores arkitektteam tager sig nemlig af alle jeres drømme, uanset om det kræver en helt ny, unik grundplan, flytning af en væg eller tilføjelse af et boblebad.

Planet Huse - skræddersyet sommerhus
Unik vinduesbænk i arkitekttegnet sommerhus fra Planet Huse
Der er mange muligheder

Der er ingen grænser for, hvad vi kan udrette for jer

Vi bygger skræddersyede huse i de fleste størrelser, og vi har mange gode eksempler på spændende fritidshuse, vi har bygget for andre familier. Se fx Lene & Tokes hus i Nordsjælland.

Sæt jeres præg på huset

Væggene sætter stemningen

Vælg hvilken stemning I ønsker i jeres nye fritidshus med vægbeklædningen. Glatte, hvide vægge, hvidtonede eller malede profilbræder eller noget helt tredje – se inspirationsbillederne og vælg selv. I kan også vælge at blande vægbeklædningerne. Få fx glatte hvide vægge i badeværelserne og hvidtonede profilbrædder i alle øvrige rum. I udstillingshusene har vi også blandet lidt, så I kan få indtryk af alle alternativerne.

Find mere inspiration
Indretningsrådgiver Lene Damkær Ebbesen
Indretningsrådgivning

Hjælp til at sætte stilen

Mød Lene Damkær Ebbesen – Planet Huses egen indretningsrådgiver, som har styr på trenden og alle de mange valgmuligheder, der er for at sætte jeres eget helt personlige præg på jeres fritidshus.

Ekstra sengepladser

Anneks eller gæstehus giver plads til flere

Er familien vokset og det nuværende sommerhus blevet for trangt, når alle skal overnatte? Og det er ikke tid til at bygge et større sommerhus. Så byg et fint, lille anneks. Det kunne fx indeholde 2 soveværelser og brusebadeværelse. Planet Huse har bygget mange typer gæstehuse og tilbygninger, der matcher det eksisterende sommerhus, så kontakt en salgs- og byggerådgiver og hør nærmere om størrelser og pris-niveauer.

Enkel og nem byggeproces til det perfekte fritidshus

Se kundecases

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømmesommerhus med Planet Huse

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..