Vega

– vi har indbygget hyggen

Barndomsminderne om sommerhushygge kombineret med moderne arkitektur er essensen i Vega huset. Her er moderne detaljer og linjer og spændende uderum.

Her er fællesskabet i højsædet med hems og alkove. Køkken, alrummet og stuen er rammen om det hyggelige sommerhusliv, og så kan I kombinere rummene, så de passer til jeres ønsker.

Unikt look
med god funktionalitet

De smukke karakteristiske lameller går igen i udebruser, udekøkken, pergola og som justerbar afskærmning på terrassen.

Vælg en overdækning delvis med lameller, og skab et let og luftigt uderum med et smukt spil med lyset.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing all 3 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • De høje vinduespartier forstærker det lyse og luftige indtryk og lamellernes spil med lyset giver et helt unikt udtryk. Her føler man sig godt tilpas, og Kvadratmeterne er suverænt godt udnyttet med 6 gode sovepladser, en fin stue og det hyggelige åbne køkken-alrum med alkoven.
  80
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.259.000,-
  Beliggenhed: Flovt Strand, Roskilde
  De høje vinduespartier forstærker det lyse og luftige indtryk og lamellernes spil med lyset giver et helt unikt udtryk. Her føler man sig godt tilpas, og Kvadratmeterne er suverænt godt udnyttet med 6 gode sovepladser, en fin stue og det hyggelige åbne køkken-alrum med alkoven.
  Nøglefærdigt 1.259.000,-
  80
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Alkove og hems bliver hurtigt det mest populære sted i huset - det er ren hygge. Overalt er der højt til loftet og skønt lys fra de mange vinduespartier, og her er der rigtig god plads i køkken og stue. Både stue og køkken-alrum er med udgang til terrassen. Her er hyggelige afskærmede kroge på terrassen og skyggefuld overdækning.
  88
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.349.000,-
  Alkove og hems bliver hurtigt det mest populære sted i huset - det er ren hygge. Overalt er der højt til loftet og skønt lys fra de mange vinduespartier, og her er der rigtig god plads i køkken og stue. Både stue og køkken-alrum er med udgang til terrassen. Her er hyggelige afskærmede kroge på terrassen og skyggefuld overdækning.
  Nøglefærdigt 1.349.000,-
  88
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Alkoven og hemsen er hjertet i Vega huset, sammen med det åbne køkken - giver det optimal plads til hygge og nærvær. Vega 150 er indrettet med praktisk bryggers/entré, to badeværelser hvoraf den ene er med spa. I huset er der fire soveværelser, hvoraf tre er forældresoveværelser. Lyst køkken i forbindelse med opholdsstuen. To udgange til husets skønne terrasseområde
  111
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2
  Nøglefærdigt 1.674.000,-
  Alkoven og hemsen er hjertet i Vega huset, sammen med det åbne køkken - giver det optimal plads til hygge og nærvær. Vega 150 er indrettet med praktisk bryggers/entré, to badeværelser hvoraf den ene er med spa. I huset er der fire soveværelser, hvoraf tre er forældresoveværelser. Lyst køkken i forbindelse med opholdsstuen. To udgange til husets skønne terrasseområde
  Nøglefærdigt 1.674.000,-
  111
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Pusterum

Til udeliv – også når det regner

Med godt afkast

Med indbygget hygge

Til økonomien

Med indbygget nostalgi

Til den store familie

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case