Små sommerhuse

Vi kan godt li’ små sommerhuse

Der er rigtig mange, som vælger at bygge et lille sommerhus som eksempelvis vores Nova 94/76, der har et boligareal på 76 m. Små sommerhuse som Nova 94/76 har stadig 3 værelser, men de er bare mindre end værelserne hjemme i parcelhuset, og derudover er der en meget effektiv kvadratmeterudnyttelse og køkken, alrum og stue hænger sammen. Vi har det nemlig rigtig godt med, at vi er tættere på hinanden i sommerhuset, for det er en helt naturlig og essentiel del af sommerhuslivet.

sommerhus aftenbillede med lys i vinduerne

Byg små sommerhuse – se mulighederne her:

Filter Products Showing 1 - 4 of 8 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 948.000,-
  Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  Nøglefærdigt 948.000,-
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
 • Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Her får I meget sommerhus for pengene. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 hedder den.
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.174.000,-
  Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Her får I meget sommerhus for pengene. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 hedder den.
  Nøglefærdigt 1.174.000,-
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Rummelige værelser i hver side af huset og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med den hyggelige alkove. karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  74
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 1.238.000,-
  Rummelige værelser i hver side af huset og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med den hyggelige alkove. karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 1.238.000,-
  74
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er åbent, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære og masser af lys.
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.274.000,-
  Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er åbent, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære og masser af lys.
  Nøglefærdigt 1.274.000,-
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
sommerhus soveværelse med hems

Indretning af små sommerhuse

Når vi indretter et lille sommerhus, kigger vi på optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Eksempelvis forsøger vi så vidt muligt at eliminere gang-arealer, så der er mest muligt plads til stue, køkken og alrum. Værelserne har altid indbyggede skabe og plads til enten 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng, men meget bevidst er der også her sparet på pladsen. Til gengæld udnytter vi meget gerne i højden, når vi bygger små sommerhuse. Det er selvfølgelig en hyggelig hems, vi tænker på her, og de kan indrettes i flere størrelser over et enkelt eller 2 værelser, og give ekstra sengepladser. Her anbefaler vi også et ovenlysvindue, for det er så fint at ligge og kigge på stjerner.

 

Terrassen gør et lille sommerhus større

Naturen er en vigtig del af sommerhuslivet, og her er altid god plads, så derfor er vores behov for den indendørs plads også mindre. Året rundt går vi ture på stranden, i skoven og i de områder, der omgiver sommerhuset, og i forårs- og sommermånederne rykker vi udenfor, så snart solen er fremme, og inddrager dermed terrassen som loungeområde og spisestue, og grillhjørnet bliver en del af køkkenet.

I det hele taget betyder færre kvadratmeter også mindre vedligehold og mindre rengøring, og dermed bliver de små sommerhuse  i høj grad et sted til afslapning – et ægte pusterum.

hvide terrassemøbler på sommerhusterrasse
Kampagne hus med lækkert interiører

Fordele ved små sommerhuse

Det er klart, at det i høj grad er hyggen og nærheden, som tiltaler os ved små sommerhuse. Der er også rigtig mange, for hvem enkeltheden er tiltalende. Et mere simpelt liv tættere på naturen uden al den plads og de mange ting, vi gerne har i vores helårshuse. Med bøger og spil fremfor store TV-skærme og avancerede køkkenmaskiner, og hvor søskende sover på samme værelse og nyder at få tid sammen eller leger på hemsen, hvor forældrene stadig kan følge med.

Planet Huse køber også sommerhusgrunde og bygger udstillingshuse, som vi sælger. Se her om vi har et lille sommerhus til salg lige nu.

 

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil