Fritidshuse som helårsbolig ved Frederikssund

Nytænkning på seniorboligmarkedet

Et træhus til helårsbrug

Plantagehusene ved Frederikssund bygges som fritidshuse og udnytter den mulighed i planloven, der giver mulighed for, at pensionister efter kun et års ejerskab, kan bo i fritidshuset som helårsbolig.

Tidsplan for byggeriet

Vi starter byggemodningen af grundene med kloak, el og vand i foråret 2020, så det er færdigt senest d. 30.6.2020.
De første 10 huse vil være færdigopført og klar til overtagelse senest d. 31.12.2020. Det betyder i praksis, at med overtagelsen af grunden d. 1.7.2020, kan I benytte huset som helårshus fra 1.7.2021. I kan selvfølgelig anvende huset som sommerhus jf. gældende lovgivning fra overtagelsesdatoen og til 1 års ejerskab er nået.

Se et udstillingshus, som er udgangspunktet for seniorboligerne i Udsholt ved Gilleleje og besøg Plantagehus grundene ved Frederikssund på Orebjergvej (se efter skiltet), 3630 Jægerspris. Book aftale med Per G. Jensen fra bo-nyt Nordsjælland på tlf 96 200 800.

Sådan bygger vi kolonihavehuse

Bo i et træhus

Træ er verdens mest bæredygtige byggemateriale, og et træhus har et CO2 aftryk, som er 44% mindre end et tilsvarende hus bygget af beton. Derfor er et træhus et naturligt valg, hvis I vil gøre en indsats for miljø og bæredygtighed.

Seniorboligerne i Plantagehusene ved Frederikssund er bygget som fritidshuse – dvs under de byggekrav, der er for fritidshuse. Et nyt fritidshus i dag er bygget til at blive brugt på alle årstider, så der er ingen udfordringer i at bo i huset året rundt. Alle Planet Huses fritidshuse er desuden 25% bedre isoleret end kravene for fritidshuse – bare for at være helt sikre på, at I sidder lunt og godt, også i en isvinter.

Husene opvarmes med luft til vandanlæg, hvilket ikke kun betyder en billig opvarmning men også en miljørigtig opvarmning.

Omkranset af grønt

Vi bygger ikke bare et lækkert træhus til jer. Vi lægger også en lækker terrasse af træ eller fliser med overdækning i hver ende af huset. En overdækning er perfekt som en lille  morgenkaffe terrasse eller et loungeområde. Her er læ, tørvejr på en regnvejrsdag og skygge, når solen er rigtig varm.

Vi anlægger også græs på grunden, og så omkranses det hele med buske og træer, der skaber læ og privatliv. Indkørsel, p-plads og sti til indgangen af huset anlægges med grus, og der er også mulighed for at tilkøbe en carport med redskabsrum, hvis I ønsker bilen under tag.

Plantagehusene Seniorboliger ved Frederikssund

Der er to husmodeller at vælge imellem – en på 23 m2 bebygget areal inkl. overdækning på 25 m2  dvs et boligareal på 98 m2 ;og en lidt større model på 138 m2  inkl. overdækning 30 m2. Klik videre på de 2 huse nedenfor og find alle relevante oplysninger. Bemærk, at der er mulighed for at tilkøbe carport med redskabsrum til begge huse.

 • En seniorbolig i særklasse. Et træhus med masser af lækre detaljer.
  98
  Værelser 3
  Sovepladser 4
  Pris fra 3.385.000,-
  En seniorbolig i særklasse. Et træhus med masser af lækre detaljer.
  Pris fra 3.385.000,-
  98
  Værelser 3
  Sovepladser 4
 • En fantastisk seniorbolig med lækre materialer og god plads.
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 4
  Pris fra 3.595.000,-
  En fantastisk seniorbolig med lækre materialer og god plads.
  Pris fra 3.595.000,-
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 4

Vil du gerne vide mere? Få Plantagehusene salgsbrochure samt Konstruktion & materialebeskrivelse på mail

Her får I overblik med priser, informationer om fællesfaciliteterne, husene, området og meget mere.

Bliv ringet op

Få svar på jeres spørgsmål om projektet og få flere informationer, når vi ringer jer op.

Kontakt os og hør mere om det nye seniorbofællesskab Plantagehusene

Torben Basse
Adm. Direktør

T: 76 88 38 11
M: 40 17 27 64
[email protected]

Per G. Jensen
Ejendomsmægler & Valuar MDE, Bo-nyt Nordsjælland

T: 96 200 800
M:
[email protected]