Mange muligheder i seniorbofællesskab

Her er noget for alle

Seniorbofællesskab giver livskvalitet

Beboere i seniorbofællesskaber er ofte mere aktive, selvhjulpne og har et større socialt netværk, end ældre der bor i almindelige boliger. De mange fællesfaciliteter i Plantagehusene gør dette seniorbofællesskab i Nordsjælland unikt. Alting er lige uden for døren, og det gør det nemt at være en del af det.

Vi mødes i fælleshuset

Et hyggeligt fælleshus er hjertet i Plantagehusene – det nye bofællesskab for ældre i Nordsjælland.

Fælleshuset danner rammen om kortklub, spilleklub, kageklub, strikkeklub og snakkeklub – det er jer selv, der definerer klubben – her er nemlig god plads og fin indretning. Hyg jer med madlavning til fællesspisning og nyd det, når grill-sæsonen starter. Til fælleshuset hører nemlig også en stor lounge terrasse med havemøbler og grill.

Overnattende gæster

Fælleshuset har også to værelser med et fint brusebadeværelse, som kan bookes til gæster. Så det er pludselig blevet nemmere at have overnattende gæster.

Motion & hygge

Her er afslapning for både krop og sjæl. I Plantagehusene er der ekstra fokus på at gøre noget sammen – et bofællesskab for seniorer, hvor vi får lidt motion og har det sjovt. På både tennisbanen og boldbanen er der gode muligheder for at holde motionen ved lige i selskab med andre. Krolf og petanque er sjove og hyggelige aktiviteter, der ikke kræver den store fysiske indsats men dog godt kan få konkurrencementaliteten frem i os alle. Her er helt klart basis for faste ugentlige turneringer.

Der er selvfølgelig også anlagt en lille legeplads til besøgende børn og børnebørn.

Vær med til at definere rammerne

I definerer selv de forskellige aktiviteter, som gør dette bofællesskab for ældre til netop jeres fællesskab. Skal der være tirsdags- petangue, torsdags-krolf, en fast madklub, eller er der basis for en årlig tennis turnering? Faciliteterne er der for at blive brugt af jer, og der er et væld af forskellige muligheder.

Alle faciliteter ejes og drives af grundejerforeningen, som alle er medlemmer af og herfra bestemmer I, hvordan de fælles aktiviteter skal planlægges og drives. Plantagehusenes seniorbofællesskab er jeres fællesskab.

Vil du gerne vide mere? Få Plantagehusene salgsbrochure samt Konstruktion & materialebeskrivelse på mail

Her får I overblik med priser, informationer om fællesfaciliteterne, husene, området og meget mere.

Bliv ringet op

Få svar på jeres spørgsmål om projektet og få flere informationer, når vi ringer jer op.

Kontakt os og hør mere om det nye seniorbofællesskab Plantagehusene

Torben Basse
Adm. Direktør

T: 76 88 38 11
M: 40 17 27 64
[email protected]

Per G. Jensen
Ejendomsmægler & Valuar MDE, Bo-nyt Nordsjælland

T: 96 200 800
M:
[email protected]