Projektbyggeri og sommerhus projekt

Definition på projektbyggeri

Et projektbyggeri defineres som en bolig, som endnu ikke er bygget, men projekteret og planlagt.  Byggeriet starter som oftest først, når der er solgt et defineret antal enheder. På den måde har bygherren, som har udviklet projektet sikkerhed for investeringen samt et økonomisk fundament for at starte byggeriet. Projektbyggeri er blevet populært specielt i de større byer, hvor det ofte drejer sig om store lejlighedsbyggerier med hundredevis af lejligheder, der sælges på visualiseringer, animerede film og tegninger. Det kan også være rækkehuse eller helt almindelige huse eksempelvis et seniorbolig projektbyggeri.

Fordele ved projektbyggeri

Når en bolig bygges som et projektbyggeri, er der selvfølgelig nogle foruddefinerede rammer for huset eller lejligheden eksempelvis indretningen med antallet af værelser og placeringen af køkken, bad, entré osv. Men udover det, er der ofte store muligheder for selv at vælge indretning og inventar i form af køkkentype, klinker, fliser og gulv. Samtidig får man en helt ny bolig, der er energivenlig og stort set ikke kræver vedligeholdelse. Ved et projektbyggeri af en række huse vil prisen også være mere attraktiv ift at bygge et enkelt hus, fordi bygherren kan bygge adskillige ens huse og dermed opnå stordriftsfordele på indkøb, produktion og selve byggeriet

Priwall Waterfront Travemünde - eksklusivt ferieområde bygget af Planet Huse

Planet Huse projektbyggeri

Planet Huse udvikler og bygger også projektbyggerier, men foreløbig er det alle projekter i Tyskland, som udbydes af Planet Haus. Det er alle projekter, hvor der er tale om ferieboliger i form af sommerhuse eller lejligheder. Vores turismeprojekter i Tyskland adskiller sig fra de typiske danske projektbyggerier ved at være investeringer for køberne. Køberne er privatpersoner, som udlejer sommerhuset eller ferieboligen og dermed får afkast af deres investering.

Det seneste større projekt er Beach Bay i Travemünde tæt på Lübeck, hvor vi har bygget et helt feriekompleks komplet med aktiviteter, restauranter og butikker.

Sommerhus projektet er ikke et projektbyggeri

Når I bygger sommerhus med os er det ikke et projektbyggeri. Godt nok er sommerhuset ikke bygget, når I skriver under på købskontrakten, men kontrakten er ikke betinget af, at der sælges andre huse eller begrænset ift det sommerhus, som I ønsker at bygge. Når I bygger sommerhus med os er det helt og holdent jeres sommerhus projekt, og dermed har I alle muligheder for at skræddersy det specifikt til jeres behov og jeres familie. I betaler også først det nye sommerhus, når I får overdraget nøglen. Det eneste, der kan begrænse drømmene, er de betingelser, som jeres byggegrund er solgt under – eksempelvis er der ofte angivet hvor stor en andel af grunden, der må bebygges.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse