Byggegrunde & indflytningsklare sommerhuse

Planet Projekt er en del af Planet koncernen, som sælger hele projekter dvs fx et færdigtindrettet, lækkert sommerhus på en attraktiv grund. Derfor opkøber vi løbende byggegrunde og bestræber os på altid at have mange byggegrunde til salg, for at kunne tilbyde jer et stort  udvalg. Få overblikket over de mange sommerhusgrunde i nogle af Danmarks skønneste ferieområder her. Der er masser af muligheder til rigtig gode priser.

Venus sommerhus fra Planet Huse - moderne, enkelt og med store panorama-vinduer
Byggegrunde

NYHED! Super beliggenhed i Udsholt, Nordsjælland

Planet Huse bygger lækkert moderne fritidshus på fantastisk skovgrund ved Udsholt i skønt sommerhusområde.
Byg sommerhus til udlejning - jysk kvalitetshåndværk fra Planet Huse
Byggegrunde

NYHED – Skønt udstillingshus i Mommark står klart til påske

Merkur 144/134 med 10 sovepladser er perfekt til udlejning. Sælges fuldt udstyret.
Byg sommerhus til familien - jysk kvalitetshåndværk fra Planet Huse
Byggegrunde

Hyggeligt Merkur i Havnsø

Superhyggeligt lille sommerhus med to soveværelser, dejligt badeværelse og køkken i åben forbindelse med stuen
Byggegrunde

Pedersker på Bornholm

Bornholm er blevet endnu mere populær de sidste par år, efter at nye restauranter og spisesteder med høj standard har formået at tiltrække mange nye feriegæster.
Byggegrunde

Stubbekøbing

TILBUD køb færdigopført Merkur 65/60 sommerhus og grund fra kr. 1.058.000 inkl. jubilæumsrabat
Byggegrunde

Marielyst

Marielyst er en rigtig perle ud til Østersøen med dejlig børnevenlig badestrand, der er kåret til landets bedste i 3 år i træk.
Byggegrunde

Havnsø i skønne Nordvestsjælland

Havnsø ligger i den sydlige del af Nekseløbugten, midt i et meget smukt naturområde
Byggegrunde

Skovmose på ferieøen Als

I det dejlige Skovmose på Sydals har Planet Projekt nu kun to grunde tilbage.
Grønne egeblade
Byggegrunde

Mommark

Mommarks naturlige midtpunkt er den idylliske havn, hvor man kan sidde og nyde livet. Her er også dejlig badestrand med gode læforhold.
Byggegrunde

Fjellerup Strand, Norddjurs

Vi har nu kun én af de dejlige grunde i Fjellerup strand tilbage. Her er gåafstand til stranden.
Byggegrunde

Flovt Strand

Vi har kun tre grunde tilbage i en nyudstykning ved den jyske østkysts bedste badestrand, Flovt.

Sommerhusgrund i de bedste omgivelser

Hvis I er på udkig efter en sommerhusgrund i de rigtige omgivelser, så er I kommet til det rigtige sted. Hos Planet Huse tilbyder vi sommerhusgrunde til attraktive priser og og i dejlige omgivelser. Drømmer I om rolige og grønne omgivelser? Måske med gåafstand til strand og vand? Vi er glade for at kunne tilbyde jer mange forskellige ferieområder, hvor I kan få jeres helt egen sommerhusgrund.
Hos Planet Huse er vi kendt for at levere unikke løsninger til vores kunder – og vi gør det med glæde. Det er helt op til jer at vælge den naturperle, som I har lyst til at holde ferie i.

Alle vores byggegrunde er forskellige og har meget at byde på.

Udsigt til vand i sommerhus fra Planet Huse, Terrassehygge
Hængekøje i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Vælg sommerhusgrund efter omgivelserne

Vi er stolte af at kunne tilbyde jer sommerhusgrunde i de smukkeste ferieområder i Danmark. Ferieområderne har forskelligt at byde på, men har alle smuk natur til fælles. Pedersker på Bornholm har fået stor opmærksomhed, da nye og lækre restauranter og spisesteder har tiltrukket flere gæster. Her er Paradisbakkerne med de berømte rokkesten blevet en attraktion. Oplev Folkemødet og Ekkodalen på Bornholm.
Ønsker I et område, der tilbyder flere oplevelser af by, kan I overveje Stubbekøbing, der er en hyggelig havneby. Her finder I fine butikker, sjove museer, lystbådehavn, industrihavn og mange aktiviteter. Havnen tilbyder gode muligheder for grill og leg, og her får man udsigt til de smukke Farøbroer og Bogø.
Er der en smuk badestrand i dine drømme om sommerhusgrunde – Så er Marielyst svaret. Marielyst er en naturperle med udsigt til Østersøen og med en dejlig børnevenlig badestrand. Stranden her er for tredje år i træk kåret som Danmarks bedste.
Når smukke naturomgivelser er nævnt, er det oplagt at nævne Havnsø i Nordvestsjælland. Her finder du fine sandstrande og fritgående kreaturer. Skovsmose på ferieøen Als tilbyder klart vand i Flensborg Fjord og spændende aktiviteter.
Mommark, som også ligger på ferieøen Als, har en idyllisk havn, som både er en fiskeri- og lystbådehavn. Her har I mulighed for at surfe, shoppe og se spændende seværdigheder i det smukke Sønderborg.
Få en sommerhusgrund ved Fjellerup Strand, hvor der er gåafstand fra sommerhuset til stranden. Her er hyggeligt og roligt og området er velegnet til udlejning! Her er der et hav af aktiviteter, som I kan være en del af – blandt andet Kattegatscentret, Djurs Sommerland og surfing-områder.
I det skønne Sønderjylland finder I Flovt Strand, hvor der er indflytningsklare sommerhuse og dejlig badestrand. Oplev historien i det hyggelige Haderslev og de mange seværdigheder.

Alle vores byggegrunde er forskellige og har meget at byde på.

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere