Smuk natur

og kulturelle tilbud indenfor rækkevidde

I hjertet af Fjordlandet

Seniorboligerne i Plantagehusene er smukt placeret med natur til alle sider. En gåtur langs stranden er kun 1 km væk, og i det hele taget kan man næsten ikke ønske sig mere betagende natur end lige her i hjertet af Fjordlandet, hvor der både er hav, skov, sø og mark indenfor få kilometer.

Der er Fjordstien – en fantastisk smuk vandre- og cykelrute langs Roskilde- og Isefjord. Her er også et væld af indbydende gårdbutikker med lækre produkter dyrket lokalt, og der er godt fiske-farvand, hvor I kan slappe helt af med fødderne i vandet.

Her er ikke langt til noget

Der er aktiviteter og oplevelser for enhver smag og aldersgruppe i området, så det er også et skønt sted at have gæster.

Frederikssunds Golfklubs golfbane er 5 minutters kørsel væk for dem, som nyder at lufte golfkøllerne.  Frederikssund er en aktiv by med både biograf og shopping og som noget helt unikt et årligt vikingespil med tilhørende vikingemarked.

Jægerspris har eget kulturhus Rejsestalden samt flere cafeer.  På Jægerspris slot byder slotsmuseet på skiftende særudstillinger samt koncerter og andre events. Skovene omkring slottet er helt unikke bla med de fantastiske tusindårige ege. Læs mere om Frederiksund.

Heller ikke til København

Der er godt en halv times kørsel til Roskilde med domkirke, vikingeskibsmuseum, gode spisesteder og hyggelig shopping, og København er kun 50 km væk med alle de kulturelle tilbud, man kan drømme om. Det sidste stykke motorvej fra Smørum til Frederikssund skulle også være indenfor rækkevidde, og så bliver det endnu nemmere at komme til hovedstaden.

Dagligvarer & shopping

Alle de gængse dagligvarebutikker findes i Jægerspris, som er blot 4 km væk. Området er også kendt for lækre lokalt dyrkede grøntsager og overalt finder I gårdbutikker med frisk frugt og grøntsager – mest kendt er Svanholm Gods Gårdbutik, der udover grønt også sælger okse- og lammekød, og det hele er naturligvis økologisk.

Der er heller ikke langt til Frederikssund, som har Sillebroen Shopping – Nordsjællands største shoppingcenter med 60 butikker, biograf og spisesteder.  Fra Frederikssund er der også under 50 minutter til København med tog.

Vil du gerne vide mere? Få Plantagehusene salgsbrochure samt Konstruktion & materialebeskrivelse på mail

Her får I overblik med priser, informationer om fællesfaciliteterne, husene, området og meget mere.

Bliv ringet op

Få svar på jeres spørgsmål om projektet og få flere informationer, når vi ringer jer op.

Kontakt os og hør mere om det nye seniorbofællesskab Plantagehusene

Torben Basse
Adm. Direktør

T: 76 88 38 11
M: 40 17 27 64
[email protected]

Per G. Jensen
Ejendomsmægler & Valuar MDE, Bo-nyt Nordsjælland

T: 96 200 800
M:
[email protected]