Salgs- og byggerådgiver Middelfart / Ribe

Kan du sælge skønne pusterum?

Har du solid salgserfaring og vil du hjælpe vores kunder godt på vej mod deres drømmehus? Og vil du være en del af en spændende virksomhed, hvor du vil formidle kvalitetssommerhuse i øjenhøjde med hver enkelt kunde i centrum? Så er du måske den nye salgs- og byggerådgiver hos Danmarks førende leverandør af fritidshuse, Planet Huse.

 

Planet Huses hovedkontor, produktion og showroom er beliggende i Ribe, du vil primært arbejde tre dage om ugen fra vores sommerhusudstilling i Middelfart hvor vi også har åbent lørdage og søndage. De resterende dage er du på kundebesøg, grundtjek eller arbejdende fra hovedkontoret i Ribe. Der er stor fleksibilitet i arbejdstiderne, så længe du også er tilgængelig, når kunderne har fri.

Vores mål
I Planet Huse lægger vi stor vægt på at levere en ærlig rådgivning, med fokus på tillid, troværdighed og tryghed. Vi arbejder for, at alle kunder oplever, at deres byggerådgiver er dygtig og kompetent. Dette er også én af grundene til at vi er bedst i branchen på Trustpilot og det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Mere konkret får du følgende arbejdsopgaver:

  • Rådgive kunden om valg af hustype og materialer.
  • Rådgive om beliggenhed, placering på grunden, kundeønsker mv.
  • Tilpasning af husets indretning i samarbejde med Design- og Udviklingsafdelingen.
  • Udarbejdelse af tilbud og kontrakter evt. med finansieringsforslag og udlejningsbudget.
  • Deltagelse i Åbent hus-arrangementer i sommerhusområder.
  • Opsøgende salg.

Du arbejder sammen med resten af organisationen, der håndterer al administrativt arbejde i forbindelse med et hussalg, herunder f.eks. materialevalg, der varetages af en indretningsrådgiver. Du behøver ikke bestille geotekniske rapporter eller koordinere landinspektører – din opmærksomhed skal være udelukkende på salg og rådgivning, og vi tager os af alt det øvrige.

Serviceminded og resultatorienteret
Vi foretrækker at du tidligere har solgt fritidshuse eller helårshuse i byggebranchen, men du kan også komme med en baggrund i mæglerbranchen.

Det vigtigste er, at du på baggrund af din kommercielle erfaring og personlige profil på selvstændig vis kan drive dit salg fremad med fokus på resultater og en god kundeoplevelse.

For at sikre en førsteklasses kundeoplevelse er det afgørende, at du kan udvise struktur i din tilgang til kundeopfølgning og samtidig trives med opsøgende salg.

Tillid, Tryghed og Troværdighed
De tre ord er rettesnoren for Planet Huses arbejde, og de afspejler sig i alt, hvad vi foretager os – fra den indledende snak omkring valg af hustype og indtil kunden får nøglen til det nye fritidshus udleveret. Blandt andet derfor er Planet Huse den stærkeste samarbejdspartner, når det gælder byggeri af fritidshuse.

Som en del af Planet Huse får du 85 kollegaer på domicilet i Ribe, hvor både hovedkontor og fabrik har til huse. Det danske salgsteam er bestående af 8 kollegaer. Du træder ind i en virksomhedskultur, hvor der er en stor faglig stolthed og hvor frihed under ansvar er en del af værdisættet. Det kollegiale sammenhold er stærkt, og der er en fælles forventning om, at man hjælper hinanden.

Jobbet

Som Planet Huses nye salgs- og byggerådgiver vil du blive en central brik i virksomhedens fortsatte succes. Du vil referer til Planet Huses adm. direktør Torben Basse.

Vi tilbyder dig en markedsmæssig gage, baseret på provisionsbasis uden loft, men med en garanteret minimumsløn, sundhedsforsikring, telefon, PC, opkobling mv.
Kørsel er i egen bil med kørselsgodtgørelse iht. statens takst.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.
Send din ansøgning, der behandles fortroligt til: info@planethuse.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør, Torben Basse, på tb@planethuse.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!