Mars

– til hygge & samvær

Mars er et rigtig godt, gedigent fritidshus. Her er masser af lys og skøn klassisk sommerhushygge i en super kvalitet.

Se Mars 91/81 vores speciellle jubilæumsmodel til en helt speciel jubilæumspris.

Det perfekte kolonihavehus
og et super udlejningshus

Hvor end man vender sig hen, er der gode løsninger, og her har man lyst til at slå sig ned. Det mindste Mars hus på 50 m2 boligareal er det perfekte lille kolonihavehus, og her såvel som i de andre Mars huse, har vi givet jer så meget fællesrum som muligt – så I kan hygge mange sammen.

De store Mars huse er gode investeringer, hvis I overvejer at bygge et godt indrettet og superattraktivt udlejningshus.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 10 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 814.000,-
  Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  Nøglefærdigt 814.000,-
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
 • Her er tilsat ekstra hygge med en alkove, der er helt perfekt til højtlæsning med børnene eller som skjulested for teenageren. Fine, små soveværelser, et funktionelt køkken med barplads og en stue med adgang til den overdækkede terrasse.
  60
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 918.000,-
  Her er tilsat ekstra hygge med en alkove, der er helt perfekt til højtlæsning med børnene eller som skjulested for teenageren. Fine, små soveværelser, et funktionelt køkken med barplads og en stue med adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 918.000,-
  60
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
 • Rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  68
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 988.000,-
  Rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 988.000,-
  68
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejlig stort, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  80
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.084.000,-
  Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejlig stort, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 1.084.000,-
  80
  Værelser 3
  Sovepladser 6
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere