Mars

– til hygge & samvær

Mars er et rigtig godt, gedigent fritidshus. Her er masser af lys og skøn klassisk sommerhushygge i en super kvalitet.

Se Mars 91/81 vores speciellle jubilæumsmodel til en helt speciel jubilæumspris.

Sommerhus alkove og hems fra Planet Huse

Det perfekte kolonihavehus
og et super udlejningshus

Hvor end man vender sig hen, er der gode løsninger, og her har man lyst til at slå sig ned. Det mindste Mars hus på 50 m2 boligareal er det perfekte lille kolonihavehus, og her såvel som i de andre Mars huse, har vi givet jer så meget fællesrum som muligt – så I kan hygge mange sammen.

De store Mars huse er gode investeringer, hvis I overvejer at bygge et godt indrettet og superattraktivt udlejningshus.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 10 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  68
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 979.000,-
  Rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 979.000,-
  68
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejlig stort, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  80
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.069.000,-
  Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejlig stort, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære. Det karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 1.069.000,-
  80
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Nyd lysindfaldet i både stue og spise-område, hvor der er plads til hele familien. Overlad hemsen til de mindstes lego-klodser, og lad teenagerne krybe ind i alkoven med mobilen, så er alle stadig sammen uden at skulle kæmpe om pladsen. Køkkenet er åbent med kig til den overdækkede terrasse, som vi er ekstra glade for på en sommerregnvejrsdag.
  81
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.079.000,-
  Nyd lysindfaldet i både stue og spise-område, hvor der er plads til hele familien. Overlad hemsen til de mindstes lego-klodser, og lad teenagerne krybe ind i alkoven med mobilen, så er alle stadig sammen uden at skulle kæmpe om pladsen. Køkkenet er åbent med kig til den overdækkede terrasse, som vi er ekstra glade for på en sommerregnvejrsdag.
  Nøglefærdigt 1.079.000,-
  81
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Værelserne er i 2 afdelinger – praktisk, hvis I gerne vil have hhv. en forældre og en børneafdeling. Nyd en kold efterårsdag i det fantastiske wellness badeværelse med både boblebad og sauna – ren luksus. Det er hyggeligt at skabe kulinariske kreationer sammen i det rummelige køkken, og er man ikke lige med der, er alkoven og hemsen perfekte steder at gemme sig med spil eller en bog.
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.224.000,-
  Værelserne er i 2 afdelinger – praktisk, hvis I gerne vil have hhv. en forældre og en børneafdeling. Nyd en kold efterårsdag i det fantastiske wellness badeværelse med både boblebad og sauna – ren luksus. Det er hyggeligt at skabe kulinariske kreationer sammen i det rummelige køkken, og er man ikke lige med der, er alkoven og hemsen perfekte steder at gemme sig med spil eller en bog.
  Nøglefærdigt 1.224.000,-
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere