Mars sommerhus

– til hygge & samvær

Mars er et rigtig godt, gedigent fritidshus. Her er masser af lys og skøn klassisk sommerhushygge i en super kvalitet.

Se Mars 91/81 vores speciellle jubilæumsmodel til en helt speciel jubilæumspris.

Det perfekte kolonihavehus
og et super udlejningshus

Hvor end man vender sig hen, er der gode løsninger, og her har man lyst til at slå sig ned. Det mindste Mars hus på 50 m2 boligareal er det perfekte lille kolonihavehus, og her såvel som i de andre Mars huse, har vi givet jer så meget fællesrum som muligt – så I kan hygge mange sammen.

De store Mars huse er gode investeringer, hvis I overvejer at bygge et godt indrettet og superattraktivt udlejningshus – de er nemlig indrettet i tæt samarbejde med de største udlejningsbureauer i Danmark.

Plantegning
Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 9 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 898.000,-
  Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  Nøglefærdigt 898.000,-
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
 • Rummelige værelser i hver side af huset og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med den hyggelige alkove. karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  74
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 1.148.000,-
  Rummelige værelser i hver side af huset og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er dejligt og rummeligt og her er en skøn stue med den hyggelige alkove. karakteristiske indhak har dør med adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 1.148.000,-
  74
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er åbent, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære og masser af lys.
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.198.000,-
  Tre rummelige værelser i 2 soveafdelinger og et fint brusebadeværelse. Praktisk bryggers / entre med plads til vaskemaskine. Køkkenet er åbent, og her er en skøn stue med hygge og atmosfære og masser af lys.
  Nøglefærdigt 1.198.000,-
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Nyd lysindfaldet i både stue og spise-område, hvor der er plads til hele familien. Overlad hemsen til de mindstes lego-klodser, og lad teenagerne krybe ind i alkoven med mobilen, så er alle stadig sammen uden at skulle kæmpe om pladsen. Køkkenet er åbent med kig til den overdækkede terrasse, som vi er ekstra glade for på en sommerregnvejrsdag.
  81
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.198.000,-
  Beliggenhed: Middelfart, Roskilde
  Nyd lysindfaldet i både stue og spise-område, hvor der er plads til hele familien. Overlad hemsen til de mindstes lego-klodser, og lad teenagerne krybe ind i alkoven med mobilen, så er alle stadig sammen uden at skulle kæmpe om pladsen. Køkkenet er åbent med kig til den overdækkede terrasse, som vi er ekstra glade for på en sommerregnvejrsdag.
  Nøglefærdigt 1.198.000,-
  81
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Et stort luksusudlejningshus er en god investering med et godt afkast. Vi tilbyder et totalkoncept, der er udlejningsklart med det samme

Læs mere