Byg nyt kolonihavehus

– hyggeligt og funktionelt

En optimeret indretning er alfa og omega i et kolonihavehus. Hos Planet Huse har vi mange års erfaring i at arbejde med indretninger, hvor hver kvadratmeter er udnyttet. Derfor har vi også et par fine små træhuse i vores sortiment, der egner sig perfekte som kolonihavehuse eller haveforeningshuse, og så er de samtidig hyggelige og i den gode Planet Huse kvalitet. Kontakt os, hvis I overvejer et nyt kolonihavehus – vi gør det nemt at bygge nyt, hvad enten I ønsker selv at bygge nyt kolonihavehus eller I går efter et nøglefærdigt kolonihavehus.

Kolonihavehuse byg i god kvalitet
Hyggeligt nyt kolonihavehus

Kyndig rådgivning gennem alle faser

Vi har et dygtigt team af salgs- og byggerådgivere, som står klar til at hjælpe og vejlede jer, og vi har god erfaring med haveforeninger og kolonihavehuse. Ring og få en uforpligtende snak om kolonihavehuse de mange fordele, og hvordan I vælger det helt rigtige for jer. I er også meget velkomne til at besøge og se vores permanente udstillinger i Roskilde og Middelfart. Kom og mærk atmosfæren af et Planet Hus helt tæt på.

Hvis I allerede har kig på køb af en byggegrund, så kontakt os og lad os mødes på grunden, så vi kan vurdere mulighederne. Vores salgs- og byggerådgivere er eksperter i at finde det hus, der passer bedst til grunden og placere det optimalt ift lys, vej og naboer. Og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Tænk kreativt indenfor rammerne

Når kvadratmeterne er få, skal der tænkes funktionelt og kreativt og ingen plads må gå til spilde. Det er derfor en rigtig god idé at inkludere en hems, når I tænker på at bygge nyt kolonihavehus. En hems giver nemlig 1-2 ekstra sovepladser, legeplads, og ikke mindst lager-plads. Det er også superhyggeligt med en hems – det bliver et sted børnene vil elske, og der er højt til loftet i alle Planet Huse, så her er altid plads til en fin hems.

Byg kolonihavehus til en god pris

Sådan bygger vi jeres kolonihavehus

Hos Planet Huse prioriterer vi jeres ønsker og drømme til jeres kolonihavehus, og alt afhængig af, hvor meget energi I ønsker selv at lægge i byggeriet har vi forskellige løsninger, der også giver plads til hvis I selv ønsker at deltage i at bygge et nyt kolonihavehus. Hvis det er tilfældet, så skal I vælge det, vi kalder Super MedByg, hvor vi leverer et byggesæt, hvor alt er inkluderet. Det bygger I så op som et stort samlesæt.

I kan også læne jer tilbage og lade os stå for både forberedelse af grunden og hele byggeriet. Så skal I vælge Nøglefærdigt inklusive byggeforberedelsespakke. Et nøglefærdigt kolonihavehus giver jer også den fordel, at I først skal betale jeres nye kolonihavehus, når vi afleverer det færdige hus til jer.

Pris for et nyt kolonihavehus

Nedenfor er listet en række træhuse, som er oplagte kolonihavehuse. Klik ind på hvert enkelt hus for at se Super MedByg prisen samt Nøglefærdigt inkl. Byggeforberedelsespakke. Med Planet Huse er det muligt at bygge et kolonihavehus til en god pris.

Hvis der står et gammelt hus på grunden, så er vi også specialister i at fjerne det effektivt og på den mest miljørigtige måde med vores  Riv ned og byg nyt koncept. Vi tager os af alt det praktiske og administrative, så det er nemt at få et nyt kolonihavehus.

Velbelyst kolonihavehus med funktionel indretning
Filter Products Showing 1 - 4 of 5 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Vil I gerne have plads til gæster men ikke et stort sommerhus, så er en gæstehytte eller et anneks en lækker luksus løsning. Her er 2 store værelser med skabe og dobbeltdøre mod terrassen, en lille entré og et fint brusebadeværelse. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt. Bemærk, at anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Planet fritids- eller bjælkehus.
  36
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 564.000,-
  Vil I gerne have plads til gæster men ikke et stort sommerhus, så er en gæstehytte eller et anneks en lækker luksus løsning. Her er 2 store værelser med skabe og dobbeltdøre mod terrassen, en lille entré og et fint brusebadeværelse. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt. Bemærk, at anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Planet fritids- eller bjælkehus.
  Nøglefærdigt 564.000,-
  36
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 695.000,-
  Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  Nøglefærdigt 695.000,-
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 858.000,-
  Det helt perfekte kolonihavehus med godt indrettet køkken og hyggelig stue med adgang til fin, lille overdækket terrasse. Her er 2 soveværelser og mulighed for 2 ekstra sovepladser, hvis I vælger hems.
  Nøglefærdigt 858.000,-
  50
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
 • Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Her får I meget sommerhus for pengene. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 hedder den.
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.058.000,-
  Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Her får I meget sommerhus for pengene. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 hedder den.
  Nøglefærdigt 1.058.000,-
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
Køb grund og sommerhus samlet

Attraktive priser på fritidsgrunde

Hos Planet Huse tilbyder vi også byggegrunde til meget attraktive priser. Spar mange penge ved at købe byggegrund og færdigopført sommerhus som en samlet pakke.

Se mere om vores byggegrunde her.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg? Se familiens oase i Danmark

Læs case