Inspirationsaften i Middelfart 9. sept. kl. 18

Mød vores arkitekt, indretningsrådgiveren, udlejningsspecialisten fra DanCenter og ikke mindst vores team af bygge- og salgsrådgivere til en aften med tips og inspiration til et sommerhus, der kan blive jeres families pusterum i mange år.

Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Inspiration, tips og sommerhusstemning

Bliv endnu mere konkrete på jeres sommerhusdrømme! Få masser af gode input til arkitektur, look, indretning, plantegninger, udlejningsmuligheder, og meget mere, når vi afholder inspirationsaften i vores Middelfart udstilling.

Det sker mandag d. 9. sept. kl. 18.00 – ca. 20.30
på byggeudstillingen HUSET i Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart 

Vi byder på lidt lækker mad og vin

Tilmeld jer her

Mød indretningsrådgiveren

Stil og planindretning

Det er Lene Damkær Ebbesen, som indretter Planet Huses udstillingshuse. Hun er desuden indretningsrådgiver for en lang række af vores kunder, så hun har styr på trenden og alle de mange valgmuligheder, der er for at sætte jeres eget helt personlige præg på jeres fritidshus. Mød Lene og hør hvordan hun kan hjælpe jer.

Mød DanCenter

Udlejning giver luft i budgettet

Sidste år var endnu et rekordår for sommerhusudlejningen i Danmark, og udlejningsbureauerne er hele tiden på udkig efter nye huse. Hør DanCenter fortælle om eftertragtede udlejningshuse, og ikke mindst hvor meget man kan tjene på udlejning i de forskellige sommerhusområder. Tilmeld jer her.

Mød arkitekten

Nordisk minimalisme eller romantisk elegance?

Eller noget helt tredje? Rene Lind Nørskov tegner drømmesommerhuse i alle stilarter og størrelser. Han inviterer til et kig på nogle af de skræddersyede huse, vi har tegnet & bygget og fortæller om arbejdsprocessen og samarbejdet med jer og salg- & byggerådgiveren.

Tilmeld jer her

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..