Hvad koster en tilbygning til sommerhuset?

Overvejer I mere plads i sommerhuset, men er usikre på hvordan? Lad os kigge på det sammen, for der er nemlig mange ting, som spiller ind i forbindelse med en tilbygning til sommerhuset. Vi skal kigge på lokalplanen ift om der må bygges flere kvadratmeter på grunden, og vi skal selvfølgelig kigge på, hvad der er mulighed for, når vi kigger på det nuværende hus placering på grunden. En tilbygning til sommerhuset kan også tænkes anderledes, så man ikke ændrer ved det nuværende hus, men derimod bygger et anneks eller et gæstesommerhus. På den måde skal vi ikke nedbryde eller ændre noget på det sommerhus, som I er glade for – det kan I bruge ligesom I plejer, og byggeriet af et nyt anneks griber ikke på samme måde forstyrrende ind i brugen af sommerhuset.

Hvad koster en tilbygning til sommerhuset
Kvadratmeterpris på sommerhus tilbygning

Kvadratmeterpris på sommerhus tilbygning

Det er umuligt at angive en kvadratmeterpris på en sommerhus tilbygning, før vi kender grundforholdene, sommerhuset og jeres ønsker. I skal også hele tiden vurdere, om det giver mere værdi som nævnt ovenfor at bygge et anneks i stedet eller simpelthen at bygge et helt nyt sommerhus. Det kommer helt an på hvilket forhold, I har til det eksisterende hus og hvad det er, I ønsker jer – og ikke mindst hvor mange år, I kigger frem i tiden.

Tilbygning til gammelt sommerhus

Vi står altid til rådighed til at kigge på jeres sommerhus og vurdere mulighederne. Vi møder ofte sommerhusejere, som ønsker sig en tilbygning til et gammelt sommerhus, fordi de er så glade for det eksisterende hus. Det kan også godt være en løsning for nogle, men vi ser også huse, som er bygget lang tid før, det blev standard at isolere godt og hvor fundamentet er usikkert. Her vil det ofte på længere sigt kunne betale sig at bygge helt nyt. Når først den beslutning er taget, oplever vi ofte en lettelse hos kunden. Et renoveringsprojekt er  for mange en kompliceret ting, som er svært at styre, og der kommer altid uforudsete ting, som gør, at det både bliver dyrere og tager længere tid. Når vi bygger et nyt sommerhus er det på et fast tilbud, så her oplever I ikke uforudsete udgifter, men kan læne jeg tilbage og nyde at følge byggeriet.

Tilbygning til gammelt sommerhus
Tilbygning til sommerhus

Arkitektur og tilbygning til sommerhus

Hvordan skal tilbygningen se ud? Har I allerede gjort jer overvejelser omkring det visuelle og sammenhængen med jeres eksisterende sommmerhus. Man kan vælge at følge den nuværende arkitektur. Det er nemmere at opnå et ensartet look med tilbygning til et træhus end et murstenshus, hvor det er tydeligt at se, at der er brugt nye eller anderledes mursten i tilbygningen.  Eksempelvis kan vi, når vi bygger et anneks justere yderbeklædning og vinduer, så de matcher jeres nuværende sommerhus. På den måde er der en fin visuel sammenhæng. Vælger I en helt anden type arkitektur, måske fordi der er elementer i det nuværende sommerhus, som fungerer mindre godt – eksempelvis, hvis der ikke er særlig højt til loftet og få og små vinduer – ja så er det en rigtig god ide at få fagfolk til at hjælpe her. Hos Planet Huse har vi et team af arkitekter, som kan tegne og visualisere. De videregiver til et dygtigt hold af projekt- og byggeledere, som sørger for at der bliver bygget iht gældende byggelovgivning og at alle forholdsregler bliver taget i den forbindelse.

Sommerhus tilbygning – hvad må vi?

Lad os tage et møde ved jeres sommerhus, så vi kan lave en skitse på jeres ønsker og ikke mindst give et bud på en sommerhus tilbygning pris. Det kan også være, at I er glade for idéen om et sommerhus anneks, og så lad os kigge på placeringen af det. Vi glæder os til at hjælpe jer videre. Vores salgs- og byggerådgivere hjælper jer også ift hvad og hvordan der må bygges på grunden. Hvad står der eksempelvis i lokalplanen for området. Vi tager os naturligvis også af byggetilladelse og byggeforberedelse af grunden inkl. jordbundsundersøgelse mv.

Sommerhus tilbygning – hvad må vi
Finansiering af sommerhus tilbygning

Finansiering af sommerhus tilbygning

Renten er lav, så lånemulighederne er billige. Vores salgs- og byggerådgivere hjælper jer gerne med at forberede materiale til banken. Det er også værd at overveje, om I måske skulle leje sommerhuset ud, hvis I ikke allerede gør det. Udlejningsbureauerne har sat rekorder de sidste 5 år, og der er stor efterspørgsel efter udlejningshuse. Vi kan hjælpe med et udlejningsbudget.

Når I får et tilbud fra Planet Huse er det et fast tilbud, så I kan være sikre på, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser i form af tillæg eller ekstra omkostninger undervejs i projektet. Desuden skal I ved nøglefærdige projekter først betale, når vi afleverer anneks eller tilbygning til jer.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse